Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 3

• 159 746
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
моля, каже ми с какво да изчистя лепило С200 от дограма.Благодаря.Пробвах с обезмаслител и с CIF ,но ефект никакъв.

# 601
Аз  пвц дограмата я чистя със форте http://www.roel-98.com/catalogue/higienni-i-napitki/pochistvasht … ati/product/10817 Много хубаво чисти и дори упорити петна се махат. Можеш да пробваш.

# 602
  • Стара Загора
моля, каже ми с какво да изчистя лепило С200 от дограма.Благодаря.Пробвах с обезмаслител и с CIF ,но ефект никакъв.

Лепилото трябва да се почиства с препарат, който разтваря лепило. Не би могло да се почисти с обезмаслител или обикновен препарат за стъкло.
Най-добре попитайте в специализираните магазини какъв препарат разтваря лепило С200.

# 603
Да те светна по въпроса лепилото С200 се чисти с вода тъй като се разтваря и с вода.

# 604
Търся препарат за WC който да е без хлор. Из нета намерих само на Грюн Грийн, моля ви за отзиви и евентуално други предложения.

Аз го ползвам Грюн-а в момента. Хубав е.
Без хлор са Медикс - Рейзър и обикновения. Не са никак екологични обаче.

Фрош ползвам аз. Уж бил екологичен. Харесвам и балсам-верото на Фрош повече от Грюн-а, защото не мирише толкова силно и натрапчиво.

# 605
  • София
Без да съм изчела темата цялата искам да ви препоръчам един препарат против мръсотия, ако сте го обсъждали извинете. Ползвам го за банята и мисля, че няма равен за около котлоните на стара емайлирана печка. Това е препаратът

Но предупреждавам, че е доста силен и се работи САМО С РЪКАВИЦИ.

# 606
Не знам за какви препарати точно говорите , но аз се видях в приключение с препарати относно гадинки. Накрая след като похарчих над 100лв се обадих на една фирма и се отървах, но те ми споменаха , че никой от продаваните препарати няма да ми помогне. Сега ги викам веднъж на 6 месеца и съм доволна ,нямам нищо в къщи което да лази освен детето

# 607
 момичета, търсих, но не можах да открия дали сте коментирали...как да почистя кихненския плот и гръбчето около котлоните и печката. има мазни натрупвания, които не мога да изчистя дори и с много търкане. как да успея да ги изчистя и все пак да запазя цвета на плота?

# 608
  • София
момичета, търсих, но не можах да открия дали сте коментирали...как да почистя кихненския плот и гръбчето около котлоните и печката. има мазни натрупвания, които не мога да изчистя дори и с много търкане. как да успея да ги изчистя и все пак да запазя цвета на плота?
Кухненския плот - с мокри домакински кърпи - от Лидл, Мосю Бриколаж и пр. Гръбчето, ако е с много отдавнашни натрупания, няма да може да се изчисти с тях, обаче, или ще се изчисти, но с много, ама много жулене. Предполагам, че обезмаслител би свършил работа, но нека ползвалите го за тази цел да кажат.

# 609
  • София
Търся препарат за WC който да е без хлор. Из нета намерих само на Грюн Грийн, моля ви за отзиви и евентуално други предложения.

Аз го ползвам Грюн-а в момента. Хубав е.
Без хлор са Медикс - Рейзър и обикновения. Не са никак екологични обаче.

Мярнах един препарат в DM, който е от Gruen серията им, но не съм го ползвала.
Чери, откъде се снабдяваш с препарати на Gruen Green, колкото пъти съм търсила в Пикадили или Карфур, съм намирала само веро и таблетки за съдомиялна. Гледах на сайта им, ама доставката излиза скъпичко... Sad

# 610
РРР, поръчвам. Много ми е неприятно, че така слабо зареждат в супермаркетите - таблети, веро и универсалният за под. Не знам що за идиотщина е това, в ущърб на потребителя е.

# 611
  • София
Благодаря, Чери! Явно ще трябва да търся алтернативи, не ми се поръчва.

Днес погледнах препарата, който в момента ползвам за WC - на W5, от Lidl, купих го импулсивно, защото ми хареса миризмата. Не мога да кажа, че е нещо изключително, но определено добре ароматизира. Няма миризма на хлор, отзад пише "да не се смесва с препарати, съдържащи хлор", по това съдя, че наистина няма хлор, но това не значи, че е екологичен...

# 612
МОЛЯ Praynig моля, моля кажете с какво чистите иноксови хладилници, абсорбатори и прочие уреди; вече се отчайвам- ползвах един спрей, но голямо търкане падаше; свърших го накрая; вчера взех на Циф за инокс- пълна скръб; така замазва всичко, че опитах какво ли не търкане да не засъхне, но без успех; и изобщо може ли тези уреди да изглеждат както бяха в магазина ooooh!

# 613
Ползвам обикновен обезмаслител за почистване на инокс.

# 614
Аз съм с обикновен препарат за прозорци. Нямам абсолютно никакви проблеми.
Да не би да зависи от вида инокс?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт