Юлчета, стойте по местата, с тате още бистрим имената!

• 28 179
  • 733
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро сладурки  Hug
Благодаря за кафенцата момичета  bouquet отивам и аз сега да си направя едно   food010
На Гала днес темата е за хигиена половите органи в кърмаческа възраст.
Мираж радвам се ,че Ида вече е добре и дано след седмижа си е в къщи малката принцеса Hug
Лудесита честит ти 9-ти месец  bouquet
Стискам палци на всички за прегледите които ви предстоят PeaceЧакаме отчети
Аз отивам да хапна нещо.Хубаво денче ви желая мамчета и без ядове  love001 На близо съм smile3502

# 241
Здравейте мамчета   bouquet

Днес пак се очертава много топъл ден, аз уж съм от тези, които предпочитат да им е топло, но сега  едвам издържам!

Стиснати палчета на всички, които днес са на преглед, аз също имам час за ЖК и се надявам да видя малката бебка колко е пораснала Laughing и разбира се дано всичко да е наред!
Преди док. ще ходим да напазаруваме всичко останало от списъка за мен и бебчо и от утре започва голямото пране и подреждане Mr. Green, обаче е много хубаво да имаш рази бебешки нещица в къщи всеки път като ги погледна не мога да се стърпя да не се усмихна, а си представям какво ще бъде когато се приберем и с малкото човече!

Anellyta, пожелавам ти в петък всичко да мине като по вода и да се гушкате с мъниците Hug!Ще стискам палци и ще те чакаме с хубави новини!
Миражче, дано бързо наддава твоята госпожица и възможно най-скоро си я приберете в къщи!
Пете, дано твоята бебка сама си избере датата и да не се налага секцио щом не искаш и най важното да бъде леко, бързо и безболезнено!

Уж щях Гала да гледам, ама съм я забравила!

Чао за сега момичета и приятен ден!

# 242
Добро утро и от мен. Как сте момичета?

Минавам да ви пожелая прекрасен ден. Отивам да навестя колегите в офиса, а на връщане ще трябва да открия една специална кукла Барби (леле какво ми дойде до главата), че диването довечера е на рд на едно момиченце от неговата група, което 'си пада по него' Joy Лууууууда работа.

forest_veil, моето бебе е седалищно все още. Усещането ми е, че все едно всеки момент ще излезе. И да болезнено е много на моменти. А и тя не е от най-кротките, постоянно рита. Но още малко остана. Успех днес на прегледа!

Хайде до после Hug

# 243
До момичетата на хапчета но-шпа, гинепрал, магнезий  Започнахте ли да ги намалявате или спирате? Как понасяте жегата с такава терапия?

# 244
Пете, колко килограма се роди първото ти дете?
Предлагат секцио, защото им е по-удобно така. Термин за операция, упойка сряз, зашив и готово. Кви са тия разкрития, контракции , напъвания, викове, емоции! Излишен стрес за лекарите! Не им се давай!

Препоръчвам една книжка

How to Raise a Healthy Child in Spite of Your Doctor
http://www.amazon.de/Raise-Healthy-Child-Spite-Doctor/dp/0345342 … 517952&sr=8-1

На български също я има, доколкото съм запозната струва около 15 лв.

"Как да отгледаме здраво дете въпреки лекарите."

От вчера я чета и не мога да се спра. Авторът е бил известен педиатър и доколкото успях да прочета за един ден не ми се вижда никак краен, а по-скоро разумен. Добре е някой да ти покаже "клопките" на съвременната медицина. Книгата обхваща периода от преди зачеването на детето. Има и отделено място на секциото, когато не е наложащо спешно.

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 10:31 от fat.wombat

# 245
  • Варна
Добро утро и от мен Simple Smile

Тези дни нямах нет и имам много да наваксвам.

Варненки, утре ли ще се срещате? Приемате ли нови попълнения? На лекция на 9 месеца ли ще сте? Ще се радвам да се видим и запознаем  Hug

Анелита, стискам палци в петък! Всичко ще е ок!

За зодии - аз предпочитам лъвица, но едва ли ще дочакам. Не че и раците са лоши. Каквото дойде такова. Само бебка да се роди жива и здрава!

Засега толкова от мен. Като ви изчета повече  Hug

Хубав ден!

# 246
Здравейте дами! Аз станах с великите планове за чистене, пране и т.н. и пак се закотвих на дивана. Ама май няма на къде вече. Ще трябва да изчистя... Изтървах и лекцията за масажите, абе изобщо несериозна работа  Whistling Whistling Whistling

Пете, и аз не виждам причина за секцио. А и щом ти самата не искаш такова, не виждам причина да те задължават...

krasi, аз пия Магнерот по 4 на ден и още не съм започнала да ги намалявам. Докторът каза до 13-ти да си ги пия така, пък после ще видим...

Нада, голели вълнения имаш ти с твоя мъж. Дано го намериш въпросното Барби Simple Smile

Мерси за кафенцата Simple Smile

Хайде пак да ви зарибя по една песничка:

# 247
Здравейте, момичета,
От вчера и аз официално съм в майчинство. Бебка е добре, но ми е доста дребничка. Това ме притеснява( 1600 гр в 34 г.с). Дано бебка наддаде, достатъчно и да не бърза да излиза.
Иначе шийката, матката и околоплодните води са добре.
Аз пак съм качила само 1 кг, ама докторката каза, че това не е определящо за бебка.Тя си имала собствен ритъм на разтеж.
Малкички, големички, важното е да са ни здрави и засменички!
Иначе, аз изпрах дрешките и леглото ми докараха вече. Ама, да ви кажа хич не съм се разшетала. Напоследък доста си мързелувам. Само гледам да си храня мъжо, че както той казва "храни бика, за да го яздиш". Това може да се разбира двуяко, но си е вярно.
Взех си и списъка за родилното. Никога не съм обичала нощниците, ама ще трябва да си купя 2. Аз като малка, когато спях с нощница и все си я намирах на врата, защото съм голямо шило. И сега не спя по-добре. Мъжо ми все го изгъчквам в някой край, че и завивката му вземам. Но твърдо не го пускам да спи на друго легло.
Сигурно, като се роди бебка ще се наложи, защото той работи на непрекъснат цикъл и ще му е трудно да се наспива.
Приятен ден на всички и не се уливайте с гнезденето! Naughty

# 248
Как така само 1 килограм?   #Crazy Да не си правила диета? Диетите повреме на бременност са много опасни.

Тегло на бебето при раждането около 3.300 Gramm.

• Тегло на матката около 900 гр
• Плацента около 600 гр.
• Гърди около 400 гр.
• Кръв около  1.200 гр.
• Течности, които оранизмът задържа около 2.600 гр.
• допълнително около 2.500 гр.резерви от мастна тъкан, необходими за кърменето

Като сметнеш всичко се оказва около 11.5 килограма. Всичко е грубо сметнато за да даде ориентировъчна представа за увеличаването на теглото при бременността.

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 11:18 от fat.wombat

# 249
Мираж, много се радвам за добрите новини!!! Стискам палци другата седмица Ида да си дойде вкъщи!!!  Hug

# 250
Как така само 1 килограм?   #Crazy Да не си правила диета? Диетите повреме на бременност са много опасни.

Уомбатче, пише, че пак е качила само 1 кг Simple Smile Моите пак ще са 2-3  Laughing

# 251
Да де ама с 1 кг накъде по-напред  newsm78 Виж ми корекцията на поста по-горе. Писали сме едновременно.

# 252
Краси Но-шпато го пия само при нужда ако много силно имам болки,Магнерича също го пия още 3 по 1.Но следващият път смятам да питам док дали ще ги намалявам или направо спирамвземам и Малтофер всяка сутрин по 2 заради хемоглобина

# 253
Привет Simple Smile

аз да се оплача, че малкото шило цяяяяял вечер и цяла нощ, че и сега от сутринта не се спря!!!! Crazy За късмет единият път таткото успя да я укроти, но после..... и той заспа, а млакото си беше решило да си денса цяла нощ !!! Mr. Green Направо се чудя как ще караме така месец и нещо !!!

Стискам палци на всички , които имат нужда с днешните прегледи! Сигурна съм, че ще донесете хубави новини  Hug

Съни, твоята принцеса явно си върви по-финна Simple Smile  пЪк и нали знаеш, че тези уредеи не могат да ти кажат със сигурност  Peace

За грижите.... аз от сега се побърквам от мисълта какво ще става в къщи като се роди бебка! Цялата рода си е планувала отпуски само и само да дойдат да помагат! Не че не съм им благодарна, а и най-вероятно ще имам поне още един чифт ръце  в повече, ама всички да ми се струпат на още не стегнатата ни къща в мъничката ни спалня, като на театър!!!!! Честно казано, предпочитам да няма никой край мен освен мъжа ми! най-много да се обадя на мамчето за малко, ама не ги искам всичките на куп ! Честно казано се надявам да се справим и да сме по-самостоятелни, ама ще видим как ще става и как ще ги "гоня" учтиво, че от любов и загриженост всеки се опитва да ти се меси и...  Naughty

Днес вече ще излезем с етърва ми в обедната й почивка, та това и едно пускане на прохосмукачка са единствените ми ангажименти Wink Пожелавам ви лек ден !!!  Hug

# 254
  • Варна
Да де ама с 1 кг накъде по-напред  newsm78 Виж ми корекцията на поста по-горе. Писали сме едновременно.
Тя поне е качила килограм, аз на 27 май като ходих за месец не бях качила и грам  Rolling Eyes . Ще видим днес как ще е за тия две седмици, уж не съм повръщала много този път  newsm78
Добро утро и от мен Simple Smile

Тези дни нямах нет и имам много да наваксвам.

Варненки, утре ли ще се срещате? Приемате ли нови попълнения? На лекция на 9 месеца ли ще сте? Ще се радвам да се видим и запознаем  Hug
Приемаме естествено Simple Smile то въобще иска ли питане, колкото повече, толкова по весело Simple Smile Разбрали сме се направо в капела плей да се чакаме, че да можем да си запазим маса само за нас, че вчера седнахме при една бъдеща мама и май и надухме главата ( то от лекцията незнам дали е чула нещо  Joy )
Аз днес си поспах до късно и имах изненада събудих се със схванат прасец на левия крак, за първи път ми се случва, но с малко масажи съм по добре. Вчера си взехме кошарата от село ( склада) и надявам се тия дни да я сглобим, поръчахме си скрина. Днес след консултацията ще ходим със свекито да пзаруваме и се надявам до края на седмицата да си вземем всички покупки( те са във свекито складирани) да почвам да пера и подреждам Simple Smile))
А сега ви оставям че ще се мъча да се епилирам краката Simple Smile Хубав и прекрасен ден на всички мами  Hug    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт