Прием в Детски ясли гр. Варна - 2010/2011 - 2 тема

• 57 770
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
  • ВАРНА
Попълва се датата, от която желаеш детето да участва в класирането.

# 301
Честито на всички приети!   bouquet
Напоследък има класирания по различно време и щях да пропусна това...
Понеже започнах да тая надежди да ни приемат септември,а нас ще ни няма втората полвина на месеца,някой знае ли как точно става потвърждаването,задъжително ли е да е лично?  newsm78
Малко си правя предварителни сметки,но все пак ми се иска да съм оптимист  Embarassed

# 302
Здравейте , приети сме в Иглика . Някой може ли да сподели впечатления за там ??    bouquet

# 303
Прочети тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=501431.0 има само хубави неща за Иглика... и аз много искам другата година малкия да е там Simple Smile

# 304
От директорката на Русалка разбах, че ще пусне 40деца на класирането от 20.08 Wink

# 305
айде и аз в отбора, реших че ни е време за документи за ясла, пък то май съм закъсняла.Ще следя

# 306
Някой чувал ли е кога ще е голямото класиране - август или септември. И по конкретно за район Одесос ме интересува дали ще се освободят места за 20.08 приема ?

# 307
Здравейте,

и ние сме в редиците на чакащите и много се надявам да ни вземат вече.

Имам едно питане към майките на приетите дечица. Ако ви пиемат на 20-то число до коя дата на следващия месец трябва да се почне яслата. Знам, че определят някакви дати, но кои са те?

Ако ни приемат на 20.08 примерно кога трябва да започне да ходи?

Благодаря предварително.  bouquet

# 308

Здравейте,

и ние сме в редиците на чакащите и много се надявам да ни вземат вече.

Имам едно питане към майките на приетите дечица. Ако ви пиемат на 20-то число до коя дата на следващия месец трябва да се почне яслата. Знам, че определят някакви дати, но кои са те?

Ако ни приемат на 20.08 примерно кога трябва да започне да ходи?

Благодаря предварително.  bouquet
При всеки е различно, зависи и от броя на приетите деца. Ето например детенцето на приятелка е прието с приема на 11,08, а ще започне на 29,08!

# 309
здравейте,

Малко е встрани от темата, но някой знае ли утре яслите във Варна дали ще работят?

Благодаря  Wink

# 310
  • Варна
Детските градини със сигурност няма да работят, така че и яслите би трябвало да почиват.

# 311
Благодаря ти, Alexandra!  Simple Smile

# 312
А колко време водихте децата си по-малко време за адаптация?

# 313
  • ВАРНА
А колко време водихте децата си по-малко време за адаптация?

Това май се определя от съответната ясла - колко дена по колко часа докато се стигне до целодневен престой. Дори и за 2 часа престой съм чувала за случаи, в които детето много плаче и се обаждат на родителите да отидат и да го вземат преди определения час.

# 314
Ами аз водя моята вече втори ден по за 1 час, утре я искат за 2. Не е плакала, но ако продължава така може да искат 2 месеца да продължава това,.

Общи условия

Активация на акаунт