Подсъзнанието може всичко 41 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 39 812
  • 710
  •   1
Отговори
# 600
  • морето, сините вълни...
И аз ще го причакам изгрева и ще се помоля, съзнателно на подсъзнанието си Laughing Laughing Laughing
Че много дълго време стана - всеки на своето си. Имам нужда от обеденението, от сливането, от пробуждането.
Тук винаги говорим че трябва да се вслушваме в себе си.

# 601
  • София-в сърцата на моите деца
Добро утро , мили Божии създания! Нека  Благословеният дъжд , Финансово богатство и успех се изсипят над Вас!Амин!  love001

# 602
  • BG
Добро утро , мили Божии създания! Нека  Благословеният дъжд , Финансово богатство и успех се изсипят над Вас!Амин!  love001
Амин.
При нас изгрева съвпадна със страхотни гръмотевици, притъмняване и в момента вали дъжд.

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 06:26 от ИРА

# 603
Охо, имало и други "посрещачи" Grinning
didiela, чул те Господ! Hug
Цитат
Най-често обаче срещаме сведения, според които Видовден е посветен на здравето на очите и виждането. В областта Граово например, в навечерието на Видовден поставят китка трендафил в дъждовна вода, събрана от листата на растението вида лугачка, с която след това лекуват болни очи.
По път към изгрева намерих цъфнал трендафил. Simple Smile
Тъкмо съм будна да взема да прочета и хуна молитвата от Лени. Peace

# 604
  • София-в сърцата на моите деца
 Praynig Praynig PraynigИ аз я четох!!

# 605
Добро утро и от мен!
Дидиела  Hug
Честно бях забравила за уговорката тук да се събудим в 5, но истината е, че аз днес се събудих точно в 5/обикновено това става 1 час по-късно/,.т.е посрещнах си изгрева.

Starlight благодаря за информацията!

Благополучие желае за всяка една/един от нас, нека от днес който се чувства объркан вече смело да е разчистил старото, излишното, спъващото го и та пердаши по пътя към поредната мечта! Сбъднати мечти момичета/момче  bouquet  bouquet  bouquet
Прекрасен ден!

# 606
  • морето, сините вълни...
Усмихнат ден и от мен!

и аз днес се събудих (без външна намеса) в 05.10 А иначе ми е толкова трудно да се изкопая от завивките....Посрещнах утрото с усмивка Wink
Наспоследък сънувам мнооого. Все битови и неприятни неща и основно разговори и срещи с недолюбвани от мен хора. Дори им казвам какво мисля и как се чувствам.
Вярвам че разчиствам. Знам че няма да се прегърнем и да тръгнем заедно, но поне да си стиснем ръцете и .... да не ми се месят в живота или поне аз да спра да се дразня. Срещите неможем да избегнем Wink

# 607
  • София
Ами като изключим, че той е зодия телец (а те малко бавно зацепват) ... мога да кажа, че ми е написано на челото, в очите и на усмивката какво му мисля..., а и той се досеща! Самият факт, че той по заобиолен начин ми казва, че ме обича (макар не по начина по който на мен ми се иска), значи просто ще трябва да играем играта на "г-ца недосегаема" ей така заради тръпката Wink Нещата са малко сложни при нас ето защо не желая да натоварвам никой с историите си.
Не си старомодна душо Simple Smile На някои мъже им харесва да е трудно, да не им се получават нещата лесно..... демек като им кажеш "Ти си мъжът на живота ми!" и те си те представят паднала на колене и вързана със синджир на глезена му! (шегувам се, де) Това е груба метафора
И аз харесвам нещата по старомодния начин - когато мъжете показваха уважение към жените, а жените не се предлагаха като плодова салата в сладкарница! ....  Wink

Joy
 сега разбрах защо съм като отворена книга и всичко може да се прочете на лицето ми - от зодията било... Иначе това със сладкарницата и жените ми допадна...

# 608
Здравейте,момичета,
доста пъти през ноща се събуждах,малката спа много неспокойно през цялата нощ,сънуваше,бълнуваше с отворени очи (в смисъл уж се е събудила и ме гледа,а всъщност гледа някъде другаде).И точно когато си мислех че ще изчакам изгрева,оставаха има няма час, час и половина  -съм заспала.
И така не посрещнах изгрева будна , но да пожелая:  PraynigНека се случва най-доброто за нас,без вреда за останалите! Praynig
Момичета,да кажа само че започнах техниката с 21 пъти писане на желание за 21 дни.Трети ден ми е,но за разлика от първия ден,тогава докато пишех желанието 21 пъти направо се тресях,а днес мога да се похваля,че химикала сам ходеше по листа Heart Eyes
Е,това исках да споделя само.
Присъединявам се и аз -прочетох си хуна молитва.

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 11:19 от Patte

# 609
  • София
здравейте момичета,
и аз спах неспокойно и сънувах кошмари през цялата нощ.
Изпитвам необходимост да се освободя от една зависимост, но май още не му е дошло времето.
И аз започнах техниката с писането 21 пъти на желанието, направих и техниката за богатство с паричката и водата и котлето, обаче не знам какво да правя с паричката и водата сега  newsm78.
Някакви идеи....
Обичам ви всички много, много сила и кураж ми давате   bouquet

# 610
здравейте момичета,
и аз спах неспокойно и сънувах кошмари през цялата нощ.
Присъединявам се към неспалите миналата нощ Tired А кошмари незнам откога не бях сънувала! Определено има нещо в тази луна newsm78 И като прочетох сега и за трагедията станала снощи си дадох ясна сметка за това...
В последно време размишлявам и върху друго нещо-явно е лесно да си кажеш "ще се променя и ще мисля позитивно", ама определено не е никак лесна задача, особенно когато дори и най-близките ти хора не те разберат и застанат срещу теб! Аз специално винаги съм се съобразявала с другите хора и съм се съгласявала с тяхното мнение, видиш ли, да не ги обидя нещо и все да съм добричка..Но след един доста труден момент осъзнах, че така вредя единствено и само на себе си, събирайки всичко вътре в мен! И сега, когато реших да се променя и да бъда себе си-всички ми казват, ама как може-какво ще кажат хората ooooh! Малко объркано, но исках да си излея мъката:) Много сбъднати желания на всички bouquet

# 611
Молитвата не трябва ли да се чете вечер?
Нещо ми се върти към 22ч.
Аз се събудих 6 и 10, погледнах през прозореца, казах си "а видях изгрева" и заспах.
Сега като чета, нито съм видяла изгрева нито съм станал овреме  Twisted Evil

И аз сънувах супер тъп сън, не кошмар. Един съсед, който не съм виждала отдавна, и с който се карахме преди една година, защото си хвърля картофите на двора до градинката, и мирише ужасно. Та той ми каза на сън "здрасти, какво прави онзи мангал мъжът ти (за процедурата, и за честа на мъжо - чист българин поне 5 поколения назад  Twisted Evil , не че има нещо лошо, ама да си кажа). Попитах го защо обижда, има против малцинствата ли, и че неговата дъщеря е доста по-мургава от мъжът ми. Скарахме се, бяхме паркирали успоредно, и без да усетя той си паркирал колата плътно до моята, аз опитвам да я изкарам и надрах неговата по цялата дължина. Започнахме да се караме, не можехме да се разберем, кой е виновен и кой да викне полиция. И това до около 6 и 10 .
Та едновременно съседа, цигани, полиция, коли....не знам как да го тълкувам  newsm78

# 612
  • София
Момичета пишат, че затъмнението е днес в 22:22

Аз почвам отскабването... На хартията написах ДИЕТА, седнах и седя на нея... Wink. От руския сайт за симорон newsm78

# 613
Момичета пишат, че затъмнението е днес в 22:22

Аз почвам отскабването... На хартията написах ДИЕТА, седнах и седя на нея... Wink. От руския сайт за симорон newsm78
Какво точно се прави?Малко повече подробности,ако може  Praynig

А за затъмнението вчера беше споменато ,че е днес в 23.13 (доколкото имам спомен)

# 614
Ето точна информация кога ще започне затъмнението Peace
http://dnes.dir.bg/news/lunno-zatamnenie-8844455?nt=4

Общи условия

Активация на акаунт