Отговори
# 210
Ринка, благодаря за кафето   bouquet  - пих си го на фона на хубава музика, за което  Hug
Песента на Емре много ми харесва и недоумявам освиркванията ooooh! , но да не ръся комплименти относно народа и манталитета ни Peace

Лирио, в този подфорум важи с пълна сила казаното " Нашето гардже е най-хубавото" Mr. Green Така всички, включително и ние, държим на сериалите,които гледаме и в чиито теми пишем и те са най-стойностните,интересните и заслужилите... Peace Така че не се коси напразно Hug

Последна редакция: пн, 06 юни 2011, 18:39 от bonobo

# 211
  • Разград

# 212
Asi Demir - Beyaz Yalan

# 213
Злати Hug, кажи поне как се казва песничката,та да я заредя в тубето и аз да се почувствам романтично,че при Фатмето изкараха втори фрагман и с него пак ни върнаха в жестокото реалити ooooh!

# 214
Asi Demir - По поляни , по ливади

с превод  http://vbox7.com/play:dc50ebc4

# 215
Цитат
" Нашето гардже е най-хубавото"

Аааа, Бонобо то наистина е най хубаво, най стойностно, най......  АСИ Joy Joy Joy

# 216
Asi & Demir - Could  I have this kiss forever

# 217
Цитат

Аааа, Бонобо то наистина е най хубаво, най стойностно, най......  АСИ Joy Joy Joy

newsm10 smile3501 smile3501  love001

# 218
Цитат

Аааа, Бонобо то наистина е най хубаво, най стойностно, най......  АСИ Joy Joy Joy

Елма, така си е Joy , а пък и нашето получи международно признание на високо ниво...а сега само някой да е нахълтал с мераци да спираме темата и пак да ни сектосва Stop Mr. Green Тепърва ще има още много "матриал" за нас Joy

# 219
Цитат

Елма, така си е Joy , а пък и нашето получи международно признание на високо ниво...а сега само някой да е нахълтал с мераци да спираме темата и пак да ни сектосва Stop Mr. Green Тепърва ще има още много "матриал" за нас Joy

Охо, откога чакам някой да нахълта  Joy Joy Joy, ама пред фактите и боговете мълчат!
имам чувството че, нищо вече няма да е същото и за давмата след Монте Карло.....  newsm78

# 220
Дано тази вечер има поне някакви новини от откриването  Praynig, на тези страница на фестивала би трябвало да качат  newsm78

http://www.fastreplay.fr/monaco-tv-festival/2011/Test

http://www.tvfestival.com/media.php?lang=uk&action=videoHome

http://www.tvfestival.com/media.php?lang=uk&action=photoHome

# 221
Цитат

Охо, откога чакам някой да нахълта  Joy Joy Joy, ама пред фактите и боговете мълчат!
имам чувството че, нищо вече няма да е същото и за давмата след Монте Карло.....  newsm78

Може след Монте Карло да се отприщят съвместните им изяви, защото със сигурност ще искат да ги канят след награждаването  newsm78 newsm78

# 222
Цитат
Може след Монте Карло да се отприщят съвместните им изяви, защото със сигурност ще искат да ги канят след награждаването 

И аз мисля, че поне едно участие им е в кърпа вързано  Joy Joy Joy, може да ги поканят в беяз шоу или в şeffaf oda  newsm78

# 223
Цитат
Може след Монте Карло да се отприщят съвместните им изяви, защото със сигурност ще искат да ги канят след награждаването 

И аз мисля, че поне едно участие им е в кърпа вързано  Joy Joy Joy, може да ги поканят в беяз шоу или в şeffaf oda  newsm78

Елма, и аз си мислех за Беяз шоу - то поне е директно  Hug Hug

# 224
Цитат

Елма, и аз си мислех за Беяз шоу - то поне е директно  Hug Hug

Кате, ако има възмездие трябва да е Беяз шоу!!!!!!!! Мурат как се правеше на луд при участието си на нова година  #Crazy #Crazy, те го представиха като Демир той говореше само за буря и жена си  #Cussing out #Cussing out #Cussing out,
 сега да се явява на поправителен с удължено верме на предаването и жена му на първи ред  Joy Joy Joy за отплата на феновете

Общи условия

Активация на акаунт