Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 3

• 161 415
  • 753
  •   1
Отговори
# 60
Много благодаря за препоръките! Да я излъсквам тая фурна и цялата печка изобщо, че ще я давам на свеки.

# 61
  • Добрич
От кой магазин е това?
От магазин за "паралелен" внос го взех Simple Smile

Благодаря    bouquet  ,по-късно следобед ще отида да си купя и аз.

# 62
от Габрово съм и се интересувам за продуктите с марка перилис или по точно за спот за премахване на петна някой може ли да ми каже от къде мога да си купя

# 63
За мазно - обезмаслителя на Fairy - смъкна от решетките на аспиратор боклуците - напръскване и изчакване от 10 до макс 30 мин.

# 64
Да кажа и аз за фугите, след препоръки от форума и преди това след използваните каквито и да е препарати, май реших, че отстраняването на мръсотия и мухъл от бели фуги в банята става най-добре с белина. Дори търках значително по-малко.

Благодаря на mama123 за съвета за белината.

# 65
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз пък днес изтърках без много мъки фугите в банята с прост обезмаслител - Медикс. Само напръсках и без да чакам с мека четка минах отгоре. Изплакнах с душа и всичко е на 6. Чистак - бърсак станаха.

# 66
Извинявам се ,че нахлувам и то не по темата,но да питам за някакъв препарат.
Надрасках новия ламинат и много ме е яд. Има ли нещо с което да го намажа да не личи толкова .

# 67
  • София
от Габрово съм и се интересувам за продуктите с марка перилис или по точно за спот за премахване на петна някой може ли да ми каже от къде мога да си купя

Това е сайтът на Перилис.
Фирмата е варненска, имат телефон и адрес за електронна поща.
Попитай ги. Сигурна съм, че ще ти отговорят.

# 68
  • София
.... Надрасках новия ламинат и много ме е яд. Има ли нещо с което да го намажа да не личи толкова .

В Бриколаж съм виждала вакса за ремонт на паркети, различни цветове са,
мисля че и в Практикер съм ги срещала, или е нещо подобно.
Може и в Баумакс да го има.
А защо не се обадиш в магазина, откъдето си го купила.
Там също може би ще ти помогнат със съвет и/или вакса, или тонер някакъв ...
Провери.
Успех!  Hug

# 69
Пина, този е прекрасен и чисти невероятно. Няма нужда от ръкавици и е нежен към ръцете.
Сваля всичко за 20-тина минути, а не цяла нощ. Става и за стъклокерамични котлони.
Препоръчвам Peace.

А от къде се сдобивате с този препарат?

# 70
Пина, този е прекрасен и чисти невероятно. Няма нужда от ръкавици и е нежен към ръцете.
Сваля всичко за 20-тина минути, а не цяла нощ. Става и за стъклокерамични котлони.
Препоръчвам Peace.

А от къде се сдобивате с този препарат?
   Имам го същият препарат,доволна съм от него,изчисти ми фурната супер.Купуван е от Германия,от Шлекер.

# 71
  • София

Аз го купувам от пазара Красно село в магазинче за перилни препарати - ползвам го вече 3-4г. и съм много доволна!!!

# 72
Понеже скоро нямам път към Германия, явно ще се наложи да отскоча до Красно село.  Laughing
Обясни, моля те, малко по-подробно къде е това магазинче. Ако искаш на лични, да не спамим темата.

# 73
А пък и аз мога да похваля един препарат от магазина на Гоце Делчев и бул. България. Някоя от момичетата го беше препоръчала за почистване на дамаски. Страхотен е, мирише много хубаво и почиства в дълбочина без да се използва вода. Малко му измениних употребата както пише на опаковката, като напръсках дивана, разтърках с четка и после с влажна кърпа забърсах. Повоторих 2-3 пъти на по-замърсените места и се изчисти чудесно!
http://bornbg.com/index.php?page=shop.product_details&flypag … mart&Itemid=1

# 74

Аз го купувам от пазара Красно село в магазинче за перилни препарати - ползвам го вече 3-4г. и съм много доволна!!!
Аз също искам за помоля за координатите на магазина

Общи условия

Активация на акаунт