Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 14

• 30 965
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
  • варна
sisi83 и аз се чудех като теб какво преставлявах тези контракции ,даже се страхувах че ако имам няма да разбера.При мен дясната страна на корема ми изпъква и става на топка и твърда и така няколко секунди.Не боли ,ама не е приятно.  Confused

# 271
  • Варна
Ами аз си мислех, че АГ-то ще ми изпише Гинипрал, ама тя каза в болницара да влизам  Shocked аз отказах, поне засега не виждам причина да вляза, аз и без това лежа по цял ден, пия си магнезия, а това втвърдяване е рядко... Вече смених АГ-то, може новия да ми изпише Гинипрал, но имам час чааак за 13.07 .

# 272
  • варна
Нали казват че до 5-6 пъти на ден е нормално да има подготвителни?!

# 273
Здравейте, мамчета Simple Smile
Влизам за да ви се похваля, че на 19.06 в 09:50 станах мама.Сина ми се казва Даниел, родих го секцио - 2870гр, 47 см. Вече съм си вкъщи и свикваме с новия член на семейството Simple Smile
Много благодаря на всички, които откликваха на въпросите ми през цялото време!   bouquet

# 274
Влизам за да ви се похваля, че на 19.06 в 09:50 станах мама.Сина ми се казва Даниел, родих го секцио - 2870гр, 47 см. Вече съм си вкъщи и свикваме с новия член на семейството Simple Smile
Много благодаря на всички, които откликваха на въпросите ми през цялото време!   bouquet
Честито !!!  Hug
Да е жив , здрав и много да ви радва .  bouquet

# 275
  • София
Много благодаря на всички, които откликваха на въпросите ми през цялото време!   bouquet
  bouquet
Да ви е жив и здрав!

# 276
Честито, flower_ !   bouquet Чудесна дата, чудесно име, да ви е жив и здрав!

# 277
  • Бургас
Честито на Флауър и бебето и! Да сте здрави,бързо възстановяване на мама и спокойно бебе! Влязох случайно в темата ви ,но много ми стана драго!

# 278
flower че честито!  Hug Да ти е жив и здрав! Много се радвам за вас.  Hug

# 279
  • Berlin
Честито и от мен!   bouquet

Малко по малко ще се отчетем всички.  Grinning

mimenceto, не твърдя със сигурност, но може при теб бебето да те опъва така само от 1та страна. При мен дупето му направо изскача понякога и си имам една гърбичка на корема, но определено не е контракция. При контракция при мен се втвърдява целия корем, който лекарката ми каза днес, че е много голям. Като си го гледам, май матката ми покрива 2-3 ребра, а пък бебето засега е към 3кг.  Crazy

# 280
Честито за бебчето!
Аз да ви питам за магнезия АГ-то ми каза да пия 10 дни 3x1 и 10 дни да почивам ама забравих да питам след тези дни да започна ли пак да го пия.Вие как го пиете?

# 281
Аз го пих с намаляваща доза - първо 4 хапчета на ден, после три, после две до края на бременността. Мисля, че си зависи от случая.

# 282
Здравейте момичета, тапата има ли форма и твърдост или може да изглежда като гъсто течение на бикините? Благодаря!   bouquet

# 283
Точно "гъсто течение" е!

# 284
  • София
Здравейте момичета, тапата има ли форма и твърдост или може да изглежда като гъсто течение на бикините? Благодаря!   bouquet
Същото Peace

Общи условия

Активация на акаунт