Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 52

• 38 953
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
За тези, които не разбират и осъждат Бихтер за поведението и - забравяте, че загуби детето си, което много искаше, беше се превърнала в една сянка, спомен от Бихтер, остана сама, когато замина от вкъщи, никой не я потърси. Тя се върна напук и не за да раздава обич, а да не стои сама и да отъмсти на Бех. Мъжът, когото тя обича и беше готова на всичко заради него и извъртя най гаден възможен номер - заряза я при малък намек от страна на Хилми. Заряза я студено и безскурпулно, показа и, че цени комфорта си повече от нея, е, как да остане ангел след всичко това? Тя възприема Мадам, като работник на заплата - нищо повече. За нея то си е така.

# 451
За тези, които не разбират и осъждат Бихтер за поведението и - забравяте, че загуби детето си, което много искаше ...

Опа! Тя го загуби по нейно желание, като направи аборт. Ако това значи, че много е искала детето леле мале. Peace

# 452
Ако го беше искала толкова много, щеше да направи и невъзможното, за да го роди. Някои казаха, че имала "съвест",...  Laughing (Извинявам се, тук ми стана смешно)... затова не го родила, защото нямало как да лъже Аднан. (А тя само това прави, още по-лошото е, че го и манипулира) Еми като не е искала да го лъже, да си беше събрала багажа и хоп - в друг град или държава и да си роди това "искано" дете... Щом една майка може да причини това на детето си...

# 453
Добро утро.
Тия жени съвест нямат.
Майка и дъщеря тръгнали към собственото си унищожение и като торнадо помитат всичко.
Но не са виновни.Позволяват им.
Някой беше попитал-как Аднан ръководи голяма компания и взема решения,а за семейството си е пън.
Мисля,че малко идеализирахме образа.Може би ни хареса отношението му към Бихтер-галантен,грижовен и заслепен.
Във фирмата има Арсен и хора като Нихат,а в къщи е имал Дениз и Сюлейман.
Хора на които е разчитал и доверявал.
Подреден живот с обичливи хора.
До като не дойде бурята-отбора на Мелих.

# 454
Добро утро. Hug

# 455

Добро утро!

# 456
Ама защо всички "гледат" така   Shocked и чакат, потривайки ръце -някой да защитава Бихтер?  newsm78   Tired ooooh!
Хм!Аз не мога да реша коя беше по-отвратителна-майка, или щерка!   Sick
Бихтер наистина много си позволява и "дъртюхата" го не брои за жив......  Sick Гони от къщата, праща на обучение-направо..........  ooooh! ooooh! ooooh!
И Фифа-"Дори да се махнела Бихтер, щяла да напусне къщата с гордо вдигната глава........."  Shocked Shocked Shocked Леле майко-тези и двете много сериозно се взимат!За какво ли трябва да се "гордее" пък Бихтер?Заради еленските рога на Аднан, заради истериите и грубото отношение, лъжите, и т.н. и т.н........  Tired
Бешир вече ме нерви с това вечно "съзерцаване" на "малката фръцла"  и направо ще се затрие от глупост............  ooooh!
Бехлю и той "кипи от ентусиазъм" покрай сватбата........  hahaha   Mr. Green 

# 457
  • Бургас
biskit, ето такава съм свикнала да те чета. Иронична, хаплива, но поста ти уцели тотала. Толкова малко думи и толкова много истини.   bouquet
Беширчо не мога да го разбера. Какво толкова се обяснява на Бехлюл? Че и се оправдава. Все едно той е бил с Бихер и сега него са подгонили. За мен този човек е пълен глупак. Ако ще и от любов да е такъв.

# 458
Добро утро!  Hug

На мен пък не знам защо не ми направи впечатление,че Бихтер се опита "за пореден път" да изгони Дениз. Съответно ако нея я няма Бюлен ще е изключително тъжен и няма кой да се грижи за него,така,че аз ли не съм вред,вие ли много надълбоко влизате,не знам,ама не ми се стори кой знае какво..... Освен  Naughty ,че това не бе съгласувано предварително с Аднан,защото той е родителя!  Crossing Arms
Иначе в офиса на мен лично Бихтер ми се стори искренна,когато каза,че иска повече време за тях и,че миналото няма да го върнат,но могат да се опитат да започнат отначало!  Thinking

Бешир изключително наблюдателен и плашлив! Бехлюл пък нагъл,мисли си,че той като лъже и мами всички са като него и веднага го притиска в ъгъла-"ти какъв повод му даде?!"  #Crazy

Приятен ден ви желая!   bouquet И не ме  #2gunfire понеже имам различно мнение,моля ви!  Joy

# 459
Привет! Фирдевс и Бихтер наистина се държаха нагло, но ми харесаха. Всъщност грешката на Бихтер е, че действа през главата на Аднан за Бюлент. Но беше ясно, че той ще разбере и ще се съобразят с мнението му по въпроса. Обяснението на Бихтер защо Бюлент е по-добре да отиде да учи в чужбина, ми се видя логично. Ако Бихтер иска да си отмъщава на Бехлюл, тя е в правото си. Естествено,че ще пострадат и други хора. Покрай сухото гори и суровото. Но накрая тя осъжда най-вече себе си, така че аз не мога да я осъждам.

# 460
Добър ден , дами !  bouquet
denimira , pufi80  , Hug Hug Hug! Радвам се , че ви е харесала песента ! Вярно е , че съм пристрастна към българският фолклор , но като ги чух тези момичета ,ми се напълни душата ! Понакога ето такива простички неща като една песен , ме карат да се чувствам много повече българка и да се гордея с този факт !

Мен не ме впечатли чак толкова факта , че Бихтер иска да се отърве от Дениз , това и желание е отколешно ! По- скоро ми направи неприятно впечатление , че иска да отпрати Бюлент далече !Оставайки сама с Аднан , тя знае , че няма да има пречки да прави каквото намери за добре !
Бешир - ами никога не съм го харесвала , вече и не мога да го разбера ! Когато каза на Дениз , че те ще изтъргуват Нихал , беше искрен и загрижен , но в крайна сметка за мен точно той в момента "търгува " с нейната личност !Да не говорим , че продължава да шантажира Бехлюл.

# 461
Сега се сещам за нещо От какво е болен всъщност Бешир? Защото ако е от туберкулоза, застрашава и здравето на останалите в къщата, а това си е безотговорно.

# 462
Сега се сещам за нещо От какво е болен всъщност Бешир? Защото ако е от туберкулоза, застрашава и здравето на останалите в къщата, а това си е безотговорно.

Май имаше тумор на белия дроб  newsm78,

# 463
Бешир има рак на белите дробове !

# 464
На мен пък не знам защо не ми направи впечатление,че Бихтер се опита "за пореден път" да изгони Дениз. Съответно ако нея я няма Бюлен ще е изключително тъжен и няма кой да се грижи за него,така,че аз ли не съм вред,вие ли много надълбоко влизате,не знам,ама не ми се стори кой знае какво.....  

Ами Бихтер иска да прати Бюлент да учи в чужбина. Следователно Дениз се маха от къщата.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт