Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 52

• 39 020
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
Баба Фифи как се фръцка и Нихалчето с подготовката ooooh!...скуукаааа Whistling

И през 2 минути се чува-"Бехлюл-това, Бехлюл-онова........"   Whistling А той гледа така-  #Crazy #Crazy #Crazy

Joy Joy hahaha

# 376
Пак ви изпуснах  Rolling Eyes  Нещо интересно или пак същото на новия стар глас?

# 377
Добър ден и от мен !  bouquet

Мила моя приятелко Валерия , бъди жива и здрава , носи си името с достойнство , предавай го с гордост , защото човек за името живее и само с име е Човек ! И нека прекрасната ти усмивка никога не слиза от красивото ти лице ! Обичам те !

Радвам се , че вчера не съм била тук , защото вече наистина е обидно толкова често да ни се отправят забележки ! Хубаво е , че все пак намерих темата , защото имах сериозни опасания за това ! Peace
Благодаря на всички за хубавите стихове и мнения , които са споделили с нас !  bouquet
А най- много благодаря на гаджето на Денимира , дето така хубаво ме разсмя ! Laughing Hug

# 378
 charovnica ,  newsm75 кутията , моля !

# 379
  Готова съм  Peace

# 380
Момичетаааа  Hug радвам се,че съм успяла да ви разсмея!  Heart Eyes Правете сметка на мен какво ми е всеки ден!  rotfImbo

Каквото се случва в къщата ни,то си е само в нашата къща и мнението на другите не ме интересува!  Naughty Така,че недейте да обръщате внимание на "комшийте" какво говорят за скандалите в "нашият дом"!  Heart Eyes

Отностно последните серий,мисля,че филма точно сега започва! За толкова малко време ще видим всички черти от характерите на геройте ни,които до сега са крили от нас!

Може ли да ви помоля,като изгледате серийката тази вечер да ми пуснете сайта,където я качат,че ми се налага точно сега да излизам..  #Cussing out Благодаря предварително!   bouquet

# 381
Който иска може да пусне глас и за Хазал Кая.

Ацки Мюмюн -  Joy Joy Joy

Фирдевс и Бихтер са повече от отвратителни. Sick Sick Sick
А Бихтер решение за Бюлент, без знанието на Аднан ли взема? #Crazy

# 382
  bouquet  bouquet  bouquet
Без знанието на Аднан и затова няма да отиде по далеко от пътната врата Peace

# 383
Безкрайно съм благодарна за пожеланията Ви,момичета!

В момент,в който се чувствувам доста самотна е хубаво да намериш приятели,които да отворят сърцата си за теб!!!
Още веднъж-много благодаря на всички!!!

Gospojata, Hug-аз също  love001

# 384
За пореден път се убедих, че няма по-долен човек от Бихтер.  ooooh! ooooh! ooooh! И с каква лукава усмивка каза на Мадам да се изнася, без да е говорила с Аднан... тя го няма за нищо в къщата, освен за чичко паричко. Толкова злоба на едно място не бях виждала. Бихтер живее само и единствено, за да наранява другите... Ужас... каква жена...  Sick Sick Sick

# 385
 Мисля че не е обсъдила с Аднан  решението което взе за Бюлент. Но мисля че го направи повече за да нарани мадмоазел да и покаже че за нея място вече в този дом няма. Двете сладурани вярно са много неприятни  колко ехидно се държат с всички Usmivkata 20- честито и от мен имаш много хубаво име

# 386
Бихтер става все по-отврат.Направо е ужас.

# 387
  • На изток от рая...
Когато гледах края в нета, наистина се просълзих за Бихтер. След това, което видях, знам, че със сигурност няма да ми е мъчно за нея, когато дойде края на филма.

# 388
Тая Бихтер що не вземе да се гръмне по-рано?!?

# 389
Тая Бихтер що не вземе да се гръмне по-рано?!?

Ще свъртши по рано сериала  и няма да гледаме Бихтерени размисли и страсти на високо ниво...Толкова е жалка на моменти...

Общи условия

Активация на акаунт