Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 3

• 159 764
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
Писа се многократно, че белината не се пуска в пералня.
Благодаря на всички за съветите  Hug

# 571
  • Варна
Да ви споделя, че почистих аспиратора с Цилит Бенг и стана перфектно. Няма петна и направо светна.

# 572
  • Някъде в облаците
Това с високата температура и праха го правя редовно, но все пак мислех и с препарат да пробвам 1 път. Ще пробвам с лимона. Мерси

Ако мога и аз да помогна - ваничката избелвам с накисването й в разтвор от прах за пране (Сано ползвам - ако имаш отделно за бяло - най-добре, ако не - какъвто имаш) + Доместос - на око и това разтворено с вряла вода. Цопвам ваничката вътре и седи - докато не падне всичко. Мястото на ваничката - накисвам, смъквам, накисвам смъквам със същата смесица, но директно върху гъбата, докато не се изчисти. Дезинфекцията на барабана я правя един път седмично, когато си пускам отпраните парцали от седмичното чистене (микрофибър и меки хавлиени кърпи) - с прах за бяло пране - на 90 градуса (самата програма ми е - дезинфекция - 2 часа и 10 минути) . Нищо друго не правя. Хем ми светват парцалите, хем пералнята. Ако не е поддържана, няма да светне изведнъж - но постепенно.

От спрея за петна на Сано аз съм много доволна  newsm78 Досега всичко ми е излизало с него, единственото, което правя извън упътванията е, че държа преди да изпера повече време. От гъбата на Сано - купих две с възторг, не съм доволна.

# 573
  • Русе
denniss, това ще го пробвам. Имам прах на Сано бебешкия, така че мисля, че ще стане.
Да те питам кой точно спрей за петна ползваш? Аз съм вземала преди доста време едно зелено флаконче, ако си спомням, може вече да има и друг вид.

# 574
# 575
  • Русе
Да, вярно, на този бях попаднала в нета, но не съм го ползвала. Ще се пробва. Мерси

# 576
  • Пловдив
Момичета, ще бъда много благодарна, ако някой  ми каже с какво да почистя мивка от микро лен. В магазина, от който я купих казаха да я мия само с веро, но не става. Моля помогнете, ако знаете!

# 577

Момичета, ще бъда много благодарна, ако някой  ми каже с какво да почистя мивка от микро лен. В магазина, от който я купих казаха да я мия само с веро, но не става. Моля помогнете, ако знаете!

Аз я чистя с обезмаслител и светва!  Peace

# 578
Ще ме посъветвате ли с какво ЛЕСНО да почистя банята, без търкане. До сега не ми си е получавало с никой препарат, винаги се налага да търкам поне час

# 579
  • Стара Загора
Използвам основно веро - при всяко миене на чиниите. Веднъж седмично използвам и препарата на Д-р Бекман за стъклокерамика. С него обаче се налага и търкане.
Обезмаслителят също е решение, но аз не го ползвам, защото след него мивката ми стои като на петна - по-светло и по-тъмно, и много ме дразни Mr. Green

# 580
Ще ме посъветвате ли с какво ЛЕСНО да почистя банята, без търкане. До сега не ми си е получавало с никой препарат, винаги се налага да търкам поне час

Кое точно в банята?
Ако една баня се почиства редовно и старателно, изобщо не е нужно търкане Wink.

# 581
Да си призная не я чистя много редовно, но за сметка на това търкам старателно. Почиствам пода и стените, които са плочки. Чистя когато забележа, че са се замърсили, фугите и плочките. Това става долу-горе 1 път месечно. Търкането обаче много  ме мори, а площта не е малка. Преди години имаше един препарат само поливах и изплаквах, всичко падаше, но вече го няма, и търся с какво да го заместя.

# 582
  • Пловдив
Zlatence, Renate R, благодаря ви за информацията. Ще пробвам и с двете.

# 583
Кажете моля, с какво да почистя варовика от тъмните плочи в банята. С мивката, батериите се справям. Но по плочите, не.
Пробвах с оцета-нищо не стана.

# 584
Кажете моля, с какво да почистя варовика от тъмните плочи в банята. С мивката, батериите се справям. Но по плочите, не.
Пробвах с оцета-нищо не стана.

Ако имаш магазин на dm наблизо купи тяхната марка препарата им с оцет, евтин е и върши страхотна работа. Ще потърся снимка ако ти трябва.
А оцета може би е бил менте.

Общи условия

Активация на акаунт