Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 52

• 39 032
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
  denimira-голям смях му дръпнах,тъкмо нещо се ядосвах  и това много ме развесели,благодаря ти
 Hug
Момичета много сте известни по другите теми  Laughing Жалко че не с добро  Sick
И преди имаше изказвания по адрес на пишещите в темата,но всеки си има право на мнение,в крайна сметка за всеки филм,който е предизвикал противоречиви отзиви е имало такива моменти,тъй че нищо ново под слънцето,както се казва. А кой каквото иска да си мисли.

Последна редакция: вт, 07 юни 2011, 14:38 от charovnica

# 346
usmivkata20 - Честит имен ден! Да си жива и здрава, и много усмихната  Grinning

denimira - хахахах и мен ме развесели  Laughing

Моя приятел все като види, че съм във форума и вика "Айде пък е тоя Бехлюл" Laughing хората са се отчаяли от нас...

# 347
  • Бургас
Момичета много сте известни по другите теми  Laughing Жалко че не с добро  Sick
Сигурно има причина. За толкова време тук, това е първата такава тема. Поне за мен де. До сега не ми се е случвало да видя модератори по два пъти седмично, които да трият по 3-4 страници постове.  Peace
denimira, браво на твоето момче. Сигурно оправи деня на поне 10 от нас.  hahaha
Ацки Мюмюн искам така да си кръстим другата тема.  Joy Joy
Даже вече така почвам да му казвам на филма. А пък и ако е бил ядосан като го е казал...било е безценна гледка.   bouquet

usmivkata20
- Честит имен ден!

# 348
  • Дива Индия
usmivkata20, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! Да си жива и здрава, щастлива и спокойна.
Специално инфо за теб : В България има баба и внучка, които се казват Усмивка!   Grinning   bouquet  Grinning
А аз вкъщи като взема да правя дълбокомислени умозаключения по повод филма моя  мъж ме гледа ей така  Shocked.
Една колежка със сериозен вид преди малко влезе при мен със списък на всички служители. Срещу имената на всеки беше написала турско име, защото започвали снимките на нов сериал, в който ще играят всички колеги. Дала ми тъпото име Лебибе! Ще водя преговори да го смени, че е кошмарно!

Аз пък изобщо не разбрах, че е станал панаир тук!  Confused

# 349
Elinia моите поздравления за твоето изказване,всичко си обхванала..едва ли има нещо за допълване..едно разумно и умно заключение..  bouquet

# 350
  Поради един милион причини-освен да ви напомня за тази толкова весела реклама и да се посмея,друго не му остава на човек  Laughing  А това Ацки Мюмюн-направо ме разбива всеки път като си го спомня  Joy

Аз пък изобщо не разбрах, че е станал панаир тук!  Confused
  Не си изпуснала нищо особено, но нека не дърпаме дявола за опашката и спазваме добрия тон  Peace

# 351
# 352
  А ето и някой ни казва наздраве,благодаря jujulinka    bouquet

# 353
Пак съм изпуснала сеира ooooh! Laughing. Някой са го изгонили ли newsm78

# 354
От другите теми като не могат да се направят панаира си е тяхна работа

# 355
  • БГ
Стига де! Stop Питай някой компИтентен на ЛС! Mr. Green

denimira  Hug - уцелила си точното момче,не го изпускай!

Та по повод на вашата ситуация в къщи,аз на милото ми му викам "а каде ми к",че всеки ден започва с думите "а къ(а)де ми е"!

# 356
Пак съм изпуснала сеира ooooh! Laughing. Някой са го изгонили ли newsm78
 Никой не е гонен,горното беше обобщение на ситуацията по принцип,защото откакто лично аз пиша в тази тема напуснаха доста стойностни потребители,къде със заплахи и обиди,къде по собствена воля поради прекрасната атмосфера тук.

# 357
  • БГ
Ето-о-о пак провокации! ooooh! ooooh! ooooh!

Пускам ви линк , ако искате да гласувате за Берен Саат .Вярно,че партньорът й не е Киво и сериала е друг (който между впрочем е нов и е страхотен-гледам го и ви го препоръчвам),но участието на Берен там съвсем не е случайно.
Та ако искате гласувайте да ги изберат като най-добра двойка .Засега са първо място.

http://www.televizyondizisi.com/index.php/ekranin-ideal-cifttini … uz-2011/43613/30/

Марианка или Славенка - може да ви обяснят повече,ако нещо съм сбъркала за линка!

Последна редакция: вт, 07 юни 2011, 14:58 от di_ni

# 358
От другите теми като не могат да се направят панаира си е тяхна работа

Hug  Laughing

# 359
А защо са напуснали толкова зле и е било положението  то и сега се стига до обиди но чак да напуснат форума.  Изобщо не трябва да се засягаме от отношението на някой хора който са решили да ни обиждат. Не мисля че бих напуснала само защото някой ме е обидил -това си е негова работа Колкото до Ацки мюмюн ако затворят темата другата ще я кръстим така

Общи условия

Активация на акаунт