Юлчета, стойте по местата, с тате още бистрим имената!

• 28 179
  • 733
  •   1
Отговори
# 390
Без да имам опит искам да споделя, че на мен секциото ми се струва много по страшно от нормалното раждане и направо ви се възхищавам как се навивате на втора, че и трета операция. Вярно, че болкоте при нормалното раждане сигурно са повече, ама все пак си има епидурална упойка, ако някой толкова се страхува, пък секциото си е ОПЕРАЦИЯ с всички рискове от това. Хубаво е все пак, че вече е достъпна защото искренно вярвам, че много деца са живи днес благодаряние на възможността по време на раждането, ако нещо се усложни и направо да те отрежат, както между другото се случи с племенника ми, който е бил на косъм и само спешното секцио го е спасило. Аз си казах на доктора, че по прицип предпочитам нормално, но ако нещо се усложни и има риск за бебето, хич да не се двууми, ами да вади скалпела Simple Smile

# 391
jen, благодаря ти за изказаното мнение.  bouquet  Peace
fat.wombat, много груб и назидателен тон, наистина.  Sad Не желая да водя излишен спор...  
Юлка, ще бъда съвсем конкретна. Не зная какъв е общия случай, но при мен имаше няколко предпоставки за такъв вид раждане още с първото ни дете. Този вид операция не е рутинна, понякога когато настъпят усложнения, може да продължи и няколко часа, както ми се случи с второто ни детенце. В този ред на мисли, мнението ми е, че когато има предпоставки, трябва да се вземе правилното решение - а именно то се взима от лекар, а не от мнението на майки споделящи в форуми или някой чат... Peace Аз съм спокойна и вярвам на моя лекар, който се е  доказал професионално през 17-те години откакто се познаваме.
Дано всяка от нас има радостта да роди здраво бебенце и по най-желания от нея начин. Simple Smile
А по темата за природосъобразния начин на раждане, както знаем има и съвсем "залетяли", които раждат в домовете си, без лекарска намеса (може би нямат доверие на лекарите), за да са по-близо до естественото...  Shocked, също така знаем и резултатите....за съжаление... Sad
кКristi, а защо мислиш, че няма да можеш да кърмиш бебето?
Гала, на мен втората снимка на количка ми харесва по-вече. Simple Smile

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора.

# 392
Предлагам ви да спрем най накрая с  дилемите за раждането,както и с крайните изказвания по въпроса.всеки сам си преценява кое е най-добро за него и за детето му.Доста е изнервящо и дразнещо да се четат постове,в които тези избрали секциото едва ли не са  престъпници и ще бъдат половин майки,айде няма нужда.Всеки си има глава на раменете и си решава дали да се съобрази с лекуващият си лекар или не.Моля ви имайте уважение към личният избор на всяка от нас без  да налагате мнения и размисли.Никой няма нужда от това ,има достатъчно инфо в нета и не само и всеки може да почерпи информация ,без да се чувства обиден и засегнат. Peace

напълно съм съгласна по въпроса с критиката.
Идеята да се говори за това кои как ще ражда е да се обменя инфо, а не критика  smile3521

# 393
Ttanny, за съжаление няма да мога да кърмя защото  веднага след раждането трябва да  започна да пия лекарства, които сама реших да спра когато разбрах, че съм бременна!

# 394
Цитат на: kaloqnis2007 в Четв., 09 Юни 2011, 16:33
Предлагам ви да спрем най накрая с  дилемите за раждането,както и с крайните изказвания по въпроса.всеки сам си преценява кое е най-добро за него и за детето му.Доста е изнервящо и дразнещо да се четат постове,в които тези избрали секциото едва ли не са  престъпници и ще бъдат половин майки,айде няма нужда.Всеки си има глава на раменете и си решава дали да се съобрази с лекуващият си лекар или не.Моля ви имайте уважение към личният избор на всяка от нас без  да налагате мнения и размисли.Никой няма нужда от това ,има достатъчно инфо в нета и не само и всеки може да почерпи информация ,без да се чувства обиден и засегнат.

Peace  Peace  Peace

# 395
благодаря ви момичета!!!
и аз клонях към втората,но исках да си направя справка.

сега ще ви дочета

# 396
Само да кажа, по повод детенцето дето си е мислело че бебето ще разбие зъбите на майка си при раждането - това са инфантилните представи на всички деца за раждането - че майките им ги повръщат или ги изакват и те така се раждат.

# 397
Привет мамчета,ах каква тема сте подхванали ooooh!
Да се похваля преди малко се върнах от ЖК,всичко с бебчо е наред-вече е 2500г,имал дълъг бедър Laughingтатко му каза че на него приличал Joy и пак беше разположен като геврече(хоризонтално)но доки каза че има достатъчно време да се обърне.Аз съм+2кг Mr. Greenобиколка на корема 104см,височина на матката....не запомних Blush,за сега ще раждам нормално,пък да видим Thinkingнакрая как ще е Simple Smile
Казаха ми какво да си приготвя в чантата(почти нищо)2 нощници,бельо,2 хавлии,тоалетни принадлежности,както каза Рени като за хотел Laughingза бебчо нищо не се носи.
Ех,какъв дъжд валя Crazyтъкмо да се разхлади малко,ми това е от мен за сега.
целувки Hug Heart Eyes Hug

# 398
ооопа за малко да забравя Blush
Анисофт честита годишнина желая ви още много години да се обичате и да сте щастливи Hug Heart Eyes  bouquet

# 399
при нас пък не ще да вали сам се кани,а аз така се надявах........бубулечи вие в центъра ли сте?

# 400
да до колхозен пазар

# 401
май ще ни се размине дъжда,само силен вятър има,ние сме на траката Cry

# 402
Аз следобеда си подремнах добре,да видим довечера как ще се спи.
И хайде стига критики кой как е решил да ражда както и Джен е казала.Важното е всичко да минава по най-добрият начин за нас и бебчовците ни.Да сме живи и здрави и много щастливи с това което ни предстои независимо как ще се случи то Hug
Момичета аз от няколко дена такъв сърбеж имам по краката,че откачам.Чудя се от какво е newsm78Има период в който ще си откъсна краката и после спира и така....мисля си да не е от бръсненето,от жегите и аз незнам ама е отврат значи ooooh!

От сега ви пожелавам лека вечер мамки,незнам дали после ще влезна да ви чета  love001 Hug  love001

# 403
Момичета, май вече трябва да очакваме включване от Петя, струва ми се, че по това време вече е на линия.

# 404
Момичета, май вече трябва да очакваме включване от Петя, струва ми се, че по това време вече е на линия.

ще пише след малко ,че прави закуска,засега е добре Peace

Общи условия

Активация на акаунт