Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 52

• 39 019
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
Тая Бихтер що не вземе да се гръмне по-рано?!?
Ще свърши по рано сериала  и няма да гледаме Бихтерени размисли и страсти на високо ниво...Толкова е жалка на моменти...
Определено е трябвало да свърши по-рано. Peace

# 391
Ох, Славенче! Може пък и да не свършва. Може да се стрелне, а сериала да си продължи.

# 392
Ужас...  Sick Sick Sick Естествено, че иска да изгони Мадам... за Бюлент мислила... че тя може ли да мисли?!? Сега пък много загрижена стана нещо, ей така, изведнъж. Пределно й е ясно, че Бехлюл и Нихал няма да се оженят, но въпреки това, "мисли" за Бюлент... И с нейния обичан съпруг да отидат на пътешествие и да си имат деца... И тук ще цитирам човека до мен: "Пф, тая повлекана (Бихтер) ли "ръководи" целя филм?!?" ... Та така...

# 393
Наистина в тази серия Бихтер се държа много лошо като взе решение за дете което не е нейно,тя дори не го чувства като свой син за да решава  къде ще живее и учи той Shocked
И Аднан ме ядоса защото много лесно се даде на пъхането с мигли на Бихтер.

# 394
Чаша кафе-поздрав за усмивката послучай именния ден  bouquet

"Най-щастливият човек на света не е този, който няма проблеми, а този, който се научава да живее с неща - далеч не идеални".

Група дипломирани отдавна, сега утвърдени в своите професии студенти се събрали, за да посетят бившия си професор от университета.

Разговорът скоро се превърнал в низ от оплаквания за стреса на работа и в живота.

След като предложил на гостите си кафе, професорът влязъл в кухнята и се върнал с голяма кана кафе и множество различни чаши. Те били порцеланови, пластмасови, стъклени, кристални, някои изглеждали обикновени, други скъпи, трети изтънчени. Казал им да си налеят кафе. Щом всички студенти държали по чаша с кафе, професорът казал: "Ако забелязахте, всички красиви и скъпо изглеждащи чаши бяха взети веднага, а обикновените и евтините останаха непокътнати. Докато продължавате да искате само най-доброто за себе си, това ще бъде източник на стрес и проблеми. Бъдете сигурни, че самата чаша не променя качеството на кафето. В повечето случаи тя просто го прави по-скъпо, а и понякога скрива какво всъщност пием. Това, което всички искахте беше кафе, не чаша, но всеки от вас съзнателно пожела най-хубавата чаша. А после започнахте да оглеждате чашите на останалите..."

Сега помислете върху това, казал професорът: "Животът е кафето, а работата, парите, социалното ви положение са чашите. Те са просто инструменти, които удържат и съдържат живота и видът чаша, която имаме, не определя, нито променя качеството на живота ни. Понякога, концентрирайки се върху чашата, забравяме да се насладим на кафето, което ни е дал Бог... Насладете се на кафето си!"

Най-щастливите хора не притежават най-доброто от всичко. Те просто създават най-доброто от това, което ни заобикаля. Четири са нещата, на които следва да обръщаме внимание в живота:

1. Живей просто.

2. Обичай щедро.

3. Желай от сърце.

4. Говори мило и приятелски.

Запали свещ и се наслади на кафето си този следобед..!
На всички останали дами добър вечер Hug

# 395
hahaha"Вампир досаден като конска муха",колко правилно са я определили

Нещо ,което липсващите фенки биха написали:
 smile3503Всички ,които не харесвате Бихтер нищо не разбирате-ТЯ ОБИЧА  
 hahahaИ Бехлюл мноооого я обича/

# 396
Емилка Hug-безкрайно съм ти благодарна за този прекрасен поздрав/съвет/!!

Това изповядвам и аз като мое верую в живота си до тук-дано и за напред да е така!!!

# 397
Животът скрит е в дребните неща
в жест най-обикновен, ала човешки.
В любима песен, слушана в нощта
с човек, умеещ да прощава грешки.

В усмивката на влюбени очи,
която търсиш твоя ден да сгрее.
В забравата на смелите мечти,
когато правиш опит за летене.

В стремежа да запазиш своя дух
свободен в несвободното ни време.
Да не виниш за всичко някой друг.
Да не превръщаш обичта във бреме.

Във ручеите топли на кръвта.
В сълзите непринудено родени.
Най-истински са дребните неща
и те остават спомени след време.

автор Бисерка Каменова

Любимо стихотворение за всички във форума тази вечер!!!

# 398
Здравейте!
Не успях да гледам днешната серия и сега ще чакам да я качат.
Тъкмо щях да напиша, че днес е било много пусто и успях да ви изчета без изобщо да се напъвам, всичко мирно, кротко и културно, с едно изключение разбира се!

Казвате, че Бихтер се опитва да изгони Мадам и се възмущавате  Rolling Eyes, поне го прави по-деликатно? Изключително ще следя за реакциите ви  Thinking , когато наистина изгонят Мадмоазел и това ще направи Нихал, още мъничко има.  Whistling

п.п. Не го приемайте като провокация, просто ми е интересна различната гледна точка.

Sesana наистина и аз не съм срещала подобна тема във целият форум, а доста съм го обикаляла, къде само чета, къде пиша. Имало е конфликтни ситуации, но такова чудо като това нема  Crazy

# 399
  • На изток от рая...
И аз не провокирам, ама погледът на Бехлюл в деколтето на Бихтер какво беше - любов или желание, защото за мен няма капчица съмнение, че я желае силно, но дълбоко се съмнявам, че я обича.
И защо ли Бихтер използва толкова елементарни женски номерца - за да възбуди в него чувства, или страст?

# 400
Добра вечер , емилка ! Удоволствие е да се включиш след красив пост , а не след грозни квалификации !
Бихтер отдавна вече надмина и майка си , че и себе си в умението да плете интриги . Мисля ,че направи голяма грешка като изпревари събитията и дори не си помисли , че Аднан е човекът , който взима решения за децата си ! И като го разбра , веднага обърна страницата и запърха с мигли , както каза Ивана и премина ! Peace
Аднан - тъкмо му светне лампичката и пак веднага му залепва релето и ... край ! Аз бих реагирала далеч по- остро , ако някой , пък бил той и съпруга ми , решава съдбата на собственото ми дете !
Бехлюл - Бехлюл просто " гори "от въодушевление покрай избора на рокли , само дето не заспа на дивана ! Добре , че се сети , че му се ходи до тоалетната ! Пък и защо ли така болезнено реагира , когато разбра , че наистина е имало бебе ? И защо иска да говори с Бихтер ? Беше смешен , когато предложи на Аднан да прекратят делото - жалък и смешен и толкова уплашен да не би да се разкрие нещо , което да му наруши рахатлъка !

# 401
И аз не провокирам, ама погледът на Бехлюл в деколтето на Бихтер какво беше - любов или желание, защото за мен няма капчица съмнение, че я желае силно, но дълбоко се съмнявам, че я обича.
И защо ли Бихтер използва толкова елементарни женски номерца - за да възбуди в него чувства, или страст?

Според мен-защото знае,че му действа по този начин-слабичко ангелче си има.

# 402
Според мен не беше никак деликатно,направо и се присмя в очите,че виждаш ли тя е господарката и тя решава.Да не говорим,че не може да стъпи на малкият пръст на Мадмоазел в нито едно отношение.Но обикновенно  е така при комплексираните хора,мислят си,че като мачкат останалите ще се почувстват по-добре,а всъщност всичко рефлектира върху тях самите.

# 403
Жужка, това, че Нихал ще изгони Мадмоазел или както и да постъпи в определена ситуация, по никакъв начин не оневинява поведението на Бихтер, както и обратното. Peace
Както едните се опитват всячески да намерят оправдание за любимката си, предполагам, че така ще е и при Нихал.
Нихал действа честно и открито, а Бихтер подмолно - вероятно оттам идва разликата и затова постъпката на втората изглежда "деликатна". Не съм гледала, като видя, ще коментирам повече.

serenata, двамата с чинка са един дол дренки, ами защо не изчезват и да оставят сем. Зиягил да си живеят живота, пък и те техния.   Wink Аднан е прав - отровни бръшляни,  Sick ако е верен преводът на думите му в последната серия.

# 404
  • На изток от рая...
Това с Мадмоазел си беше чиста гавра с жената, отгледала тези деца и поддържала дома в продължение на години. Определено й показа отношението си по най-брутален и унизителен начин.
За Нихал ще видим, като дойде моментът. За сега мисля, че тя я приема почти като майка, а кое момиче не се е карало с майка си, особено ако тя не харесва "любимия" й мъж. Като знам, аз какво съм причинила на моята, срам ме хваща...

Общи условия

Активация на акаунт