Прием в Детски ясли гр. Варна - 2010/2011 - 2 тема

• 57 789
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Да в Аспарухово има доста места, но явно вече не всички могат да участват в класирането за там.

# 601
  reiaa мерси  newsm51.Аз тези дни ще ида тогава да пробвам.Ще пиша после какво е станало.

Здравейте, Дани ходи ли до Роза.Аз в понеделник ще ходя.
Някой да се похвали че е приет? Simple Smile

# 602
Здравейте, записвам се при вас ,да ви следя  Hug Peace
 Записала съм сина си от 01.04,12 за ясла, да се върти в системата:) в Трошево съм;))
Късмет на всички  Grinning

# 603
и между другото бяха объркали името на сина ми ( проверявах данните с сайта за яслите) , днес се обадих по телефона в яслата , говорих с директорката , оправи всичко, даже размених местата на 2 от яслите. Освен това писах детето от по-рано да почне да се върти в системата.
Пиша го , ако може да помогне инфото на някой- могат да се променят данни и по телефона  Peace

# 604
Здравейте момичета!
Чета и се опетлах пак. Какъв съвет ще ми дадете.
Искам детето ми да започне да посещава ясла от април 2013 приблизително.
Кога трябва да си подам документите, за да имам шанс да ни приемат?

# 605
Най-добре още от сега да подадете документи. Колкото по-рано, толкова по-голям е шанса да ви приемат. Само не знам от кога е удачно да участвате в класиране, за да тръгне април, понеже основните приеми ще са юни и септември.

# 606
Да и според мен ще е по-добре да подадеш сега документи.Пиши дата за участие в класиране март-април.според мен шансът да ви приемат е много голям.Е зависи в кой район сте,по мои наблюдения в район одесос мн бавно вървят номерата.
Имам една питанка- "Удостоверения от Община Варна, дирекция “Местни данъци” за наличие или липса на задължения за всеки от родителите, съгласно чл.87, ал.6 от ДОПК."Къде се намира сградата на изчислителния център?
А също и Заверени копия от годишни данъчни декларации по чл.50 или чл.92 за управители на ООД и ЕООД от ЗДДФЛ за предходната календарна година, ако родителите са самоосигуряващи се ,това от НАП ли се взима? newsm78
Благодаря ви предварително  Hug

# 607
Имам една питанка- "Удостоверения от Община Варна, дирекция “Местни данъци” за наличие или липса на задължения за всеки от родителите, съгласно чл.87, ал.6 от ДОПК."Къде се намира сградата на изчислителния център?
А също и Заверени копия от годишни данъчни декларации по чл.50 или чл.92 за управители на ООД и ЕООД от ЗДДФЛ за предходната календарна година, ако родителите са самоосигуряващи се ,това от НАП ли се взима? newsm78
Изчислителния център е с адрес: бул.Сливница №191, а декларацията мисля, че копие Вярно с оригинала, но нека и някой по-скоро подавал да каже  Peace!

# 608
Удостоверенията за данъците може да се извадят на много места. В Изчисл.център (срещу Мебелната палата) е най-евтино - по 3,50лв на човек. На другите места (в изнесените центрове) е по-скъпо - по 7лв на човек. Изнесените центрове, които знам са: срещу Стоматологията (бул.Съборни 15) ; в БИЛА на колхозния пазар ; до белите бараки в центъра (бивш Полски център)........ Всички тези цени са за обикновена поръчка за 7 дни, ако искате експресна поръчка е по-скъпо (не мога да кажа точно колко).

За декларациите - ДА, в НАП трябва да ходите.

# 609
reiaa Diraq вече ти е отговорила, откъде може да си изкараш удостоверенията. Аз лично си ги изкарах в информационният център срещу Стоматологията, защото ми е по-близо до вкъщи.
За декларациите- изобщо не е необходимо да се  ходи в НАП. Ако имаш- ти или мъжът ти- подавана декларация за миналата година си я преснимаш заедно с входящият номер. На всяка страница я подпечатах с печата на фирмата, подписах и написах "вярно с оригинала". След това носех нашата оригинална декларация, заедно със завереното от мен копие. Директорката на яслата ги свери и това беше. Всеки, който има подадена такава декларация (фирмена или като ФЛ) е хубаво  да си пази една за него. Мъжът ми имаше подавана само за фирмата, та само нея копирах. Тъй като нямаше подадена данъчна декларация по чл.50 от ЗДДФЛ написахме една декларация свободен текст, че през изминалата година не е получавал никакви доходи, като Управител на ЕООД-то. За пояснение той е Управител и собственик на фирма, която е ЕООД. Самоосигуряващо се лице е, но за предходната година не беше получавал никакви доходи в качеството си на управител, затова не е било необходимо да се подаде декларация по чл.50. Ако вие имате подадена такава просто ще си  я копирате и нея и ще я носиш за сверка.

# 610
Къде мога да видя, до кои номера са стигнали при приема?

# 611
Къде мога да видя, до кои номера са стигнали при приема?
От Инф.система "Детски ясли" в раздел "Резултати от класирания", погледни за яслата която те интересува кой е последния приет номер:http://kg.varna.bg/babyish/enter.htm........ имай предвид, че децата с предимство се класират първи, след тях са тези без.

# 612
Марси!
Доста са далеч от нашият номер още.

# 613
Това с номерата според мен не може да се следи точно. Ако моя номер е 5000 , но съм писала да участвам от февруари, а на някой друг е 4000 и иска да участва от юни, то тогава ще приемат първо 5000-ния номер.
Така, че ЛУЛУ, може и да не сте толкова далече от приема  Peace

# 614
Аз миналия ден ходих да подам док,дадоха ни и номер който е близо с 700 номера повече от последния приет,но директорката ми даде надежда че ако не май-юни то септември сигурно ще ни приемат. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт