Прием в Детски ясли гр. Варна - 2010/2011 - 2 тема

• 57 765
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Az sam podala za trite, no si misleh 4e ima 4etiri...
Mersi

# 121
E, и моето дете не го огря целодневната ясла, няма и да го......но пък от септември ще освободим една полудневна бройка в Приказен Свят  Grinning Wink Sunglasses

# 122
Знаете ли защо срещу някой от приетите деца там където трябва да пише къде са документите квадратчето е празно newsm78

# 123
  • Варна
М да и ние сме приети, аз не съм и очаквала. Момичета гледам, че в яслата, която ни е като трето желание сме по-близко като номер. Да разбирам ли , че мога да отида и да си разменя желанията?

# 124
М да и ние сме приети, аз не съм и очаквала. Момичета гледам, че в яслата, която ни е като трето желание сме по-близко като номер. Да разбирам ли , че мога да отида и да си разменя желанията?

Я, наистина някой по запознат да отговори, че аз нещо се забърках, а и ние сме в подобно положение. Според мен щом си писала яслата, макар и трето желание, няма за какво да се разкарваш - в случай че другия месец стигнат до вашия номер в нея ясла така или иначе ще бъдете приети там. Въпреки че дали пък не трябва да стигнат до вашия номер в яслата която ви е първо желание и в случай че там няма места вече ви класират по второ и по трето желание  newsm78 Този вариант май по-абсурден ми се вижда.

# 125
  • Варна
Няма нужда да сменяш третото си желание  с първо. Като стигнат до твоя номер и ако не си приета по първо и второ ще си те класират по трето желание, няма страшно Simple Smile

# 126
  • Варна
Благодаря Ви  за отговорите:bouquet:

# 127
Честито на приетите! Аз дори още не съм подала документи за чиста ясла...

# 128
Мами, предлагам всяка да запише кой пореден номер е и кога го е получила (т.е. кога са подадени документите, ), както и откога сте посочили че желаете да участвате в класиранията. Мисля така по лесно ще се ориентираме къде сме във времето, че какво излиза - при получен входящ номер от август 2010 например, може да е записан за участие в класиране от 1.06.2011 и с приема юни директно влиза. Направо ужас, не е измислена както трябва тая система.

СЪВЕТ КЪМ ВСИЧКИ, НА КОИТО ИМ ПРЕДСТОИ ЗАПИСВАНЕ - за да Ви приемат, още когато детето е на 2 месеца си вземете входящ номер, като пишете да участва в класирането след година например. Тъпичко е, но който превари, той ще свари..

Последна редакция: пн, 20 юни 2011, 14:13 от Zoo_Girl

# 129
Аз искам да видя резервите за всички ясли, защо както беше при градините няма резерви и за чистите ясли? Как можем да се ориентираме имаме ли някакъв шанс при следващо класиране newsm78. Имате ли някаква идея какво трябва да се направи да ги видим.....
Страшно ме е яд, че като се роди малкия не отидох да пусна заявление #Cussing out

# 130
Чистите ясли не публикуват резерви, но ние като питахме на място, директорката можа да ни каже че сме 63-ти за нашия район (Одесос). Явно си имат списъци, видни само за тях. Ние сме номер 3874 - подадохме си документи януари 2011 и оттогава и писахме че желаем да участваме.

# 131
  • Варна
.... при получен входящ номер от август 2010 например, може да е записан за участие в класиране от 1.06.2011 и с приема юни директно влиза. Направо ужас, не е измислена както трябва тая система...

Да, ние сме точно така, вх.номер ни е от август 2010, а заявих класиране след 01/06/2011...Ако знаех по-рано още като получих акта му за раждане щях да го запиша Mr. Green

# 132
Здравейте!

Не съм писла досега в темата,но четях редовно Simple Smile.Та да се похвалим,дъщеря ми е приета в Приказен свят.Много съм щастлива Party.Подадох документи на 19.05,а след един месец вече сме приети.

Честито и на другите приети Hug

# 133
  • Варна
Здравейте!

Не съм писла досега в темата,но четях редовно Simple Smile.Та да се похвалим,дъщеря ми е приета в Приказен свят.Много съм щастлива Party.Подадох документи на 19.05,а след един месец вече сме приети.

е, явно сте с предимство?

# 134
  • Варна
Здравейте!

Явно сте с някакво предимство, защото ние чакаме вече година за същата ясла и още не сме приети!  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт