Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 52

• 39 014
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
Добра вечер , емилка ! Удоволствие е да се включиш след красив пост , а не след грозни квалификации !
Бихтер отдавна вече надмина и майка си , че и себе си в умието да плете интриги . Мисля ,че направи голяма грешка като изпревари събитията и дори не си помисли , че Аднан е човекът , който взима решения за децата си ! И като го разбра , веднага обърна страницата и запърха с мигли , както каза Ивана и премина ! Peace
Аднан - тъкмо му светне лампичката и пак веднага му залепва релето и ... край ! Аз бих реагирала далеч по- остро , ако някой , пък бил той и съпруга ми , решава съдбата на собственото ми дете !
Бехлюл - Бехлюл просто " гори "от въодушевление покрай избора на рокли , само дето не заспа на дивана ! Добре , че се сети , че му се ходи до тоалетната ! Пък и защо ли така болезнено реагира , когато разбра , че наистина е имало бебе ? И защо иска да говори с Бихтер ? Беше смешен , когато предложи на Аднан да прекратят делото - жалък и смешен и толкова уплашен да не би да се разкрие нещо , което да му наруши рахатлъка !

Еми то от толкова разиграване... има бебе, няма бебе... не мисля, че реагира болезнено, просто се изненада, защото беше убеден, че няма... нормално е... "махнали" са детето му, но чичо му мисли, че е негово... Според теб как трябва да реагира? Да си седи, все едно нищо не се случва около него... Искаше да говори с Бихтер, защото тя се натриса навсякъде, на всяка манджа - мерудия... просто при създалите се обстоятелства гледа да не е близо до нея, да й каже да не ходи с тях... по всякакъв начин се опитва да се отдаличи, но мама Бихтер доста добре си е научила урока и сега бърза да го приложи.

# 406
И аз не провокирам, ама погледът на Бехлюл в деколтето на Бихтер какво беше - любов или желание, защото за мен няма капчица съмнение, че я желае силно, но дълбоко се съмнявам, че я обича.
И защо ли Бихтер използва толкова елементарни женски номерца - за да възбуди в него чувства, или страст?
Тя Бихтер така си ходи Laughing, както и да се облече се е тая ,пак ще я желае. Немисля че беше нарочно, даже си закопча копчето като видя накъде гледа той Peace

# 407
Добра вечер , емилка ! Удоволствие е да се включиш след красив пост , а не след грозни квалификации !
Бихтер отдавна вече надмина и майка си , че и себе си в умението да плете интриги . Мисля ,че направи голяма грешка като изпревари събитията и дори не си помисли , че Аднан е човекът , който взима решения за децата си ! И като го разбра , веднага обърна страницата и запърха с мигли , както каза Ивана и премина ! Peace
Аднан - тъкмо му светне лампичката и пак веднага му залепва релето и ... край ! Аз бих реагирала далеч по- остро , ако някой , пък бил той и съпруга ми , решава съдбата на собственото ми дете !
Бехлюл - Бехлюл просто " гори "от въодушевление покрай избора на рокли , само дето не заспа на дивана ! Добре , че се сети , че му се ходи до тоалетната ! Пък и защо ли така болезнено реагира , когато разбра , че наистина е имало бебе ? И защо иска да говори с Бихтер ? Беше смешен , когато предложи на Аднан да прекратят делото - жалък и смешен и толкова уплашен да не би да се разкрие нещо , което да му наруши рахатлъка !

Точно така......

hahahaБехлюл когато вдишва си мисли:колко много обичам Бихтер
 hahahaБехлюл когато издишва си мисли :само Бихтер ще обичам до края на живота си

# 408
Обаче на Нихат вече му свети лампичката в главата .Добра,че поне един усеща каква буря ще се зададе само дето не може още да оопредели точната посока,за скоростта и е сигурен,че ще помита хора.
Усмивката,радвам се че ти харесва моя поздравГоспожата аз много рядко се конфронтирам,по-скоро ставам саркастична,но иначе съм миролюбива личност Embarassed
Снежка Hug

# 409
 _Sylvia , аз не мисля така !  Peace Той знаеше , че има бебе , достатъчно дълго наблюдава Бихтер , а той умее да разчита знаците ! Просто , според мен , беше изненадан , че Аднан е разбрал и  , че го смята за свое бебе ! За мен реагира болезнено ! А , разговорът , който иска да проведе с Бихтер , няма нищо общо с желанието и да отиде с тях на кораба ! Ще гледаме и ще видим !  Peace

# 410
# 411
Ангелче,умори ме от смях,недейте така човекът има да довършва висшУ

# 412
Това с Мадмоазел си беше чиста гавра с жената, отгледала тези деца и поддържала дома в продължение на години. Определено й показа отношението си по най-брутален и унизителен начин.
За Нихал ще видим, като дойде моментът. За сега мисля, че тя я приема почти като майка, а кое момиче не се е карало с майка си, особено ако тя не харесва "любимия" й мъж. Като знам, аз какво съм причинила на моята, срам ме хваща...
Само да вметна че Мадмоазел не е отгледала децата на Бихтер и не е живяла с Бихтер много години................. не смятам че Бихтер и дължи нещо, но виж при Нихал не стоят така нещата и ако тя я гони от къщатата едва ли ще я оправдае нещо Peace

# 413
  • На изток от рая...
От елементарно възпитание й дължи уважение, но тя е доказала многократно, че не може да уважава никого, щом не й върви по свирката. Има ли един човек във филма, когото Бихтер да уважава и с когото да се държи наистина добре.

# 414
Незнам за вас но днес видях погледа на един наистина влюбен мъж , видях поглед за който би си мечтала всяка жена ,поглед изпълнен с любов да не кажа благоговение. И това не беше Бехлюл към Бихтер не беше и към Нихал.Това беше Бешир когато гледаше Нихал облечена в бялата рокля. той знае че  с тази рокля тя ще отиде при друг  ще принадлежи на друг и въпреки това погледа му грееше отлюбов макар и несподелена.Нито Бихтер и Бехлюл нито Бехлюл и Нихал имаха подобни моменти

# 415
# 416
dterziiska   bouquet,малиииии,и Бихтер и Нихал могат само да завиждат на бразилката

# 417
# 418
dterziiska ,  newsm51!

# 419
От елементарно възпитание й дължи уважение, но тя е доказала многократно, че не може да уважава никого, щом не й върви по свирката. Има ли един човек във филма, когото Бихтер да уважава и с когото да се държи наистина добре.
Така е съгласна съм Peace
Незнам за вас но днес видях погледа на един наистина влюбен мъж , видях поглед за който би си мечтала всяка жена ,поглед изпълнен с любов да не кажа благоговение. И това не беше Бехлюл към Бихтер не беше и към Нихал.Това беше Бешир когато гледаше Нихал облечена в бялата рокля. той знае че  с тази рокля тя ще отиде при друг  ще принадлежи на друг и въпреки това погледа му грееше отлюбов макар и несподелена.Нито Бихтер и Бехлюл нито Бехлюл и Нихал имаха подобни моменти
Аз видях същият поглед и това беше погледа на Бехлюл към Бихтер когато все още любовта му беше несподелена

Общи условия

Активация на акаунт