Подсъзнанието може всичко 41 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 39 600
  • 710
  •   1
Отговори
# 420
Привет момичета Heart Eyes не се включвам тук,но ви дебна периодично,темичката ми допада  Simple Smile
Идвам за съвет  от по-напредналите като преди това ще споделя страховете ми(които до скоро нямах),а именно предстоящото събитие раждането preggo
Вечер дори не спя от мислене  Thinking и притеснения дали всичко ще бъде наред,въпреки,че засега няма причини да не бъде.Винаги съм гледала да мисля положително ,да си повтарям формули и утвърждения за подобряване на положението,но сега страха се опитва да ме победи...
Та молбата ми е,ако знаете някоя техника да споделите как да се настроя положително и да игнорирам неблагоприятната среда и алчните и манипулативни лекари в нашите болници.
Иска ми се просто като отида да раждам всичко да мине благополучно за мен и за бебето Heart Eyes
Благодаря   bouquet и бъдете здрави newsm76

# 421
  • Costa Rica
ТЕС е първото, което ми идва на ум.

Успех!  ylinfant

# 422
  • София
Делфина, няма да ти се смея - оказа се, че майка ми така замръзила връзката на мъжа ми с любимата навремето. Във фризера с две камъчета, разделени с монета.

Сега е въпроса да намеря снимка.

# 423
Starlight` много интересно,веднага си призовах моята кралица Crazy По колко пъти на ден мога да и искам помощта Mr. Green
*Мила* благо-даря ти за помощта!

# 424
  • най-шареното място

Та молбата ми е,ако знаете някоя техника да споделите как да се настроя положително и да игнорирам неблагоприятната среда и алчните и манипулативни лекари в нашите болници.
Иска ми се просто като отида да раждам всичко да мине благополучно за мен и за бебето Heart Eyes
Благодаря   bouquet и бъдете здрави newsm76

Това, което на мен ми помага - "използвай искам да...", забрави за "искам да не..."
Ще попаднеш на прекрасни лекари. Няма да избягваш алчните, ще търсиш добрите, човечните и прекрасните. Мислейки за тази реланост, ще ти се случи тя.
Аз имах  някои страхове за бебето, но никакви за раждането. Първо смятах, че след като милиарди са успели има логика да мога и аз. Второ изчетох де що намерих за процеса, та бях подготвена. Отидох с подходящо разкритие и родих за под 2 часа считано от приема. Знаех как да дишам, как да мисля и т.н. Оказа се засукано и приетсненията на лекаря и целия екип не ме притесни, защото знаех, че ще е ОК. Обаче после идея нямах как да кърмя, цялата енергия беше отишла другаде Simple Smile Та искам да ти кажа, вярвай си и не се пренавивай Simple Smile

Да сте живи и здрави и най-доброто и за теб и за бебчо ще стане!

# 425
Аз имам въпрос-в момента имам работа,но силно искам друга,конкретна. Дали техниката с пеликана е подходяща в това отношение или ми трябва друга техника?

# 426
Делфина, благодаря ти!  Hug
И аз отивам за малко до фризера, че и аз си имам пиявичка...   smile3532

# 427
Миличка преди 6 месеца родих второто си дете,дали ме беше страх,ужасно много нормално е да те е страх,аз се опитвах да не мисля за самото раждане,просто виж бебчо на видеозон дали всичко е наред,измери си таза и други подобни процедури,за да си по спокойна и когато настъпи момента слушай акушерите това е много важно.Сега се радвам,че си имам две дечица.Всичко ще бъде наред.Ще имаш едно прекрасно бебе на което много ще се радваш,погледни го от тази страна.

# 428
  • I want it all and I want it now.
Здравейте феи. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=495609.0- ♥ Val ♥ погледни тука леко раждане ти пожелавам.
 Като говорите за сънища аз сънувах ,че е септември и съм бременна. Shocked Бях бремена с момиче и се карах с едни хора. Дано да не стане, че 3 деца ще ми станат много + мъж . Не беше от приятните сънища ,но запомнящ се. Много интересна статия за зодиите. Приятна почивка .

# 429
  • Tам през Атлантическия океан
Бъди смел и не бягай от нищо

Бъди смел и не бягай от нищо. Където и да те заведе вътрешният ти живот, отивай! Да не те е грижа, къде те во­ди. Понякога ще те отклонява от правия път, знам, но и лу­тането също е част от живота. Никой не може винаги да е прав и хората, които се опитват винаги да бъдат прави, умират като почти пълни неудачници. Не се тревожи, че можеш да се луташ, ако животът те накара да се отклониш, върви! Върви, изпълнен с щастие! Енергията, която те е от­клонила, ще те върне обратно. Това отклонение може би е част от финалния етап на развитието.

Хубави почивни дни  Grinning

# 430
  • София
Бъди смел и не бягай от нищо

Бъди смел и не бягай от нищо. Където и да те заведе вътрешният ти живот, отивай! Да не те е грижа, къде те во­ди. Понякога ще те отклонява от правия път, знам, но и лу­тането също е част от живота. Никой не може винаги да е прав и хората, които се опитват винаги да бъдат прави, умират като почти пълни неудачници. Не се тревожи, че можеш да се луташ, ако животът те накара да се отклониш, върви! Върви, изпълнен с щастие! Енергията, която те е от­клонила, ще те върне обратно. Това отклонение може би е част от финалния етап на развитието.

Хубави почивни дни  Grinning

newsm10

# 431
  • София
Дес,  Hug

# 432
Това със замразяването на отношенията ми звучи много ...бррррр...стряскащо.Особено някой да "замрази" връзката на друг с трети човек.Това не е ли незачитане на свободната воля на човека?

# 433
Това със замразяването на отношенията ми звучи много ...бррррр...стряскащо.Особено някой да "замрази" връзката на друг с трети човек.Това не е ли незачитане на свободната воля на човека?

И аз това си мисля.

Дес,  bouquet

# 434
  • София

То това си мяза направо на черна магия!

Общи условия

Активация на акаунт