Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 52

• 38 860
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
   Бех е част от семейството,а Бешир е шофьорът-има разлика.

# 616
Не не  е виновна за всичко но с поведението си те кара да я обвиняваш, и не мисля че някой я е обвинил за това че се е влюбила или дори че е изневерила не е нито първата нито последната . Обвиняваме за последствията който тя причинява на околните  защо трябва след като страда тя да страдат и другите още повече че те са в пълно неведение за причината за нейното страдание

# 617
Не не  е виновна за всичко но с поведението си те кара да я обвиняваш, и не мисля че някой я е обвинил за това че се е влюбила или дори че е изневерила не е нито първата нито последната . Обвиняваме за последствията който тя причинява на околните  защо трябва след като страда тя да страдат и другите още повече че те са в пълно неведение за причината за нейното страдание
 Тук съм съгласна  Peace,за мен тя губи реалната си преценка за ситуациията.

# 618
Както и това , че няма нещо , което като започне с лъжа , да доведе до щастлив край ! Peace

charovnica ,  Hug имаше една песен на Недялко Йорданов - "Някога , някога , толкова някога ....." Peace

djoleva , права си , но не ми харесва да обвинявам , да съдя , да заклеймявам !Има кой да го прави, вярвам , че "Дори Господ не си позволява да съди хората , преди да отидат при него ! " Кои сме ние , че да го правим ! Харесвам или не харесвам нечие поведение и постъпки , разбирам го или пък - не , но не искам да влизам в ролята на съдник ! Може би затова твърде често ни приписват разни пристрастия , просто защото не се изказвам така крайно ! Peace

# 619
Относно факта,че Бихтер не се чувства в къщата като в свой дом мисля,че причината е отново в нея,прекалено е самоуверена,нетактична и няма никакво възпитание и обноски.Бюлент,Аднан,Мадмоазел,Арсен я приеха с отворени сърца,но тя не го оцени,не се постара да се впише в обстановката и да направи щастливи тези хора.Определено досега не видях нищо в образа на Бихтер,което да ми хареса,това е мнението ми.И аз смятам,че във филма всеки си получи заслуженото,с изключение на Бюлент,за който искренно съжалявам.

# 620

И аз не я виня за това ,че го пожела ,но да се твърди ,че ТЯ НЕ МУ СЕ НАТРЕСЕ ФИЗИЧЕСКИ  НАГЛАСЕНО  е лъжа

# 621
  gospojata-подкрепям изцяло  Peace

# 622
silvia_maria , престани да крещиш... Mr. Green

Бехлюл се натресе на Бихтер, доста време се поусуква около нея. Сега и това, че тя му направи чай ще го изкараш, че е било с користна цел. ooooh!

# 623
Аз все пак се кефя на поведението на Бихтер. Има си основания да се държи гадно. Жалко само, че жертва себе си накрая. А Бехлюл си заслужава да загуби Нихал. Това, че Нихал била страдала - да не се е хващала с плейбой. Винаги ще има кой да я мрази заради него. По-добре, че им се разпада връзката. Иначе ще страда цял живот, така само временно.

# 624
Аз пък си мисля,че привличането между Бехлюл и Бихтер беше твърде силно и не можаха да му устоят.Истината е,че няма значение кой направи първата стъпка,защото нямаше как да се избегне това,което се случи.Флуидите направо си прехвърчат между тях.

# 625
silvia_maria , престани да крещиш... Mr. Green

Бехлюл се натресе на Бихтер, доста време се поусуква около нея. Сега и това, че тя му направи чай ще го изкараш, че е било с користна цел. ooooh!

Целта и беше чисто сексуално предизвикателство и Фердефс и го каза.....
А Бехлюл е винаги готов за секс авантюри -нали е  всеизвестен плейбой

# 626
И какво като е всеизвестен плейбой Бехлюл? Това не го оправдава.

# 627
Аз пък си мисля,че привличането между Бехлюл и Бихтер беше твърде силно и не можаха да му устоят.Истината е,че няма значение кой направи първата стъпка,защото нямаше как да се избегне това,което се случи.Флуидите направо си прехвърчат между тях.

Peace!Не знам дали съзнателно си използвала сегашно време , но е много вярно ! Peace

# 628
Фирдевс ако каже че слънцето изгрява, обърни се  да погледнеш дали не залязва случайно... Grinning

# 629

Флуидите направо си прехвърчаха между тях само в къщата,когато скъсиха дистанцията .
Докато Бех е бил с Пейкер флуидите КЪДЕ БЯХА?
И къде са сега ,когато я приема само като досадна натрапница в живота му

Общи условия

Активация на акаунт