Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 52

• 38 941
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
Значи Бешир изобщо не е трябвало да се връща в дома на Аднан или вилата на Арсен. Но може би се смята така или иначе за обречен с тази диагноза и това обяснява поведението му.

# 466
   Здравейте на всички  Hug
  Да кажа няколко неща-някои имат много развинтена фантазия,но тяхна воля.Това,че Бихтер била махнала бебето-за това смятам,че никой здравомислещ няма право да я съди така тежко,както и преди съм казвала,за мен това беше правилно решение.Защото едно дете не е само да го родиш,има нужда от един милион неща и бащата стои на челното място.Така че ,да ,тя искаше това дете -много ,
но искаше да го отгледа с баща му,което е най-нормалното нещо на света.Така че била го махнала-значи не го е искала много  Stop
  Иначе поведението й снощи-беше ужасна,заедно с майка си.За първи път видях нещо обаче във Фирдевс-всички я критикуваме колко лоша майка е,но всъщност тя е  готова на всичко за Бихтер-как я защити пред Аднан,без да се опасява,че той може да се разсърди или нещо друго-готова е д амине през него заради детето си,макар да знае че не е права-на това е способна само майчината любов,само тя е толкова силна.
 Бихтер за първи път ми се стори жестока и то към единствения човек,който я прие безрезервно и и й даде цялата си любов-Бюлент.Сякаш сетивата й са притъпени,не знам дали всъщност осъзнава какви ги върши,не може да не е почувствала любовта на това дете,а тя да му отвърне така-не го разбирам. Това че не се допита до Аднан и то за нещо свързано със сина му-просто минава всякакви граници и си прави кавото си иска.Присмиването в  лицето на Мадмоазел също никак не ми хареса,а и на какво отгоре се присмива?  Когато говореше с Аднан в кабинета и за мен беше искрена,видя се,че тъгува по бебето ,само не мога да разбера кого заблуждава повече-Аднан или себе си? Вярва ли си наистина,че нещо може да излезе от брака им от тук нататък,когато тя обича  и иска друг?
    Фирдевс-иска най-доброто  за Бихтер,като всяка майка,тя вижда,че тоя брак отива на кино,но не иска дъщеря й да бъде опозорена и изгонена,затова и й каза,че ще напусне с гордо вдигната глава.

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 11:11 от charovnica

# 467
  Здравейте на всички  Hug
  Да кажа няколко неща-някои имат много развинтена фантазия,но тяхна воля.Това,че Бихтер била махнала бебето-за това смятам,че никой здравомислещ няма право да я съди така тежко,както и преди съм казвала,за мен това беше правилно решение.Защото едно дете не е само да го родиш,има нужда от един милион неща и бащата стои на челното място.Така че ,да ,тя искаше това дете -много ,
но искаше да го отгледа с баща му,което е най-нормалното нещо на света.Така че била го махнала-значи не го е искала много  Stop
  Иначе поведението й снощи-беше ужасна,заедно с майка си.За първи път видях нещо обаче във Фирдевс-всички я критикуваме колко лоша майка е,но всъщност тя е  готова на всичко за Бихтер-как я защити пред Аднан,без да се опасява,че той може да се разсърди или нещо друго-готова е д амине през него заради детето си,макар да знае че не е права-на това е способна само майчината любов,само тя е толкова силна.

Напълно съм съгласна и за бебето и за Фирдевс.
Тя в последните серии се държи като майка, да мачка всички и е готова на всичко, но за детето си, а това е разбираемо. Само ми беше странно в последната серия как може да видиш, че детето ти рухва и да хукнеш да си събираш багажа и да бягаш  Naughty
Денимира - и аз не знам на мен ли нещо ми има, но и аз не виждам нещо чааак толкова ужасно в поведението на Бихтер, не ме е срам да си призная, че ако бях на нейно място сигурно щях да съм същата.
Ужасно е да губиш човек, който обичаш така както тя обича Бехлюл. Друг е въпроса, че той пък не заслужава това което се причинява и Бихтер и Нихал за него, обаче любовта те заслепява Confused

# 468
И на мен снощи Фирдевс ми хареса - и в момента, в който каза на Бихтер: "Не се притеснявай, ако трябва ще си тръгнеш, но с гордо вдигната глава."

# 469
Извинявайте, ама Бихтер от кого е бременна, защото въобще не разбрах?
Нали бяха разделени с Аднан?

# 470
 Как от кого-от Бехлюл  Crazy

# 471
  • Бургас
Ама Бешир не е ли с туберкулоза? Не е с рак.
Все пак доктора му каза да се пази и да си взема лекарствата иначе няма да оздравее. Ако беше рак на дали щяха да покажат така нещата.
Бихтер се държи точно както се очаква от нея. Така е възпитавана, това е видяла. Това може. Няма сили за повече. Или пък не може да ги впрегне в правилна посока.
За бебето няма какво да се коментира. Такава "майка" може да бъде Бихтер. На това дете и на другото, което махна. Оправданието, не е причина. Пък  бъденето голям и правенето на секс, предполагат, че си наясно с последиците, ако не се пазиш. /важи и за двамата участници в секса, разбира се/ Бихтер реши да ползва хапчета, едва когато Аднан я помоли за дете  Laughing

# 472
  Здравейте на всички  Hug

Напълно съм съгласна и за бебето и за Фирдевс.
Тя в последните серии се държи като майка, да мачка всички и е готова на всичко, но за детето си, а това е разбираемо. Само ми беше странно в последната серия как може да видиш, че детето ти рухва и да хукнеш да си събираш багажа и да бягаш  Naughty
Денимира - и аз не знам на мен ли нещо ми има, но и аз не виждам нещо чааак толкова ужасно в поведението на Бихтер, не ме е срам да си призная, че ако бях на нейно място сигурно щях да съм същата.
Ужасно е да губиш човек, който обичаш така както тя обича Бехлюл. Друг е въпроса, че той пък не заслужава това което се причинява и Бихтер и Нихал за него, обаче любовта те заслепява Confused

newsm10 smile3525
Това е мнение по въпроса-как би постъпил човек,ако попадне в такава ситуация!!!-точно това е човешката страна на въпроса!
Високопарните сентенции сме ги слущали достатъчно!!
Когато обаче нещата опрат до нас-всеки постъпва така,както дори и не е предполагал,че може
да постъпи...........

# 473
Извинявайте, ама Бихтер от кого е бременна, защото въобще не разбрах?
Нали бяха разделени с Аднан?

Поприхванала от Бехлюл ама бездаиска,с тенденция да го натресе на Аднан,който в последсвие излезе виновен за аборта,а от своя страна видите ли мадам Ффифн щеше да е най любящата баба на бебето,но Бихтер на своя глава го махна Mr. Green

# 474
Как от кого-от Бехлюл  Crazy
Мина ми снощи през главата, особено като видях в един момент Бехлюл как уплашено гледа Rolling Eyes

# 475
  Аз също смятам,че повечето реакци и постъпки са човешки,затова и не ги съдя  Peace
  Снощи направиха много интересен паралел с погледите на Бешир и Бехлюл към Нихал-единият точно на влюбеният мъж,а другият -леко присмехулен и отегчен. Бешир защо избира да се самоубива бавно-сложно за разбиране за мен,той обича нея повече от себе си и той си е загубил здравословната доза егоизъм  Confused
  А къде има правила и препоръки какво е майката и според какво се определя дали една майка е такава или не? Има даааалеч по-ужасни неща,за които може да се каже,че правят някого "майка",но не и абортът.

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 11:27 от charovnica

# 476
Не мисля че Бихтер беше искренна с Аднан снощи това беше толкова лицемерно . За да говориш такива думи на един мъж трябва да го обичаш да желаеш да си единствено с него .Бихтер не обича Аднан незнам дали изобщо го е обичала  или поне не така както трябва .Имаше тъга в очите и но не беше свързана с копнежите и по Аднан по скоро тъгата беше за всичко което и се е случило. бихтер знаеше че с мили думи и 2-3 сълзи може да постигне всичко  и го направи. Знае че Аднан я обича  и се възползва.

# 477
  • Бургас
Смятам, че до накъде се познаваме и знаем на какво сме способни. Мисля, че в даден момент можем да се изненадаме от себе си, но по - скоро със силата, която придобиваме в определени ситуации. Все пак ако се замислим не на всеки му се случва да си загуби ума от любов и да пропадне в яма. Така е защото сме устроени различно. Просто на едни се случва защото подават и изпадат в депресивни състояния. На други защото са по - емоционални. Различни сме и психиката ни е различна. В различна среда сме живели и различен пример сме видели. Считам, че една крайна ситуация зависи до голяма степен от участниците в нея.
Не бих могла да бъда като Бихтер, нито да изпадна в сегашната и ситуация. Просто не съм такава. Ще отрежа връзката в зародиш, ако ми носи болка. Няма да е без да страдам, но ще го направя. Твърдя го защото съм го правила. И няма да спра от страх, а защото съм видяла за себе си, че не ми носи щастие, а болка. Просто трябва да приемаме, че понякога това, което искаме не е за нас.
Има черти в характера на Бихтер, които считам за силно отрицателни. Но самият и образ е изграден, свързан с миналото и. Семейството и е било нездраво, възпитанието също. Ценностната и система е пострадала от това.
Пейкер изглежда по - малко засегната, но и тя е същия ветропоказател , като майка си.

# 478
charovnica ,  Hug! Ако зависеше само от Фирдевс , сигурна съм , че Бихтер наистина щеше да си тръгне от този дом с гордо вдигната глава ! Както и преди съм казвала , само тя може да излезе от подобни батаци на бял кон и като победител ! Но и тя не намери сили да остане с детето си докрай ! Peace

# 479
charovnica ,  Hug! Ако зависеше само от Фирдевс , сигурна съм , че Бихтер наистина щеше да си тръгне от този дом с гордо вдигната глава ! Както и преди съм казвала , само тя може да излезе от подобни батаци на бял кон и като победител ! Но и тя не намери сили да остане с детето си докрай ! Peace
 За жалост,най-вече последното  Sad
  Сесана-ти си попадала във всички възможни ситуации и знаеш винаги как ще реагираш-браво на теб! За останалите,които не са толкова самоуверени,да не кажа самонадеяни,ще споделя,че да познаеш себе си е най-трудното и най-дългото познание, за което и целият живот не стига!

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 11:39 от charovnica

Общи условия

Активация на акаунт