Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 52

• 39 010
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
Ивана съгласна съм просто исках да кажа че това е истинсата любов  да  се откажеш за да бъде щастлив другия да премълчиш / това не е много правилно / за да не го нараниш,да стоиш и да гледаш отстрани и да си щастлив само защото другия е щастлив
 bouquet

# 436
Е тя Славена няма да прави проблеми след това предполагам.А Аднан още е слаба ракия както се казва в нашия край много бързо Бихтер му повлия, много лесно поддаде.

# 437
Аднан е направо за бой, мъж на 50 + с  две деца и още не му дошъл акъла в главата та и децата си тормози с този негов слаб характер Rolling Eyes

# 438
Аднан е направо за бой, мъж на 50 + с  две деца и още не му дошъл акъла в главата та и децата си тормози с този негов слаб характер Rolling Eyes
Те направо всички по домакинска книжка са за гьостерица неокастрена ако питат мен сценаристите,но не би

# 439
Искам да ви поздравя с нещо , което ме накара да настръхна , да се разплача и да се почувствам много горда ! Ще ни бъде , да знаете , ще ни има !  Peace

Хубава вечер !   bouquet

">#at=37[/video]

# 440
Аднан е направо за бой, мъж на 50 + с  две деца и още не му дошъл акъла в главата та и децата си тормози с този негов слаб характер Rolling Eyes
Те направо всички по домакинска книжка са за гьостерица, ако питат мен сценаристите, но не би
Като се започне с дъртия караконджул Фирдевс.  Joy Joy Joy

# 441
За Аднан-  и Бихтер и майка и са разбрали че могат да го манипулират. Бихтер използва това че той е влюбен в нея че е прекалено добродушен и възпитан човек. Фирдевс на нея само бои май ще и е малко

# 442
# 443
За Аднан-  и Бихтер и майка и са разбрали че могат да го манипулират. Бихтер използва това че той е влюбен в нея че е прекалено добродушен и възпитан човек. Фирдевс на нея само бои май ще и е малко
То колко да си добродушен щом децата ти не живеят в нормална обстановка? Peace

# 444
Sesana наистина и аз не съм срещала подобна тема във целият форум, а доста съм го обикаляла, къде само чета, къде пиша. Имало е конфликтни ситуации, но такова чудо като това нема  Crazy
Явно не си влизала в"Дързост и красота". #Crazy hahaha hahaha hahaha

Лека нощ. Hug

# 445
Лека нощ и от мен   bouquet

# 446
Госпожата,браво, страхотна песен,от нашата народна музика по-хубава няма Grinning.А за Аднан направо се чудя с този благ характер,как управлява успешен бизнес Rolling Eyes.За Бешир пък ми идва в повече това съзерцание,не възприемам толкова пасивност у един мъж.

Последна редакция: вт, 07 юни 2011, 23:32 от pufi80

# 447
gospojata  smile3501 Имало ни е,има ни и ще ни има! Това е невероятно...просто не намирам думи да опиша вълнението си!  Hug

Отивам да си гледкам серията! Хубава вечер на всички!   bouquet

# 448
Това с Мадмоазел си беше чиста гавра с жената, отгледала тези деца и поддържала дома в продължение на години. Определено й показа отношението си по най-брутален и унизителен начин.
За Нихал ще видим, като дойде моментът. За сега мисля, че тя я приема почти като майка, а кое момиче не се е карало с майка си, особено ако тя не харесва "любимия" й мъж. Като знам, аз какво съм причинила на моята, срам ме хваща...
Само да вметна че Мадмоазел не е отгледала децата на Бихтер и не е живяла с Бихтер много години................. не смятам че Бихтер и дължи нещо, но виж при Нихал не стоят така нещата и ако тя я гони от къщатата едва ли ще я оправдае нещо Peace

И аз мисля като теб!
Все едно да изгониш собствената си майка.
Не съм гледала тази серия, ще ми бъде интересно да я видя.
Бехлюл няма какво да се коментира неговото положение си е едно до края, аз влюбване в Нихал не виждам, става все по изплашен и предпазлив за мен.

П.С. Силвия Мария ще те помоля да престанеш вече с обидите в темата, защото найстина прекаляваш, не може всички потребители да се съобразяват с теб. Хората имаме различно време, но така дразнещо като теб никой не споделя своето.

# 449
  • Пловдив

Добро утро....

Общи условия

Активация на акаунт