Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 52

• 38 840
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Опитваме се да си отговорим защо бихтер си причинява всичко това като стои в къщата.
Шекспир го е казал отдавна:
 "Небето не познава гняв, сравним с любов преминала в омраза,
 ни пъкълът познава ярост, сравнима с пренебрегната жена

Скоро го прочетох в една друга тема и го заимствах от там,защото много приляга според мен за поведението на нашата Бихтер ( поднасям извиненията си на умната ни съфорумка, от която плагиатствах това сравнение)
Това май обяснява всичко във филма  bouquet

# 661
Може ли едно питане-Какво каза Бихтер на Бехлюл на кораба, че той така се издразни?  newsm78 Чух , че нещо им подарява /с парите на Аднан.......  Mr. Green/ , но преди това казала ли е нещо?  newsm78  Praynig Praynig Praynig

# 662
Винаги съм казвала, че Мадмоазел  и Аднан много си подхождат като двойка  Peace И двамата са на близка възраст, зрели /мадмоазел е по-зрялата/, стабилни, добронамерени  Peace

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 12:36 от Dream Team

# 663
Винаги съм казвала, че Мадмоазел  и Аднан много си похождат като двойка  Peace И двамата са на близка възраст, зрели /мадмоазел е по-зрялата/, стабилни, добронамерени  Peace

Така е,права си  Peace

Но на стария овен Аднан му се дощя агнешко и си плати...Даже пренебрегна и хитрата попрезряла лисица мадам Фифин...Незнам, но Дениз ми прилича на газела-финна,нежна...

# 664
И на мен много ми допада Мадмоазел,изключителна жена.Много ми се иска да познавам човек като нея,със сигурност общуването с такъв човек е много ползотворно.

# 665
  Здравейте,гледам  обсъждали сте,че Бихтер е трябвало да бъде майка на децата на Аднан,но за мен нито той поиска това от нея ,нито пък тя би могла да се справи с това.Самата тя е едно дете донякъде,за да може да поеме ролята на родител.Отначало се  опита,постара се,но след бурното отхвърляне от Нихал/съвсем разбираемо/ и почти от всички останали и залитането й по Бехлюл,всичко и всички останали минаха на заден план. Не я виня за това,че не заобича децата-за нея те са чужди,както и тя за тях,но поне можеше да ги предпази от въвличането в цялата тази история и най-вече Бюлент.Той просто не заслужава това.А и къщата като остане празна какво следва-ще гълчи слугите,ще излива там гнева и болката си,но докога? В един момент цялата мъка и горест ще се стовари върху нея  с пълна сила и ще осъзнае,че нищо от това,което е направила не е имало реален смисъл,защото нито ще се запълни празнината в душата й,нито нещо ще може да я утеши.  А като развалят сватбата нали Нихал ще остане в къщата или и за нея има план,а Бехлюл-какво ще стане с него ?

# 666
Аз също харесвам мадмоазел от всички за сега е най възпитана и коректна дори и да види нещо премълчава не коментира запазва всичко в себе си а всъшност е много наблюдателна и умна дама но за съжаление и тя е неудобна на двете господарки да не кажа че е най неудобна - много е прозорлива Аз също се чудя какво мисли да прави като развали сватбата . Нихал ще остане в къщи  ще страда   може би като Бихтер ще стане даже невъзможна/ горко му на Аднан/ . Бехлюл трябва обаче да изчезне някъде - първо защото ще е наранил Нихал а Аднан го предупреди и второ защото условието на Фифи беше  Бихтер да остави Бехлюл.

# 667
Аз също харесвам мадмоазел от всички за сега е най възпитана и коректна дори и да види нещо премълчава не коментира запазва всичко в себе си а всъшност е много наблюдателна и умна дама но за съжаление и тя е неудобна на двете господарки да не кажа че е най неудобна - много е прозорлива
 Мадмоазел няма да направи никога нищо и те го знаят,просто най-беззащитните го отнасят,не защото са неудобни,според мен.Бихтер изпитва неприязън към нея заради любовното писмо към Аднан,където тя я описва не особено ласкаво и сега,с кървящи рани,стоварва гнева си върху който може.
  Да,помислих си,че Бехлюл накрая ще бъде изгонен-това цели поне Фирдевс.

# 668
 Чаровна права си но  колкото и да си мислиш че даден човек няма да направи нищо никога не може да си напълно сигурен. Така че колкото по далеч толкова по добре- залага се на сигурното

# 669
Чаровна права си но  колкото и да си мислиш че даден човек няма да направи нищо никога не може да си напълно сигурен. Така че колкото по далеч толкова по добре- залага се на сигурното
  Явно да, но тя няма доказателства за изневярата и досега не пречеше на никого,освен това Бихтер не я интересува много-много дали ще се разбере,затова смятам,че просто търси върху кой да излее гнева си.

# 670
Много ми е интересно едно нещо . Условието на Фифи  е Бихтер да се раздели с Бехлюл . Откъде може да е сигурна че Бих ще го спази все пак двете доста си приличат в егоизма. И ако Бихтер не го спази какво ли ще сътвори маман

# 671
Изгледах 2-та епизода,че сме в ремонт и ад у нас и вече нямам време за филма. Попрочетох някои постове.
Гледайки,забелязах доста странни неща. Бих се съгласява с цената на всичко да разделят Б и Н,но не е съгласна отново той да е с друга. Или ще се съгласи,само и само да не е с Них. Но Них не и пречила с нищо. Какъв и е проблема. Бех е светец,всички момичета с него са виновни на Бих? Не схващам...Чиста проба егоизъм показва Бих,отделно и е злобата,която идва в повече.Изгони всички в къщата,освобождава място за себе си. Всички ли и пречът? Отдалечава Бюлент,който я прие топло и и каза мамо,срина му живота. Тези деца НЕ СА НЕЙНИ И ТЯ НЯМА ПРАВО ДА ВЗИМА КАКВИТО И ДА Е РЕШЕНИЯ ЗА ТЯХ. Това е работа на Аднан и на никой друг. Отдалечава Дениз,която е посветила живота си на децата,младостта и е в тази къща.Какво иска от нея? Ама то все някой виновен трябва да има.
И понеже се коментираше колко е самотна Бих,как няма с кой да сподели-вече тайната и е споделена с мамчето. Като 2 капки вода са Фирдевс и дъщеря и. Но Пейкер очакваше да види майка си за друго-тя има 2 деца,Фифи е баба.Пейкер мислеше,че най-после и тя е важна някому,освен на Нихат. Нали и тя има майка и сестра. Разочарова се много,каза си даже,че е очаквала срещата да е заради нея самата. Вие не мислите ли малко,че Пейкер е по-изоставена от семейството си и по-самотна? Тя има мъж,но и сестра и си има. Обаждат и се само да и съобщават за поредната глупост,извършена от Бих. Никой не я попита как е и как се справя с 2 деца. Това е жестокото,а не "страданието" на Бих. Тя не страда,а злобее. Ужасен филм,съжалявам вече че го гледам. Истерии,подигравки,лъжи,злобни думи и погледи,светът се върти около Бих.
Гледам и на Аднан не му е приятно,че се вземат решения без него. Ако се омъжите повторно и някой ви праща детето в др държава,ако гони перонала ви,служил вярно години,ако прави така някой ще е добре ли?
Опс,забравих-Бих обича и страда....Стига де,смешно е да се защитават подобни постъпки на зрял човек

# 672
  Естествено,че не е съгласна да  е с друга-тя го обича и го иска,обеща на майка си само и само ,за да ги раздели,а после тя е на ход.
  Иха-не са я питали как се справя с две деца/има бавачка/  и това било жестоко...  Whistling Обидно да,но чак жестоко,големи преувеличения,голямо нещо.

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 12:48 от charovnica

# 673
И това какво е? Пак ли от любов? Морална човешка постъпка? Тя сама си се оплита и наранява и после ох,боли ме,истрещявам,обичам......  ooooh!
Само не ми казвай,че пак я оправдаваш. Аз разбирам,че опитваш да намериш логика в действията и и в думите,но вече логика няма.

# 674
  Да На АДнан не му стана никак приятно но вместо да се беше поддал на  хитрините на жена си да беше тропнал по масата.Точно за това Двечките си правят каквото искат - няма кой да им покаже мястото. Относно Пейкер  съм съгласна никога не се поинтересуваха  от нея просто ей така винаги когато я търсеха /особено Фифи / причината беше свързана с Бих. А поведението и постъпките на Бихтер не ги опраздавам абсолютно с нищо - айде бе само тя се видя влюбена и изоставена на този свят,само тя е страдала за любимия .

Общи условия

Активация на акаунт