Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 52

• 39 008
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
 Според мен Нихат сглоби пъзела и видя колко много страда Бихтер,затова и обърна внимание на Пейкер Peace

Бихтер има огромна нужда от помощ в момента, и то професионална....но както винаги, е сама. И направи грешката да поиска помощ от Фифи, та кашата да стане още по-голяма.  В тази къща Бихтер е сама още от самото начало - още със стъпването си в къщата се сблъска със стена от неодобрение. Нихалчето, което уж беше дало благословията си на баща си, посрещна Бихтер почти на нож, прислугата не спря да коментира и клюкари, Мадмоазел и тя не можа да запази за себе си съмненията си , че ги написа и на хартия, а да не говорим за Аднан, който още в началото се зачуди дали не е сбъркал с този брак. ooooh! Като прибавим и готината майчица Фифи, която тутакси се зае да плете интрижки и да вгорчава живота на всички, просто картинката се получи един път! Mr. Green Единствено Бюлент прие Бихтер с отворени обятия, и той единствено получи незаслужено страдание впоследствие.
Вследствие на вътрешния си дискомфорт, Бихтер залитна точно по най-неподходящия мъж за всяка една жена, а именно Бехлюл. Само че Бехлюл "изчезва" както обикновенно, когато му припари под краката , ама него ще го оправдаем, щото е "синеок убавец". Mr. Green
Само че на мен ми е жал за Бихтер, и най- вече за това , че е твърде слаба и не можа да си вдигне чукалата и тя да "изчезне".
А Нихал може да носи всяка седмица китки на гроба на Бихтер, затова, че я "отърва" от "убавеца"!

Това е моето мнение, и единствения "ангел" във фима е Бюлент. Всички останали малко или много допринесоха с действията си или бездействията си за трагедията.

# 106
Аааа сега излиза,че не само Бехлюл не понася Бихтер , а и Къванч Берен  #Crazy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Е , ти този момент си го пропуснала , нали от скоро си при нас ! И в това се опитаха да ни убедят , а аз си чакам доказателствата и до ден днешен !  Joy
Никът ти е много хубав , почти всички турски имена имат много символика !
Малии, направо ще изчакам да опитат и мен да убедят, очаквам неоспорими доказателства за това - снимков материал, видео клип, някое изявление  Joy
Във форума сме поне 3-4 Слънчогледки с различни втори имена  Joy Joy Joy

# 107
Аааа сега излиза,че не само Бехлюл не понася Бихтер , а и Къванч Берен  #Crazy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Е , ти този момент си го пропуснала , нали от скоро си при нас ! И в това се опитаха да ни убедят , а аз си чакам доказателствата и до ден днешен !  Joy
Никът ти е много хубав , почти всички турски имена имат много символика !

Ааа и това ли го е имало  Laughing Laughing и аз съм го пропуснала

# 108
# 109
Реших и аз да афиширам пристрастие!!!

# 110
mimata67 , права си за много неща  Hug

# 111
Силве, предполагам ти си казала, за непоносимостта на Къванч към Берен, очаквам друг снимков материал, не този  Joy Joy Joy Разбрахме,че Бехлюл "обича" Нихал  Joy Joy Joy

# 112
  Госпожата,заподозрях те аз,ама викам да не разгарям угаснали страсти  Wink  
  Слънчогледка Алтънкая-има неоспорими доказателства чия фенка си  Peace,Денимира-също  Peace

Последна редакция: нд, 05 юни 2011, 00:22 от charovnica

# 113
# 114
"Не забравяй, че всеки човек,когото срещнеш се бои от нещо, обича нещо и е загубил нещо!"- а ние се срещаме с нашите герои почти всяка вечер Лека нощ

# 115

Слънчогледка Алтънкая-има неоспорими доказателства чия фенка си  Peace
Това е ясно  Mr. Green Аз искам неоспорими доказателства,че Къванч не понася Берен , все пак малко ли са се засичали по партита и т.н  Whistling Mr. Green

# 116
Дали някоя добра душа е направила клипче с припадъците на Нихалчето , и то точно когато Бехлюл си е тръгнал, сгодил се е или нещо от този род Joy Joy

# 117

Това е ясно  Mr. Green Аз искам неоспорими доказателства,че Къванч не понася Берен , все пак малко ли са се засичали по партита и т.н  Whistling Mr. Green
  Ако се върнеш около може би двайсетина теми назад,може би ще намериш онова,което търсиш  Mr. Green

# 118
"Не забравяй, че всеки човек,когото срещнеш се бои от нещо, обича нещо и е загубил нещо!"- а ние се срещаме с нашите герои почти всяка вечер Лека нощ

bouquet Именно ! Не само с нашите екранни герои се срещаме , но и ние се "виждаме " всеки ден и макар да е само виртуално , не бива да забравяме тези истини ! Peace Защото предпочитам да се подкрепяме , независимо от различията ни , да изписваме тонове с поздравления и прегръдки , вместо с обиди и нападки , да се смеем и забавляваме , вместо да нажежаваме обстановката с ненужни интриги и противопоставяне ! Peace

mimata67,   bouquet

# 119

Ако се върнеш около може би двайсетина теми назад,може би ще намериш онова,което търсиш  Mr. Green
Тя обича да повтаря, така че няма проблем да си спестя ровенето из темите  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт