Бихтер отдавна вече надмина и майка си , че и себе си в умието да плете интриги . Мисля ,че направи голяма грешка като изпревари събитията и дори не си помисли , че Аднан е човекът , който взима решения за децата си ! И като го разбра , веднага обърна страницата и запърха с мигли , както каза Ивана и премина !

Аднан - тъкмо му светне лампичката и пак веднага му залепва релето и ... край ! Аз бих реагирала далеч по- остро , ако някой , пък бил той и съпруга ми , решава съдбата на собственото ми дете !
Бехлюл - Бехлюл просто " гори "от въодушевление покрай избора на рокли , само дето не заспа на дивана ! Добре , че се сети , че му се ходи до тоалетната ! Пък и защо ли така болезнено реагира , когато разбра , че наистина е имало бебе ? И защо иска да говори с Бихтер ? Беше смешен , когато предложи на Аднан да прекратят делото - жалък и смешен и толкова уплашен да не би да се разкрие нещо , което да му наруши рахатлъка !
Еми то от толкова разиграване... има бебе, няма бебе... не мисля, че реагира болезнено, просто се изненада, защото беше убеден, че няма... нормално е... "махнали" са детето му, но чичо му мисли, че е негово... Според теб как трябва да реагира? Да си седи, все едно нищо не се случва около него... Искаше да говори с Бихтер, защото тя се натриса навсякъде, на всяка манджа - мерудия... просто при създалите се обстоятелства гледа да не е близо до нея, да й каже да не ходи с тях... по всякакъв начин се опитва да се отдаличи, но мама Бихтер доста добре си е научила урока и сега бърза да го приложи.