Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 14

• 30 735
  • 743
  •   1
Отговори
# 15
Може ли линк към старата тема, че 2 дни не съм влизала, а сега нещо немога да вляза! Ако може, разбира се! Благодаря предварително   bouquet  bouquet  bouquet

# 16
# 17
Благодаря ти,
krasence86   bouquet  bouquet  bouquet! Че на мен нещо не искаше да ми я отвори! Благодаря още веднъж   bouquet  bouquet  bouquet

# 18
ani4ka87, как е настроението при теб. Видях че ти остават 6 дни до термин.
Аз вече изперквам. Непрекъснато се чудя кога и как ще започне раждането. Всеки ден се услушвам за някой симптом, който да ми подскаже, но за сега все фалшиви тревоги.
Зачестиха ми доста подготвителните контракции, но след няколко дни утихнаха и нищо... После започнаха постоянни тъпи болки в кръста, пак няколко дни и нищо.
Вече се чудя дали изобщо нещо ще ми подскаже кога момента наближава или просто докато се усетя ще съм в болницата?!

# 19

krasence86, аз също се чувствам така като теб! От една седмица съм при майка ми на Сливен, че е акушерка и ще раждам при нея- изключително ми е нервно, само ми се плаче и за една седмица дали имам 5 часа сън и аз нз! Вече искам всичко да свършва, да си гушна бебчо и да си ходиме вкъщи! Голяма съм пъзла, но вече май не ме е страх толкова, колкото ме измъчва това чакане! И моите контракции и всякакви признаци, че може да родя скоро- просто изчезнаха изведнъж Cry

# 20
Да не би при изчезване на симптомите, да е наближил моментът? Я пробвайте да се понаспите за последно, че после...  Mr. Green Успех, момичета!

# 21
  Ще родите, няма да сте все бременни Mr. GreenЗнам какво ви е. И аз бях така и полудявах всеки като ми звънеше и ме питаше: "Ама ти още ли не си родила?"
  Имайте още малко търпение  bouquetи леко раждане!

# 22
Чул те Господ, ИрПуц! Дано да е така, че цяла бременност спокойствие, сега само нерви и то нз защо Sad

Благодаря ти, des_1984! Дано скоро вече и ние с krasence86 гушкаме нашите здрави бебочета!

Последна редакция: нд, 16 окт 2011, 15:03 от Boten Mary

# 23
  • Варна
Здравейте момичета, малко странен въпрос: чувствали ли сте едно бълбукане отдолу, все едно ще ви идва или имате течение  newsm78 ох незнам как да го обясня. И в същото време бебока ме рита много ниско долу и чувството е още по-обострено.

# 24
sisi83, нз за какво бълбукане говориш! Но нашата мома мн отдавна е с главата надолу и голям навик и е постоянно да ме бута с ръчички мн ниско долу, че и на равни интервали от време! Понякога като започне, не спира по половин час!

# 25
ani4ka87 това с равните интервали най-вероятно е хълцане.

# 26
ani4ka87 това с равните интервали най-вероятно е хълцане.

Мдам. Моята щерка цялата ме тресеше, сега също има склонност към хълцукане.

# 27
И аз това ритмично бутане го усещам най-редовно и понякога е доста продължително, както казваш ani4ka. На мен ми бяха казали, че е хълцане. Усещам го още от 7-ми месец, че дали не и от 6-ти. Незнам дали може да хълца толкова отрано. Понякога е много влудяващо.
А колкото до раждането - незнам и аз що си тормозя главата с глупости. Днес ли..., утре ли...? Наистина когато дойде, то бебчето си знае кога! трябва да се опитаме да сме спокойни и да събираме сили за важния момент. Ей така, сама си се надъжвам понякога. Успех ти пожелавам и леко раждане Simple Smile

# 28
  • Варна
Момичета, моля ви да коментирате тези изследвания:
Седимент на урината - мас. бакт, епит. кл
СУЕ  -  18 мм/час     -   жени до 18

СУЕ притеснително ли е?
А в урината това бактерии ли са?

# 29
 СУЕ е скоростта на утаяване на еритроцитите. Няма ли някакви референтни стойност, с които да сравниш? Ако трябва звънни и на АГ-то ти.
  Мене всички ме питаха дали имам някакви болки, но аз нямах някакви съществени и им отговарях, че моето раждане ще е безболезнено и за това Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт