Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 3

• 161 599
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
  • Русе
Много ти благодаря, съвсем прилично като време си е това. Аз много се колебая какво точно да си взема, карам си със сините гъби, но ми се иска нещо друго. Мислех от тези плоските с микрофибърните да си взема, но на това ми допада, че е почти сухо. Защото сега дебна децата да си легнат и само тогава чистя, иначе всичко става на стъпки.

# 436
Milittana,много те изтормозихме с въпроси. Съжалявам.
Последен въпрос, надявам се. Този моп от микрофибър ли е или памук?

# 437
точно плоските мопове за мен са най-добрите! С микрофибър са най-добри за сухо почистване - събират всичко ама всичко - прах, косми, трохи и пр - всичко се залепва за тях заради електростатично привличане, като лепенки са  Simple Smile страхотни са и ми спестяват поне 50% от чистенето с прахосмукачка. След сухото мия с друг моп и препарат става много по-лесно. Имам четири мопа - два за сухо и два за мокро почистване и никога не бих се върнала към тия мопове с ресните, разликата е огромна.

# 438

А, добре сте дошли - давам обяснения охотно - Мопчето е от микрофибърни влакна, не е от памук. Съхне бързо ако това питаш. Аз вече и за старата ми кофа купувах само мопове от микрофибър.

# 439
  • До хладилника, който обичам
Този рото-моп не е ли на принцип, подобен на изстисквачката на кофата на Виледа? И тя е с двойна "цедка", не се върти обаче.

# 440

А, добре сте дошли - давам обяснения охотно - Мопчето е от микрофибърни влакна, не е от памук. Съхне бързо ако това питаш. Аз вече и за старата ми кофа купувах само мопове от микрофибър.
Ще излезе, че си струва парите. Щом се чисти с полусух  моп, няма да има " Не ми стъпвай по измитото - ще ми направиш стъпки".

# 441
Ще си струва парите, ако има резервни в продажба. Иначе механизмът на кофата е качествен, чистенето - добре, ама тоя моп като се изхаби и няма смяна - май ще съм си дала парите напразно. Тези дни мисля да им се обадя на вносителите и да ги питам

# 442
# 443
  • Русе
точно плоските мопове за мен са най-добрите! С микрофибър са най-добри за сухо почистване - събират всичко ама всичко - прах, косми, трохи и пр - всичко се залепва за тях заради електростатично привличане, като лепенки са  Simple Smile страхотни са и ми спестяват поне 50% от чистенето с прахосмукачка. След сухото мия с друг моп и препарат става много по-лесно. Имам четири мопа - два за сухо и два за мокро почистване и никога не бих се върнала към тия мопове с ресните, разликата е огромна.

На коя марка ползваш, че има толкова много. Определено Виледа май са от най-качествените, но все пак.

# 444
Ами аз имам такъв плосък на Виледа и да ви кажа - не ми мие качествено плочките. Определено оставя следи и доста трудно го изстисквам добре. С него мога да мия само паркет . Плочките стават като замазани. А и изсъхва доста бавно.

# 445
Аз говоря за плоските правоъгълни, не въртящи се. Марката не я знам, купих си комплект с един моп от Метро за около 25лв, вече не помня точно колко. В комплекта имаше и две стъклочистачки едната с гума, другата с микрофибър. После допълнителни мопове от Кауфланд, Джъмбо и Била. Като видя някой моп да ми харесва и да е със същия размер си купувам, колкото повече толкова по-добре  Party

# 446
 Meggysan, имаш ли представа къде в Русе да намеря този микрофибърен моп и как да го различа от другите?

# 447
  • Русе
Точно на Метро и на Кауфланд съм виждала, като тези на Метро ми се струват по-добри. Но и мен ме притеснява изцеждането, трябва да плакна моповете, да ги цедя и така да ги слагам. А пък нещо не искам да е така. Иначе за паркет ми трябва.

# 448
Темата уж за препарати, пък последните няколко страници се нищят моповете..... Laughing Лошо няма, само чистота да има.  Peace
Влизам само да изкажа възхищението си от новия обезмаслител "Медикс" за фурни  - Експерт. Не се пени толкова като предната версия и е много силен. Една праисторическа микровълнова я лъснах за отрицателно време и отвън, и отвътре.

# 449
Днес напазарувах не малка част от гамата на Грюн Грийн продаваща се в Карфур - препарат за профилактика на миялни и перални, препарат за миене на под и такъв за ръчно измиване на чини. В допълнение имам и таблети за миялна; мисля в зелено  Mr. Green Като тествам ще споделя резултати.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт