Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 52

• 38 961
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
  • БГ
Извинявайте, ама Бихтер от кого е бременна, защото въобще не разбрах?
Нали бяха разделени с Аднан?

Поприхванала от Бехлюл ама без да иска,с тенденция да го натресе на Аднан,който в последсвие излезе виновен за аборта,а от своя страна видите ли мадам Фифн щеше да е най- любящата баба на бебето,но Бихтер на своя глава го махна Mr. Green

Леле ,Slawena, страхотен разбор направи!
Ама стига си трий стихотворенията ,де! Тъкмо и аз да сложа едно и гледам - нищо-о-о-о!

# 481
djoleva , съгласна съм с теб - снощи тя наистина беше искрена , но плака за себе си , за изгубената си любов , за разбитите си мечти , за пропиляните възможности ! Peace

# 482
На мен лично Бихтер и Фирдевс ми бяха жалки и смешни в стремежа си да си оправят бъкиите…Фирдевс толкова убедително и с такава майчина любов говори за ‘’Голямата и любов и обич’’ на Бихтер към Аднан,че чак сама си повярва в това.Единственото което одобрявам  е решението на Бихтер да изпрати Бюлент в чужбина за да не стане един втори Бехлюл,но сгреши като го направи зад гърба на Аднан /сигурно и това от голЕма лИбоФ/.
Крокодилските сълзи на Шаесте и те ми идват малко в повече...

ди-ни слагам го веднага,изтрих го без да искам
Sick

# 483
djoleva , съгласна съм с теб - снощи тя наистина беше искрена , но плака за себе си , за изгубената си любов , за разбитите си мечти , за пропиляните възможности ! Peace

Който копае гроб другиму сам пада в него Peace
Та и на Бихтер работата такава. Направи на майка си напук със женитбата на Аднан, ама в момента, майка й е сто пъти по-щастлива от нея. А тя - нещастна и прецакана до немай къде Naughty

# 484
  Славена-помислих си го това,че не иска Бюлент да  е като Бехлюл,помислих си,че иска да му подготви конкурент,който за в бъдеще да му бъде съперник за холдинга и да загуби онова,заради което отчасти я жертва  Peace

# 485
Л И Б О В Н О ала Бихтер

Ина такава съм са размичтала,
ублегната ду нас на старата върба,
де твойту име със пирон съм издълбала,
плюс мойту...е равну туй на либуфта.

На аритметиката ко ли й разбирам,
Ни зная дажи колкуй две плюс две,
убачи гато либуфта да ма путпира,
това ни мъ изпритиснява вуубще.

Ни ша квадратен корен да ти вада,
ни ф дроби шти зацепа целити числа.
Тя либуфта е чиста-проста кат ливада,
със цъфнали извътре тук-таме цвитя.

Събирам та, ни мога та извадя,
ниту със минус, ниту със ръжен,
ут тойзи огин дету ми гу стъкна,
ачи звезди да ми са мяркат пусред ден.

Ъх, за ко ни бях пуне кат самодива,
чи с фуста бяла да ти ръгна у съня...
Пък ази съм устатна и ни ми утива,
Кат зина мязам същу на ина ламя.

Ни знам напрау вечи ко да прая
и кък да млъкна да ни та гълча.
Да зема с билки ли да та умая,
ма кък са сгъва билки да бере ламя!?

И на, сида и съм са размичтала,
биля пирона ми ут писани са изтъпи...
Наместу билки пак коприва съм набрала,
ку ми са мерниш, малеей, швидиш ти!

# 486
Според мен Бихтер искаше да изпрати Бюлент в чужбина, защото знаеше, че така ще нарани Мадмоазел, а и после стана ясно, че е точно така.
Подготвя конкурент на Бехлюл, който след 10 години ще му заеме мястото в холдинга, и тя 10 години ще чака Бюлент да отмъсти за нея? Joy Joy Joy

Slawena, smile3532 smile3532 smile3532

# 487
  Slawena-точно в десятката  Joy Joy Joy,голям смях
  Не,няма да чака десет години-тя ще сложи основата,а после може и да си тръгне.

# 488
Виждам, че на някои много им се харесват подмолни хора като Фирдевс-можела да излезе от всяка ситуация и т.н. Много жалко!За мене тя е един напълно отрицателен герой-паразит, който използва до дупка, вре си гагата където трябва и където не и само критикува.
Но най-лошото от всичко е, че е способна да "накисне" някой напълно невинен за постигане на интересите си!Както постъпи не веднъж с Нихал, Мадмоазел и т.н............  #Cussing out
Ако някой пострада от такъв човек, вече едва ли ще му е пример за възхищение............  Crossing Arms
И друго не разбрах-На Бихтер какво и пречи Бюлент?Наистина не разбрах!  newsm78 Все едно и сега не си прави каквото и душа иска?  Tired Жалко,че това чисто и добронамерено дете не е стигнало до сърцето и .........Вече си мисля, че бяга от всяка отговорност и за това с лека ръка на 2 пъти потъпка възможността да е майка.
По отношение на Пейкер-тя е в пъти по-добре от Бихтер-има някаква човещина в нея, но и тя много бързо се обръща срещу хората, които и помагат-напр. свекърва и -във фризьорския салон стана преносител на клюки и какво си били говорили тя и Четин-и това чинно се докладва на Фифи........  Tired

# 489
tzarina , не мисля , че Фирдевс е много щастлива ! Не знам да има майка , дори и като Фирдевс , която вижда как детето и страда и тя да е щастлива ! Иначе , донякъде е така - ако не беше направила тази стъпка и да се ожени за Аднан , нищо нямаше да е така !Аз все още мисля ,че основните и подбуди не бяха само за да направи напук на майка си , тя потърси в Аднан и закрила и опора и разбиране , затова го избра ! Peace

# 490
Славенка-какъв смях му дръпнах -  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

На мене ми прилича на излияние на Нихал към Бех.........  Wink  hahaha

# 491
tzarina , не мисля , че Фирдевс е много щастлива ! ....
Имах предвид, че е щастлива с Четин. Иначе повече от ясно е, че положението на Бихтер я притеснява и че я мисли как ще бъде и как ще се получи.

# 492
Намерих го в нета и много ми хареса,дано е харесало и на вас да се посмеете...

На мадам Фифин тези бежови панталони няма ли вече да ги сменят от 10 еп поне е все с тях...Сигурно зетя и е спрял субсидиите , а Четин още е на ниво проучване newsm78

# 493
Виждам, че на някои много им се харесват подмолни хора като Фирдевс-можела да излезе от всяка ситуация и т.н. [/quote

Къде прочете , че има харесват ? Това , че коментираме уменията и им отдаваме заслуженото , не означава , че харесваме поведението и !
Аз своето отношение към Фирдевс , съм го заявявала нееднократно ! Но , в живота предпочитам срущу мен да имам такива "врагове " - знаеш какво можеш да очакваш , тя е достатъчно смела , за да каже - Такава съм , лоша съм , но правя това , което намеря за добре ! Предпочитам нея , пред подмолните и тихи води Бешир и Дениз ! Peace

Slawena ,  Heart Eyes!

# 494
...че да познаеш себе си е най-трудното и най-дългото познание, за което и целият живот не стига!

newsm10

Общи условия

Активация на акаунт