Прием в Детски ясли гр. Варна - 2010/2011 - 2 тема

• 57 712
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Успех на чакащите понеделника!

# 106
  • Варна
Здравейте мами,
чета форумчето от известно време защотото и ние сме от чакащите и то за Приказен свят Joy, но съм записала и други желания, че да видим.
Да разбирам ли обаче, че след като по новата наредба няма да се изписват деца, преди да им дойде времето за прием в детска градина, по тази логика и приема в яслите ще се ограничи само да летните месеци? Които приет, приет и зимата няма никой да се изписва? Какво ще кажате? newsm78 newsm78
Успех на всички в понеделник!

# 107
Да разбирам ли обаче, че след като по новата наредба няма да се изписват деца, преди да им дойде времето за прием в детска градина, по тази логика и приема в яслите ще се ограничи само да летните месеци? Които приет, приет и зимата няма никой да се изписва? Какво ще кажате? newsm78 newsm78

Аз си мисля че точно така ще се получи. По тази причина наскоро се опитах да убедя едно приятелско семейство, които искат детето им да тръгне на ясла през януари и са посочили този месец за участие в класиране, да си променят месеца поне на август-септември за да си гарантират приема според мен. Става въпрос за центарлна ясла. Е, и двамата скокнаха, видиш ли имали предимство (и двамата са медицински работници) и директорктата им казала че ще бъдат приети през януари. Според мен обаче след като са заети всички места няма как да приемат още деца пък били те и с предимства. Все се сещам за майския прием, когато нямаше никакво място. Иначе мисля че малко приети ще има и в периода септември- декември да речем. Децата от второто полугодие би трябвало да тръгнат на градина през септември, но на практика голяма част започват в първа група октомври и според мен и ноември даже, в случай че са приети. Докато тръгнат на градина имат право да останат на ясла стига да не са навършили три години. Това се отнася и за неприетите, родени второто полугодие, които могат да посещават ясла до навършване на три години. Оттам-нататък до юни силно се съмнявам да има прием. Това ако няма някое нововъдение междувременно  Joy
Отново успех на всички утре  Peace

Последна редакция: нд, 19 юни 2011, 14:54 от ivi_81

# 108
  • Варна
Септември, октомври, ноември, декември също ще се освобождава по някоя и друга бройка, Децата, които стават на 3 през тях месеци. Но между януари  и юни, освен ако някое дете случайно ей така не се отпише няма как да се освободят.

# 109
Добро утро, тази сутрин кафенцето е от мен Wink

Дано децата да имат късмет днес  Hug
В колко часа публикуват резултатите от класирането в сайта знае ли някой newsm78

# 110
  • Варна
Всеки път е различно. Обикновено около 9ч. Късмет на всички  Simple Smile

# 111
  • Варна
Резултат от класиране няма, но по проверка на заявление излиза.
Ние сме в Санаториална...трето желание...не ни огря Приказния свят.. Mr. Green

# 112
Честито Hug на нас нищо не ни излиза не сме явно приети Sad

# 113
И моят бръмбар не е приет, не че съм се надявала  Mr. Green
Успех на всички на следващата врътка, когато и да е тя  Peace

# 114
vanyaes, честито и от мен  Hug Важното е че детето е прието, а Чайка не е толкова далеч  Peace
Вече и класиране има. Ние не сме приети, но го очаквах и не съм разочарована. Гледам че при второто ни желание Роза и Санаториална, която искам да пиша като трето, нашия номер не е толкова далече. Доста се обнадеждих че тази година ще ни приемат на ясла и нас  Grinning

# 115
И ние не сме приети, но и аз го очаквах. Обнадеждих се,че има само 50 номера преди нашия  за желаната от нас Санаториална ясла. В другите ясли без предимство още са на две хиляди и нещо си. Явно Санаториална не е така желана... Там последния номер е 3321 мисля беше

# 116
И ние не сме приети Sad.Честито на останалите.

# 117
И ние не сме приети, а аз толковасе надявах, защото директорката беше казала,че сме 47 номер за трите ясли от нашия район и като извадиха в петък бройките си викам вътре сме ама не, а резерви обявяват ли се преди като бях с големия ми син имаше и резерви?

# 118
Kade moga da vidq za koj qsli moje da kandidatstva deteto mi, za rajon Mladost?

# 119
За район Младост са 5,11 и 13.

Общи условия

Активация на акаунт