Подсъзнанието може всичко 41 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 39 597
  • 710
  •   1
Отговори
# 435
Това със замразяването на отношенията ми звучи много ...бррррр...стряскащо.Особено някой да "замрази" връзката на друг с трети човек.Това не е ли незачитане на свободната воля на човека?

То това си мяза направо на черна магия!
Ако освен този ритуал на мъжа са му правени и други, нищо чудно, че сега се държи като лепка.Но това дали е любов?

# 436
  • София
Обърка мъжете, Мия, но нищо. Аз също много се ядосах като разбрах, че е правила такива неща - реално го приех като объркване на кармата. Ами ока тя е била за него, не аз, а майка ми така им е променила съдбата? А по този начин и моята?

# 437
 newsm78Може би затова ти е така трудно да решиш.Предполагам, че има начини да се изчистят чужди влияния, за да можете да продължите напред с бившия-заедно, или поотделно, както ви е писано newsm78.

# 438
  • Costa Rica
Това със замразяването на отношенията ми звучи много ...бррррр...стряскащо.Особено някой да "замрази" връзката на друг с трети човек.Това не е ли незачитане на свободната воля на човека?

То това си мяза направо на черна магия!
Абсолютно - когато се прави от някого за трети човек, особено без негово знание и съгласие. Но пък после правещият си носи последствията. Mr. Green Въпрос на морал и преценка.
Моята идея беше, че всеки има право да се защити, ако се чувства нападнат по някакъв начин.
Но пък аз, както вече се видя, не съм фен на обръщането на другата буза Mr. Green

# 439
остава да се молиш онази мацка да не е правила нещо  Wink много хора вече са в час и си връщат подаръците на изпращачите им. Лошото е че понякога страдат невинни хора, незнанието не оневинява никого.

‎11.06.11 - освобождаваме старите матриции преди голямото започване наново след лунното затъмнение на 15, както знаете една от характеристиките на 11/11 вибрацията е, че разклаща всичко нестабилно и неистинно

# 440
  • София
Привет, мили момичета!!
Бях ви изоставила за малко, а сега не мога да ви стигна, много сте бързи...
Гледам тук на КЛОНКА бизнеса замрял, а вие нови техники нищите  Simple Smile. За замразяване говорите и разни желания в полунощ... Аз пак съм ги проспала  Embarassed
Ще трябва да се връщам назад да ви проконтролирам.
От известно време все да ви питам, ама като не помня... Та мисълта ми е дали знаете някакви техники за помнене. Изглежда, че е от годинките, ама много често взе да ми се случва да забравям.  Embarassed Примерно слушам задълбочено някой, а после да ме убиеш не помня какво е казал. Или пък нещо прочетено - не запомням просто. То и затова ви питам по сто пъти за едно и също нещо явно. А иначе помня кодове, пинове, егн-та, дори и трите имена на хора, които ми се е наложило по някакъв повод да чуя. Или пък визуално ако съм видяла нещо написано, трудно го забравям, но не помня прости неща. Все едно е избирателно моето помнене.

Та как да стане поне малко да  си събера ума?
Е, досадих ви, ама нали не съм се вясвала отдавна, ще ми простите  Wink

# 441
  • София
11/11 по принцип, нищо, че има и 06 помежду им?

Мда, токива ги е сътворила майка ми без знанието ми - каза ми една сле повече от година и половина. В интерес на истината отношениеята им поохладняха по едно време, но това не помогна на нашите. Чак, когато разбра, че ме е загубил се усети.

Хъм, хрумна ми и на мен да не ми е направена някоя магия?

# 442

Хъм, хрумна ми и на мен да не ми е направена някоя магия?

Не се задълбавай в глупости.От опит преди известно време си мислех такива работи-намерих разни работи,оттам започнах да си мисля и съчинявам едни,оправдавах си невървежа с "направена магия",до такава сметка се бях омотала в такива мисли,че си отрових за около година живота.Стигнах и до една прехвалена гледачка дето ми поиска такава сума да ми развали магията #Crazy,че се отрезвих.Добре,че се осъзнах навреме.Всичко е в главата ТИ. Wink

Разкажете нещо повече за 11-11. Praynig

# 443
десс  Hug  bouquet

# 444
  • София
Гледах "Да срещнеш Джо Блек". Не зная за кой ли път. И...ревах през целия филм като магарица.
Не е от цикъла - свърши ми Mr. Green
Не зная какво е, но цял ден не съм на себе си...

# 445
  • София
"Да срещнеш Джо Блек".

Страхотен филм! И на мен много ми харесва и съм го гледала поне 3 -4 пъти! Кара те да се замислиш за много неща!

# 446
"Да срещнеш Джо Блек".

Страхотен филм! И на мен много ми харесва и съм го гледала поне 3 -4 пъти! Кара те да се замислиш за много неща!
и аз така мисля.много го харесвам,гледала съм го хиляди пъти и накрая си поплаках и аз.

# 447
  • София
Поздрав за всички!
   http://www.box.net/shared/fqa2o7sgs8 

# 448
  • Tам през Атлантическия океан
"Да срещнеш Джо Блек".

Хував е да  Peace на мен още по-силно ми подейства "Странният случай с Бенджамин Бътън" пак е с Брат Пит  Flutter

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 22:18 от Desss

# 449
Клонка, Любов ти трябва на тебе, истинската и единствената... Но на който каквото му трябва, то идва при него Grinning И теб това те чака, не се дърпай Mr. Green След известно количество месеци, но със сигурност. Айде, а после ще се похвалиш (дава ми се отвреме - навреме Party).

Вени, ако искаш ти да си шеф на живота си, бившият ти си е точно на мястото си - бивш. Той е имал възможността да ти въздейства и резултатът не е бил от най - добрите за теб. Така ми "мирише" на мене. А иначе магия има само, ако човек сам реши, че е омагьосан. Вярвам, че всичко ни е от Бог, т. е. - от любов и нежност. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт