Подсъзнанието може всичко 41 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 39 635
  • 710
  •   1
Отговори
# 615
  • София
По руски се казва "Сижу на диете", ако се преведе - седя на диета. Затова на бял лист хартия се пише дума ДИЕТА, а под нея (-10 кг, например). И се слага под д-то всеки удобен момент. Например аз съм от сутринта вече 4 час на компютъра... Слабея Wink

Освен това след пълнолунието на намаляваща луна пак на лист хартия може да се напише:
Както намалява луната така намаляват мазнините ми (или нещо подобно)
Както намалява луната така намалява безпаричието...
Както намалява луната така намаляват враговете ми...

И това се чете всяка сутрин и вечер, прави докато не стане новолуние.
След това може да се напише
Както расте луната, така растат моите доходи
....

И подобно

# 616
  • София-в сърцата на моите деца
А трябва ли да съм седнала върху листа с  молбата за растенето на доходите? newsm78

# 617
  • София
И аз не спах снощи. Ужас, то не беше мятане, въртене...Поне 3-4 часа, между 2 и 3-4 някъде.

# 618
  • София
А трябва ли да съм седнала върху листа с  молбата за растенето на доходите? newsm78

Не.

Всъщност защо да не изпробваш?

Нещата не се случват бързо. Но миналата година успях да намеря парите за издаването на кулинарна книга на детето ми. А и не работя редовно....

# 619
  • София
Шугър бейби, приличаме си - направо близначки!

Аз пък спах добре, събудих се по едно време, но си беше светло и не съм си отваряла очите, та незнам кога е било. Сънувах и интересен сън - нямала съм кошмари.

# 620
  • Universe
Обобщих за затъмнението, пълнолунието, Видовден,  хуна молитвата - ТУК

Диамантче , изпращам любов и светлина

luss, hahaha, благодаря   bouquet Засядам автоматически

Ред. Нали съм по измислиците-премислиците, оптимизирах ритуала - освен на стола, ще  напиша на домашните си чехли - "стоя на диета", да няма празен ход  Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 14:36 от lenny_pld

# 621
 Grinning Понеже всеки ден се събуждам рано, рано, точно тая сутрин се успах. И телефонът вместо да ме събуди и той заспал. Mr. Green Ноооо, това  не ме спира.  Започнах няколко ритуала, ей тъй отвътре ми дойде да ги обединя. Grinning
Не смея да си погледна списъка с желания, май само две, три са в процес на сбъдване още, всички други са изпълнени.
Колкото до разместването и разчистването на стари сметки, нищо такова не усещам, по-скоро съм в невероятен подем.
 Hug
От вас научих за петимата тибетци. Благодаря от свое име, и от името на всички колеги, които ги започнаха или сега ги започват.  bouquet

П.П. Вчера никой не ми отговори. А аз търся отговори и всякакви гледни точки, вярвания и схващания.  Grinning

# 622
благодаря на всички ви за подкрепата. newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
днес делото за пореден път беше отложено,но аз отидох там спокойна и напълно уверена,че всичко ще бъде наред.устоях и на мразещия поглед,без страх и без да си отмествам очите.

# 623
  • София
 В 13-ти лунен ден постоянно се повтарят ситуации от миналото, едни и същи проблеми, изискващи осъзнаването им. - e как да кажеш, че не е вярно това.

# 624
  • I want it all and I want it now.
И аз не спах снощи. Ужас, то не беше мятане, въртене...Поне 3-4 часа, между 2 и 3-4 някъде.

И аз така се будих снощи. Диамантче  babydust7Успех.  Луна браво за подема. Дай малко насам.  Grinning Аз съм много изморена, вече психически и  имам нужда от почивка. Четох ви тези дни по-диагонал. Поне научих някой неща. Наи много отслабвам на работата. Просто нямам време да ям.

# 625
благодаря на всички ви за подкрепата. newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
днес делото за пореден път беше отложено,но аз отидох там спокойна и напълно уверена,че всичко ще бъде наред.устоях и на мразещия поглед,без страх и без да си отмествам очите.
Hug Радвам се. Усмивката и излъчваната увереност в такива ситуации блокират зложелателя.  Grinning Топлият поглед обърква още повече.
syn  Flowers Sunflower давам, раздавам и още повече ми идва.  Hug
Всеки ден все по нещо зареждащо ми се случва, слава Богу, че го виждам.

# 626
  • най-шареното място
Luna, за тибетците дълго време мислех че са опасни /реално едно/ за жени преди климакс. После миказаха че май е много презастрахователно това.
Майка ми беше започнала да ги играе по книжката и ме предупреди, че са хубави, но не точно за мен. Играя каланетика като ми дойде музата, а там няма такива притеснения. Е няма и чакри там целенасочено, но...

Аз обичам да спя... презареждам и даже като спя по-малко известно време спирам да помня сънища - лягам и ставам... Снощи обаче се събудих към 5 и започнах да си чкам телефона в 5.30 Simple Smile, Станах, гелдах, пожелавах и ударих още една глава за час Simple Smile

Беше много красиво. Обмислям нов днеен режим...

По обед случах новини и ми призля... дотогава не знаех за катастрофата, ате го обявиха съвсем директно като в хроника.

# 627
  • Costa Rica
.

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 16:20 от Делфина фон Ю.

# 628
  • Costa Rica
Аз сериозно питам. Grinning Като прочетох постинга на  Бонита и се почудих. Не се ли опитваме да впрегнем всичкото си под- и над-, за да постигнем нещо!? Тук освен със споделяне на цели, желания, опити и достигнато знание според мен не става... Всеки на различно стъпало в овладяването на себе си, различно възприема, реагира,прилага.... Дали не бъркам, това се попитах...
Бояна, интересно ми стана.  Hug
Аз сериозно ти отговарям Whistling
Моята дилема е за чий са всичките тези ритуали, желания, молитви и бла-бла по пълно/новолудие, ако всичко вече е решено и някой горе е определил на теб да се паднат огризките.
Т.е. има ли смисъл да си риташ срещу кармата? И вярно ли е това в подписа ми?

При което бях обвинена във високомерие Thinking

Не знам за 13-я, но 14-я лунен ден определено ми пиииийп родителското тяло. С нетърпение очаквам пустото пълнолуние.

Освен това след пълнолунието на намаляваща луна пак на лист хартия може да се напише:
Както намалява луната така намаляват мазнините ми (или нещо подобно)
Както намалява луната така намалява безпаричието...
Както намалява луната така намаляват враговете ми...

И подобно
Друг вариант - пише се горното на парче тоалетна хартия и се хвърля в тоалетната всяка вечер до новолуние. Може и да се напише само "Прогонвам... (едикво си").

# 629
П.П. Вчера никой не ми отговори. А аз търся отговори и всякакви гледни точки, вярвания и схващания.  Grinning
За Видовден или за затъмнението, или за друго?

Общи условия

Активация на акаунт