Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 52

• 38 943
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Слънчогледка Алтънкая ,  Hug сега си безвъзвратно обявена и заклеймена като "фенка на Бихтер " ! Добре дошла в клуба ! Laughing

Еее, аз съм си нейна фенка, така че няма проблем.  Mr. Green Laughing

# 92
# 93
Слънчогледка Алтънкая,алтън означава жълтица а какво означава кая? Сетих,че и фамилията на Хазал е кая а също присъстваше и като част от фамилията на момчето изпълняващо ролята на Бюлент Embarassed

# 94
# 95
Слънчогледка Алтънкая ,  Hug сега си безвъзвратно обявена и заклеймена като "фенка на Бихтер " ! Добре дошла в клуба ! Laughing

Еее, аз съм си нейна фенка, така че няма проблем.  Mr. Green Laughing
Пък и не те е срам да си го признаеш , значи !  ooooh! Hug

Едни топъ- топъл колаж ! Wink

# 96
  Според мен Нихат сглоби пъзела и видя колко много страда Бихтер,затова и обърна внимание на Пейкер Peace
   Госпожата  Hug-страхотен е   bouquet
   Денимира-невероятен подпис   bouquet

# 97
Слънчогледка Алтънкая,алтън означава жълтица а какво означава кая? Сетих,че и фамилията на Хазал е кая а също присъстваше и като част от фамилията на момчето изпълняващо ролята на Бюлент Embarassed
Алтънкая значи златен камък  Peace
А самият никнейм идва от една история свързана с едно пътуване до Истанбул  Peace

# 98
Аз пък друго се сетих-защо Нихат накара Пейкер да обърне внимание на сестра си? С надеждата ако има нещо да се сближат и Бихтер да й сподели,за да измъкне Нихат баща си или защото найстина му пука за Бихтер?!  newsm78 Той беше човекът,който каза,че тя не е щастлива с Аднан!  Thinking
Интересен въпрос ! Нихат навърза нещата - не случайно не отделяше поглед от двамата , но не съм сигурна , че много му пука за Бихтер ! В момента е по- заинтересован да помогне на баща си и да се увери , че не го лъже !

# 99
charovnica хубав е,ами как иначе Simple Smile Сложила съм за доказателство,ако някой не е разбрал,че съм фенка на Бихтер  Heart Eyes

# 100
Ето още един - това са моменти извън филма , от онези , в които са се срещали и са се разминавали като пътни знаци , нали се сещате ! Laughing

# 101
Аааа сега излиза,че не само Бехлюл не понася Бихтер , а и Къванч Берен  #Crazy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 102
Слънчогледка Алтънкая,благодаря за бързия и изчерпателен отговор  bouquet

# 103
Лека вечер,мили дами!!!
Както казват някой-целувки,прегръдки и поздрави за всички,с които се разбираме добре и Татлъ сънища,както казва Госпожата!!!

# 104
Аааа сега излиза,че не само Бехлюл не понася Бихтер , а и Къванч Берен  #Crazy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Е , ти този момент си го пропуснала , нали от скоро си при нас ! И в това се опитаха да ни убедят , а аз си чакам доказателствата и до ден днешен !  Joy
Никът ти е много хубав , почти всички турски имена имат много символика !

Общи условия

Активация на акаунт