Прием в Детски ясли гр. Варна - 2010/2011 - 2 тема

• 57 765
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Момичета, малкия е болен от 08/08...бях писала тук, че точно щеше да минава на пълен ден и се разболя...няма кой да го гледа тук и го пратихме на село, но е все още сополив.  Sad Чудя се след колко време непосещаване на ясла ще ни искат чревни? За бележка от личната ясно, че трябва да имам.

# 331
st3fi , ще ти трябва бележка и от работата на баща му.
vanyaes, мисля че няма да ти искат друго освен бележка от личната Wink

# 332
Момичета, малкия е болен от 08/08...бях писала тук, че точно щеше да минава на пълен ден и се разболя...няма кой да го гледа тук и го пратихме на село, но е все още сополив.  Sad Чудя се след колко време непосещаване на ясла ще ни искат чревни? За бележка от личната ясно, че трябва да имам.
Ако отсъства повече от един месец ще трябва и изследвания да правите.

# 333
Здравейте мами аз доста се рових ама явно не кадето трябва моят вапрос е следният аз нямам брак с мъжът ми и за да си дам детето на ясла ще ми трябват ли документи от неговата месторабота. Благодаря предварително.
С новата Наредба (или по-точно с промените от 26.04.2011), достатъчно е само единият родител да представи пълен набор от документи - лична карта с постоянен адрес Варна, бележка от местоработата, бележка за платени данъци. Така че не е задължително да представяте и документи за таткото.

# 334
Най-накрая и ние сме приети  Grinning. Ако има майчета на приети деца в Санаториалната,пишете Wink

# 335
И нас най-после ни приеха.В Щурче! Laughing
Утре ще ида да я запиша-има ли някъде описано как става записването? А други приети там и отзиви за яслата?

# 336
Честито на приетите! и нашия ред наближава...поне така мисля,последния номер приет от яслите,без предимство е 410*... ние сме 489*! делят ни около 700 номера! дали е правилно така да се преценява не знам,поправете ме,ако греша Simple Smile

# 337
  • Варна
Утре ще ида да я запиша-има ли някъде описано как става записването? А други приети там и отзиви за яслата?

Мнение за яслата съм дала на 20 страница в темата. За Щурче само хубави неща  Peace
За записването, просто отиваш и казваш кога искаш да започнете, а те ще ти обяснят кога и какви изследвания да пускате. Сега директорката е в отпуска замесества я старшата сестра.

# 338

И нас ни приеха в Щурче, днес ходих, но записват само 3 дни в седмицата, от 9 до 11 часа. В останалото време няма кой да отвори за да се запишем.

# 339
  • Варна
Опа и ние сме приети в Щурче Simple Smile Радвам, се защото чувам само хубави неща Simple Smile Letizia ще ходят заедно наборите Wink

# 340

Мнение за яслата съм дала на 20 страница в темата. За Щурче само хубави неща  Peace
За записването, просто отиваш и казваш кога искаш да започнете, а те ще ти обяснят кога и какви изследвания да пускате. Сега директорката е в отпуска замесества я старшата сестра.
Благодаря ти за отзивите, че нещо се бях притеснила.Попаднах на една стара информация тук във форума, но ти даваш прясна и значе нещата са се подобрили и наистина е хубаво за децата.Разгледах снимките в сайта и ми се стори доста старо, но въпроса е да ги гледат добре.

# 341
Честито на приетите! и нашия ред наближава...поне така мисля,последния номер приет от яслите,без предимство е 410*... ние сме 489*! делят ни около 700 номера! дали е правилно така да се преценява не знам,поправете ме,ако греша Simple Smile

Ами и аз се надявах, че скоро ще ни дойде реда, но вече хич не съм сигурна Cry. Номера ни е 44.., а дори има приети деца без предимство с номера по-големи от нашия. Това според мен не е критерии, защото като цяло номерата в желаните от мен ясли, са 41..

# 342
  • ВАРНА
DeiziL, и на мен това с номерата ми беше направило впечатление при предното класиране. Изобщо не мога да си обясня системата и логиката.

# 343
  • Варна
И нашият ред дойде най-накрая  Simple Smile. Приети сме, записани сме и дори пуснахме част от изследванията. Успех и търпение на всички, които очакват следващите класирания!

# 344
  • Варна
И не сме приети - в Русалка. Директорката каза, че ще записва от утре.
За номерата - трябва да се гледат номерата на приетите в яслите, за която сте кандидатствали само. В някои ясли номерата вървят по-бързо от други, защото се освобождават по-малко места.

Общи условия

Активация на акаунт