Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Нормално ли е да изпитвам дискомфорт или болка ниско в корема по време на бременност?
Какви са причините за болката ниско в корема по време на бременност?
Какви са препоръчителните стъпки за потвърждаване на бременност при закъснение и какви са опитът на други жени?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Нормално ли е да изпитвам дискомфорт или болка ниско в корема по време на бременност?
-
Какви са причините за болката ниско в корема по време на бременност?
-
Какви са препоръчителните стъпки за потвърждаване на бременност при закъснение и какви са опитът на други жени?
-
Какви са нормалните стойности на СУЕ по време на бременност?
-
Какви изследвания и прегледи се извършват по време на бременност и кои от тях са покрити от здравната каса?
Тоест, изследват се 2 анти гена - за настояща инфекция и евентуално за отминала такава. Методът е бавен, не много ефикасен (освен, ако няма вече изразени симптоми).
Не знам дали касата покрива вагинален статус
(като задължително) На мен и двата пъти ми е правен, към 12-та седмица - пълни изследвания ми се направиха 
Преди 3 дни си направих тест и е положителен. Много сме щастливи вкъщи. Но вчера отидох при личната ми лекарка и очаквах да ми пусне изследвания, но тя ми каза да отида чак средата на др. месец. По моите сметки ще е минало вече повече от месец от както сме си направили бебчето

Колкото нормални и страхотни хора, толкова и ненормалитети
Имаш си пълни показатели за секцио, няма такива от"комисия", които не могат, не знаят и шият криво