Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 52

• 39 017
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
Само че бехлюл бързо се отказа за разлика от Бешир. Не че одобрявам поведението на Бешир за някои неща но неговата любов е най истинска в целия филм. Той не желае нищо в замяна/ от Нихал/. Днес гледайки я облечена в роклята предназначена за друг той беше щастливзащото виждаше колко е щастливо момичето което обича

# 421
# 422
Ходи и на Бихтер бебока

# 423
Мисля обаче че Арсен също подозира нещо доста странно подпитваше днес Бехлюл а той място не можеше да си намери от притеснение.Доста хора започват да навързват нещата, ситуацията бавно но сигурно излиза от контрол

# 424
Само че бехлюл бързо се отказа за разлика от Бешир. Не че одобрявам поведението на Бешир за някои неща но неговата любов е най истинска в целия филм. Той не желае нищо в замяна/ от Нихал/. Днес гледайки я облечена в роклята предназначена за друг той беше щастливзащото виждаше колко е щастливо момичето което обича
Да така е от една страна ,от друга обаче неговата любов е много пасивна, няма развитие както на Би Б, а когато има развитие в една любов се правят и грешки както направиха те. Просто той разбра че любовта му е невъзможна и само стои и гледа от страни, докато Бих и Бех се впуснаха в забранената любов през глава Peace

# 425
# 426

казват,че когато кандидат жениха види булченската рокля сватбата се разваля

# 427
Да така е от една страна ,от друга обаче неговата любов е много пасивна, няма развитие както на Би Б, а когато има развитие в една любов се правят и грешки както направиха те. Просто той разбра че любовта му е невъзможна и само стои и гледа от страни, докато Бих и Бех се впуснаха в забранената любов през глава Peace
Ипонеже се впуснаха през глава това пък им изяде главите Peace

# 428
 dterziiska   bouquet Отивам да си застеля новите чаршафи  Wink

# 429
Ех деколте

# 430
Slawena   gospojata емилка   newsm51 newsm51 newsm51

# 431
Ивана съгласна съм просто исках да кажа че това е истинсата любов  да  се откажеш за да бъде щастлив другия да премълчиш / това не е много правилно / за да не го нараниш,да стоиш и да гледаш отстрани и да си щастлив само защото другия е щастлив

# 432

Сетих се , как Аднан гледаше Бихтер и децата - толкова му беше мъчно и сякаш още повече се озлоби срещу Хилми .

# 433
_Sylvia , аз не мисля така !  Peace Той знаеше , че има бебе , достатъчно дълго наблюдава Бихтер , а той умее да разчита знаците ! Просто , според мен , беше изненадан , че Аднан е разбрал и  , че го смята за свое бебе ! За мен реагира болезнено ! А , разговорът , който иска да проведе с Бихтер , няма нищо общо с желанието и да отиде с тях на кораба ! Ще гледаме и ще видим !  Peace

О да Бехлюл ще каже:защо излъга за бебето,чичо или нещо такова и защо се опитва да му направи живота труден.което за фенките означава:

hahahaАз те обичам и много исках нашето бебе Joy Joy Joy

# 434
Славенче,ти като видиш Киво и веднага тръгваш към спалнята,знаем ги ние тези чаршафи ,я виж Бихтер докъде се докара от тези посещения на бехлюловата спалня,ти не си такваз жена Peace

Общи условия

Активация на акаунт