Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 52

• 40 371
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
Гледах някакъв филм и ми направи впечатление една реплика на главната героиня  към мъжа с когото има връзка, много ми хареса,даже си я записах и искам да я споделя с вас "Ако тя е другата можеш да останеш,но ако аз съм другата си тръгвай'
Снежка Hug

Бихтер се обезцени като жена в момента в който се съгласи на тайна връзка
Поведението и към Бех относно годеницата му Елиф бе като на куртизанка
Почти същото бе и относно Нихал ,докато не усети ,че той обича Нихал ,а не нея.
Бихтер сама избра да е другата и когато поиска да не е другата бе зарязана

Последна редакция: нд, 05 юни 2011, 21:50 от silvia_maria

# 181
Джолева,и аз започнах да мисля по същия въпрос

# 182
Джолева,и аз започнах да мисля по същия въпрос

Много хубава мисъл Въпрос на гледна точка - Бихтер или Нихал

# 183
Гледах някакъв филм и ми направи впечатление една реплика на главната героиня  към мъжа с когото има връзка, много ми хареса,даже си я записах и искам да я споделя с вас "Ако тя е другата можеш да останеш,но ако аз съм другата си тръгвай'
Снежка Hug

Много хубаво!
За мен Бихтер винаги ще остане първата в неговото сърце.

# 184
Е,това е нещо ново, вече и куртизанка стана, само дето липсват мъжете от висшето общество дето ги обслужва.Но има нещо общо с филма "Съдба на куртизанка" в това, че  главният герой се жени по задължение,а сърцето му е другаде

# 185
Понеже Нихал не знае за Бихтер за нея друга няма само тя е   а пък и Бехлюл я кара да се чувства като единсвената. Докато за Бихтер Нихал е другата.  Гледайки сегашното поведение на Бехлюл за него другата е Бихтер.

# 186
Е,това е нещо ново, вече и куртизанка стана, само дето липсват мъжете от висшето общество дето ги обслужва.Но има нещо общо с филма "Съдба на куртизанка" в това, че  главният герой се жени по задължение,а сърцето му е другаде

Laughing Peace
Явно всички, които пишем нямаме достатъчно опит с мъжете и затова не разбираме сюжета на филма.

# 187

Много хубаво!
За мен Бихтер винаги ще остане първата в неговото сърце.

[/quote]

То сърцето не е в шортите мила
А първа е тази, на която дадеш живота си

# 188

Laughing Peace
Явно всички, които пишем нямаме достатъчно опит с мъжете и затова не разбираме сюжета на филма.

Не разбираме явно но има кой да ни казва  Joy Joy Joy

# 189

Laughing Peace

Това вече много ми хареса newsm10   smile3521 smile3521 smile3521

# 190
Силве- Мария, като толкова ти харесва как и отдава живота си на Нихал и все ни убеждаваш колко я обича, дано имаш такова щастие  след толкова опит с плейбои.За мен -мерси.

# 191

Laughing Peace

Във филма "Съдба на куртизанка" главната героиня е една достойна жена,за разлика от Бих.
А това ,че Бих използва похвати и  предизвикателства,които  използват обиграни ......е факт

# 192
Е,това е нещо ново, вече и куртизанка стана, само дето липсват мъжете от висшето общество дето ги обслужва.Но има нещо общо с филма "Съдба на куртизанка" в това, че  главният герой се жени по задължение,а сърцето му е другаде

Laughing Peace

Във филма "Съдба на куртизанка" главната героиня е една достойна жена,за разлика от Бих.
А това ,че Бих използва похвати и  предизвикателства,които  използват обиграни ......е факт

Какъв е този двоен стандарт, как достойна като прелъстяваше  женен мъж, а жена му страдаше newsm78

# 193
Здравейте момичета Simple Smile.Досега само ви четях,но днес реших и аз да се включа.Никога не съм харесвала Бихтер,по-точно характерът и.Изключително много мразя лъжата,интригантството,подмолните действия и т.н.Смятам,че образът и е събирателен на всички тези отрицателни качества.Виждам,че тя страда,че е наранена и т.н.,но няма начин всички грешки които направи да не доведът до това.Бехлюл също получава наказанието за своите грешки.Мисля,че той се отказа от Бихтер,защото осъзна,че връзката им е унищожителна,че тя ще доведе до нещо ужасно,както и става накрая.Просто явно той в един момент осъзна всички последствия,които ще се стоварят върху тях и затова се опита да спре всичко и да започне отначало,но вече беше прекалено късно.

# 194
Мисля че започва да се прекалява . Темата е да се обсъжда филма а не кой какъв опит и колко мъже е имал  .задълбава се за неща на който не би трябвало да се обръща внимание. .Личния живот си е личен ако някой иска да сподели обиграноста си с мъжете мисля че има такива форуми но този не е такъв. още малко някой ще напишат и бройката на завоеванията си.

Общи условия

Активация на акаунт