Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 52

• 38 947
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
  Значи всички приятели се обичат,защото могат да се радват и смеят на разни неща,съжалявам,но не се сдържах  Laughing

Изобщо не става дума за приятели, а за любовници.
Показател за обичта им е смеха и радостта, когато са заедно.Означава ,че ВСИЧКО между тях е на 100%

Да, 100% лъжа, ще добавя - за мен! Защото нямам за цел да убеждавам никого в мнението си!

Последна редакция: сб, 04 юни 2011, 22:45 от snn

# 76
  • София
Здравейте....Отдавна не съм писала, да не кажа, че имам само два поста по тамата, но...сега имам какво да кажа.
Толкова, толкова ме боли за Бихтер...и аз самата не знам защо. Не я харесах то началото още, после ми стана симпатична и в един момент просто ми стана адски мъчно за нея. От вас разбрах как свършва филма и изгледах последната серия. Тогава ме заболя истиски за Бихтер...последната серия, в която тя плачеше в коленете на майка си ме пипнаха толкова дълбоко, че го гледах няколко пъти. Останаха ми думите й "Ами аз, ами Бихтер..."... Да, направи толкова грешки и такъв грях, но не заслужаваше това. Самата аз не знам защо толкова ме боли за съдбата й, тя плати за грешките на всички...на всички...не беше честно според мен, никак не беше честно...
Аз няма да се приобщавам към групи за и против Бихтер, ще кажа, че тя трябваше още сега да се махне и да роди детето си далеч от всички и да си остоне с него завинаги. Бехлюл направи своя избор и той е Нихал. Когато гледах последната серия не можех да позная този Бехлюл който казва с така обич "мила" на Нихал...сега когато филма се развива започвам да го разбирам, той дълбоко в себе си продължана да обича Бихтер и това си личи и от финалният епизод на гроба й, но въпреки това е избрал пътя си с Нихал и Бихтер не трябваше да пречи на това...Ясно ми е, че го обича и вече е полудяла, но...всъщност когато човек обича истински и го боли може да направи безброй глупости, както прави Бихтер.
И Аднан, и Нихал са жертви, но не знам защо толкова ме боли за Бихтер, толкова съм съпричастна къмъ мъката й, към думите й в последният епизод...попивам я във всеки епизод в момента...Не трябваше да свършва така...Sad  
Не вярвах, че Бехлюл ще заобича Нихал, но сега го видях и съм сигурна, че ако бяха се оженили щяха да имат едно прекрасно семейство. Бехлюл се е находил и иска пристанище на което да акустира и да е спокоен, а Нихал е точно това. Мъжете като Бехлюл никога няма да се оженят за жена като Бихтер, дори тя да е свободна. Тази сексуална тръпка и ненормална лудост да си с нея не е за семеен живот, нито един мъж не би се оженил за такъв тип жена. Така че аз разбирам Бехлюл, но и за него ми стана мъчно в последният епизод, мъчно ми е и сега когато се опитва да се измъкне от Бихтер, а тя драпче ли драпче да е с него.
Да кажа, че играта на Берен е меко казано уникална. Евала й правя...направо е неповторима.
И така...това исках да кажа, ще продължавам да ви чета и да чакам последната серия...

# 77
 Значи всички приятели се обичат,защото могат да се радват и смеят на разни неща,съжалявам,но не се сдържах  Laughing

Показател за обичта им е смеха и радостта, когато са заедно.Означава ,че ВСИЧКО между тях е на 100%

Да, 100% лъжа

Защо  се заяждаш ?
Та ти не коментираш сентенцията ,а някакви собствени фантазии

# 78
  Значи всички приятели се обичат,защото могат да се радват и смеят на разни неща,съжалявам,но не се сдържах  Laughing

Да, 100% лъжа

100% съм съгласна......................

Силвия Мария-ти да не си политик???
Въртиш-сучиш-мажеш,ама твърдиш,че черното е бяло и въобще никога не е било черно!!!
Те само политиците така правят и се мъчат да ни накарат да повярваме,че "Царят не е ГОЛ"!!!

# 79

newsm10

Да, 100% лъжа

# 80
Започна се!" Бум,бум,бум ще си купя автомат" #2gunfire #2gunfire #2gunfire-така пееха в едно шоу НЛО навремето ,а сега ние в темата

# 81
 Люксен ,   bouquet! Много хубав и емоционален пост !  Peace И ние тук не сме на отбори - за и против , въпреки нечии усилия да ни вкарат в подобни калъпи ! Пиши пак ! Peace

snn ,  Hug точно в десятката !  bouquet

# 82

Не ми се спори, просто не виждам "ангела" Бихтер в тоя филм...

И аз !  Peace Но не виждам и "дявола " Бихтер в този филм ! Peace
[/b]
  Това се опитвам да кажа и аз и ги усещам нещата по същия начин  Peace
  А кога Бех започна да изпитва угризения-като разбра,че всичко ще излезе наяве,хайде да не го изкараваме супер съвестен,защото хич не е такъв.Преди това звънеше на Бих и си уреждаше срещи с нея в къща,наета  с парите на чичо му  ooooh!  А Бих се опитваше да спре всичко в началото ,имаше угризения и искаше да избяга,не успя. Угризенията видях и на сцената на гробището с Аднан,когато помоли да не я мрази-много по-късно той ще разбере защо му е казала това. След това  обаче чувствата изместиха всичко останало и не помисли за никой,вярно е- чувствата  не са оправдание,а мотив за действие.
   Люксен -много емоционален пост   bouquet

Последна редакция: сб, 04 юни 2011, 23:01 от charovnica

# 83
Люксен ,   bouquet! Много хубав и емоционален пост !  Peace И ние тук не сме на отбори - за и против , въпреки нечии усилия да ни вкарат в подобни калъпи ! Пиши пак ! Peace

snn ,  Hug точно в десятката !  bouquet

Напротив,
тук си има отбор от фенки на Бихтер ,които изписват тонове с поздрави,прегръдки,и всякаква подкрепа помежду си за да нападат организирано или игнорират всеки ,който се отклонява от твърдата  и непоклатима теория ,че сценарият бил" различен"от сюжета на книгата специално заради вашите 16-18%засега
Подръжниците ви намаляват и ще си останете само 5%-тези ,които са гледали филма някога без превод и са си фантазирали .........

# 84
Според мен Бихтер е много интересен образ.  Много повече я харесвам от Бехлюл. То дали изобщо има някой , който да одобрява поведението на Бехлюл.
Той е абсолютен страхливец  Tired
Според мен не обича Нихал като жена, самонавива се ,че я обича , за да успее да избяга от любовта си към Бихтер, но не става  Mr. Green
Според мен той трябваше да ИЗЧЕЗНЕ от къщата и изобщо от Турция, а не да се забърква с Нихал и да налива масло в огъня. Дори не осъзнава, как съсипва Бихтер. Тя не му е виновна,че е страхливец от самото начало. Защо не помисли за чичо си, когато натискаше Бихтер по ъглите на къщата да я целува? Не е виновна само тя за това, което стана. Все пак той започна всичко с онази целувка в ателието на Аднан.
Толкова е недодялан,че дори не се поинтересува, дали Бихтер наистина е била бременна  Tired
Не искаше собственото си дете, защото така не му беше изгодно,иска  да си живурка с Нихал в голямата къща.  По случай голямата си любов към Нихал пак се увлече по Бихтер в онази гора  Mr. Green
Жалко за Нихал,че е толкова наивна, и си мисли,че той наистина я обича. Ама Фирдевс много хубаво й каза,че няма база за сравнение и за това го мисли за най-добрия.
Сега Силвия- Мария може да оспори поста ми  Joy Joy

# 85
  Слънчогледка Алтънкая -хубав пост   bouquet

# 86
Според мен Бихтер е много интересен образ.  Много повече я харесвам от Бехлюл. То дали изобщо има някой , който да одобрява поведението на Бехлюл.
Той е абсолютен страхливец  Tired
Според мен не обича Нихал като жена, самонавива се ,че я обича , за да успее да избяга от любовта си към Бихтер, но не става  Mr. Green
Според мен той трябваше да ИЗЧЕЗНЕ от къщата и изобщо от Турция, а не да се забърква с Нихал и да налива масло в огъня. Дори не осъзнава, как съсипва Бихтер. Тя не му е виновна,че е страхливец от самото начало. Защо не помисли за чичо си, когато натискаше Бихтер по ъглите на къщата да я целува? Не е виновна само тя за това, което стана. Все пак той започна всичко с онази целувка в ателието на Аднан.
Толкова е недодялан,че дори не се поинтересува, дали Бихтер наистина е била бременна  Tired
Не искаше собственото си дете, защото така не му беше изгодно,иска  да си живурка с Нихал в голямата къща.  По случай голямата си любов към Нихал пак се увлече по Бихтер в онази гора  Mr. Green
Жалко за Нихал,че е толкова наивна, и си мисли,че той наистина я обича. Ама Фирдевс много хубаво й каза,че няма база за сравнение и за това го мисли за най-добрия.
Сега Силвия- Мария може да оспори поста ми  Joy Joy

Е, може да очакваш дежурното - фантазираш си!

# 87
 Слънчогледка Алтънкая ,  Hug сега си безвъзвратно обявена и заклеймена като "фенка на Бихтер " ! Добре дошла в клуба ! Laughing

# 88
 :spam2:javascript:void(0);Моля ако някоя от съфорумките е ходила скоро на Беклемето,въжен атракционен парк Катеричка и може да ми даде някаква информация да ми пише на ЛС,че другата седмица ще водя група на екскурзия там

# 89
Аз пък друго се сетих-защо Нихат накара Пейкер да обърне внимание на сестра си? С надеждата ако има нещо да се сближат и Бихтер да й сподели,за да измъкне Нихат баща си или защото найстина му пука за Бихтер?!  newsm78 Той беше човекът,който каза,че тя не е щастлива с Аднан!  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт