Подсъзнанието може всичко 41 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 39 831
  • 710
  •   1
Отговори
# 60
На някои съм им свикнала на  смехотворенето, но от постинга на Вокс попули ми увисна ченето.  Mr. Green Crazy
Та, ето нещичко, ще прощавате ако е пускано... http://sebepoznanie.com/psihologiq/samopomosht/misylta/

# 61
# 62
  • София
Вокси, може да не съм прочела, но отговори ли ми на въпроса за зодията ти?

# 63
  • София
Клеми, какво стана с училището на щерка ти?

# 64
Клонка  Hug  Blush !!! Един бърз поглед към мен на тема любов можеш ли да хвърлиш?!  Hug
Благодарности - многодарности!   bouquet  Flutter

# 65
  • София
Obichana пробвай техниката за разговор с Висшия аз - на първа страница
Благодарско за новата тема
КЛОНКА  и другите,  голяма веселба на последните страници на новата тема, любови, тръпнене, май по-весело рядко е било, а веселието е маст от позитивизма- значи сме си точно в темата Heart Eyes

# 66
  • морето, сините вълни...
Снощния ви купон е бил чудесен! Още се усеща лекотата и веселието.
Аз пък циврих на някакво детско филмче тогава.... Cry Cry Cry Но пък днес се забавлявах с вас.
А и вече знам какво ще си пожелая на другата луна (много моля и нашата си Луна да си го отбележи) - искам и на мен звездите да ми го говорят. Ама ако може по ясно, отчетливо, високо и разбираемо!  Naughty

bouquet  bouquet Heart Eyes

# 67
  • Шотландия
Е как сколасахте за един ден да изпишете 7 страницииииии! Нямате изчитане!  Joy Благодаря ви, че ви има, момичета!  bouquet

Старлайт, благодаря за темичката  Hug

Отивам да ви чета.   smile3529

# 68
  • София
Четох, смях се, поплаках си.....
Благодаря за новата тема и страхотното настроение в последните страници.
Още ми  е едно такова чувствено нещо... Hug

# 69
...искам и на мен звездите да ми го говорят. Ама ако може по ясно, отчетливо, високо и разбираемо!  Naughty

bouquet  bouquet Heart Eyes
Готова ли си да посветиш 10-20-30 години от живота си за това? Щото в миналото хората с години са работили за Посвещението.

За Питагор:
". Живее в Египет около 20 години, където работи сред жреците и изучава различните форми на египетската писменост (йератика, демотика). Пленен от персийския владетел Камбиз, той е откаран като пленник във Вавилон, където прекарва около 12 години. И престоят му на Изток се оказва изключително ползотворен Там се запознава с “източната култура” – с аритметиката на финикийците, астрономията (астрологията) на халдейците, нравствено-етническите норми на магите."

http://www.meridian27.com/Mer27/Vol1/f26.htm

# 70
  • Шотландия
Били-сан, благодаря за линка с песента - страхотна е! Днес ми е едно такова... само такива песни ме оправят - и като онези от миналата тема.
БИанке, да ти кажа, това, което ме избива да пиша, ще направи някои хора доста нещастни. И - да - други ще са щастливи.
Но засега не ме тегли към жанра направи-другарчето-хепи. Mr. Green
Клонка, може и да мислиш, че не те тегли, обаче всъщност ти идва отвътре. Ти си знаеш де...

Да ви споделя - днес заявих, че новата човешка раса вече се е родила - и как може да не го виждат някои... Повод - гостуването на Джаки Иванко в "Британия има талант". Нямам запис от днешното й изпълнение, обаче ви предлагам едно от миналата година - когато се появи в "Америка има талант" - и не го спечели, представете си. Спечелил го е някакъв Майкъл, който не съм го чувала изобщо... Приятно пее, потърсих го - обаче момичката има продаден платинен албум - ще рече 1 милион копия... Ето ви я от миналата година - когато е 10-годишна.

# 71
Момичета намерих отговор на въпроса ми за желанията, но сега се реших да ви питам друго. Много линкове и интересни неща има на първа страница, но не съм сигурна кое би свършило работа в моя случай. Извинявам се че ви занимавам предварително. Случая е следния, след 23 дни дъщеря ми ще претърпи втора операция. Първата мина добре. Тогава обаче се бях съсредоточила само и единствено над това изпитание. Не се притеснявам от самата операция, въпреки че ще е тежка и болезнена имам пълно доверие на специалистите, защото ги избирахме след дълга обиколка из Европа. Притеснявам се, че поради други проблеми около нашето битие, съм много изнервена, неспокойна и нестабилна. Иска ми се да си приложа някаква техника с която да се успокоя, за да мога пълноценно да помогна на детето си, когато има нужда от мен а не да се разпадна в трудните моменти. Трябва да съм сигурна че мога да разчитам само на себе си, защото и мъж ми е много притеснен, по цял ден е на работа близките са ми далеч. Моля ви споделете какво бих могла да направя за този период за да си помогна.

# 72
Шу, едно много добро помощно средство в подобни ситуации - капки на д-р Бах http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=574797.0

bouquet

PS Вени*, ще съм ти много благодарна ако качиш статиите. Мисля че ако нямаш на разположение скенер и с фотоапарат става достатъчно добре, някои дори имат функция за снимане на текст.

Peace

Последна редакция: нд, 05 юни 2011, 02:29 от miniemouse

# 73
Рози, да не спамя темата, няма да го качвам, но това е по темата за сърцетупа  Grinning  bouquet
Notre Dame De Paris song 23 Tu Vas Me Detruire

Аз вярвам, че нещата идват с определена цел. Това, което получи прекрасния етикет "спам", пък после "леле култура в темата  Embarassed" се появи снощи по някаква причина. Може би тези, които го насипахме, почувствахме, че имаме нужда от красота за сбъдване на желанията на всички ни. Музиката има много силен заряд за добро и за действие.

А на Вокси пожелавам да си купи балон и книжка с картинки, да изяде един сладолед, да се омаже със захарен памук, че току-виж го отнесъл Тор, ако го вземе за прекалено загрижен. Или алтернативно да прочете "Прекален светец и Богу не е драг" от българската литературна класика. Вокси, всеки сам носи отговорност за собствените си действия. Яй стига си се притеснявал, отпусни се и се наслаждавай на живота.

# 74
Добро и слънчево утро на всички феи! Hug

Изпуснах цяла една темичка, но в тази съм тук, ще ви чета и ще се зареждам положително, благодаря на всички за което!  bouquet

И нещо от мен, да не е само като запис ..

Вратата към мъдростта

Веднъж един гръцки философ поръчал на свой ученик три години да раздава пари на всеки, който го обиди. Когато този изпитателен период минал, учителят казал на ученика: Сега можеш да отидеш в Атина и да изучаваш Мъдрост.Когато ученикът влязъл в Атина, срещнал един известен мъдрец, който седял до портата и обиждал всеки, който влизал или излизал от града. Обидил и ученика, но той избухнал в смях:Защо се смееш, когато те обиждам?, попитал мъдрецът.Защото, отвърнал ученикът, в продължение на три години плащах за такива неща, а сега ти ме обиждаш безплатно.Влизай в града, рекъл мъдрецът, Той целият е твой ..

Група екцентрични характери, оттеглили се в пустините край Скит за живот в молитва и саможертва, разказват тази история, за да илюстрират стойността на страданието и трудностите.Но не само трудността била тази, която отворила града на мъдростта за ученика. Основният фактор, позволил му така добре да се справи с нестaндартната ситуация, била способността му да сменя перспективата, да вижда ситуацията от различна гледна точка.

Способността да се измества гледната точка е едно от най-мощните и резултатни оръжия, с чиято помощ можем да се справим с всекидневните житейски проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт