Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 14

• 30 908
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Имам въпрос - нормално ли е бъдещата мама да е толкова изнервена? Знам, че е шок/ за първи път ни е/, че е голяма отговорност, хормоните танцуват като полудели, а психиката е претоварена...Но все пак? Питам, защото аз по принцип съм с доста сериозна психическа закалка и се чудя вече как да успокоявам мамето  baby_neutral

Аз пък никога през живота си не съм се чуствала по спокойна , макар да съм много избухлива Simple Smile
По скоро ми се струва че въпросната дама е намерила на кой да върти номера хахахах

# 571
Всяка жена е различна,както и всяка бременност.И аз си мислех,че са само глупости/глезотии(а може и да са),но съм се нагледала на приятелки с две бременности,коренно различни една от друга.През едната нервна,през другата спокойна.За яденето да не говорим.Недейте така да говорите все едно сте сигурни,че щом на вас ви е спокойно,значи и на другите им е,ей   bouquet.Карате момчето да си мисли,че задължително се преструва.На мен ми беше доста изнервено на моменти и се притеснявах  за неща,за които иначе не бих.

# 572
Човек не вярва, докато не му дойде до главата.

# 573
Всъщност, пазаруването помогна/о, чудо!/.

# 574
Всъщност, пазаруването помогна/о, чудо!/.
То винаги помага,нали знаеш? Mr. Green Не,сега сериозно,за много жени правенето на нещо,което е харесвано и обичайно за "небременния период" действа :"всичко си е както преди и всичко е ок".

# 575
Аз само влизам да се оплача, че днес ми е термина (лентичката ми не е съвсем вярна), а няма нищо още. Не искам да ми слагат от онези системи, дано се роди до няколко дни нашия младеж.  bouquet

# 576
Troy, и в една друга тема си позволи да охарактеризираш не много на място и коректно хората в една връзка. Не го прави и тук, моля!
Писка Лиска, успех, леко да мине и тези дни да се похвалиш със здраво бебе. Hug

# 577
Имам въпрос - нормално ли е бъдещата мама да е толкова изнервена? Знам, че е шок/ за първи път ни е/, че е голяма отговорност, хормоните танцуват като полудели, а психиката е претоварена...Но все пак? Питам, защото аз по принцип съм с доста сериозна психическа закалка и се чудя вече как да успокоявам мамето  baby_neutral

Аз пък никога през живота си не съм се чуствала по спокойна , макар да съм много избухлива Simple Smile
По скоро ми се струва че въпросната дама е намерила на кой да върти номера хахахах

Абсолютно не съм съгласна.Това, че ти си била спокойна не значи, че с всички е така.Аз съм жив пример.НИКОГА не съм се чувствала по-ужасно,от периода на бременността.Писала съм и преди за хормоните ми, настроенията, постоянния плач, избухливостта и т.н.Чувствам се гадно, че най - прекрасния период от живота на повечето жени за мен беше ад.Сега, след като малкия се роди нещата седят по друг начин.За различните жени бременността протича по различен начин.

Аз само влизам да се оплача, че днес ми е термина (лентичката ми не е съвсем вярна), а няма нищо още. Не искам да ми слагат от онези системи, дано се роди до няколко дни нашия младеж.  bouquet

Успех   bouquet
Дано нещата се развият според очакванията ти.И дано скоро ни се похвалиш с хубави новини  Hug

Последна редакция: сб, 09 юли 2011, 19:42 от Boten Mary

# 578
Troy, и в една друга тема си позволи да охарактеризираш не много на място и коректно хората в една връзка. Не го прави и тук, моля!

A ти се явяваш в ролята на каква - на меродия ли ???И  хайде да не ми казваш какво да правя ,за да не ти кажа къде да отидеш ! И преди да напишеш следващата си глупост прочети още веднъж къде какво съм писала и дали изобщо съм охарактеризирвала който и да било !
Ако имаш нещо на въпреки моля на лична ! Няма нужда от публичност на глупостите ти !

Имам въпрос - нормално ли е бъдещата мама да е толкова изнервена? Знам, че е шок/ за първи път ни е/, че е голяма отговорност, хормоните танцуват като полудели, а психиката е претоварена...Но все пак? Питам, защото аз по принцип съм с доста сериозна психическа закалка и се чудя вече как да успокоявам мамето  baby_neutral

Абсолютно не съм съгласна.Това, че ти си била спокойна не значи, че с всички е така.Аз съм жив пример.НИКОГА не съм се чувствала по-ужасно,от периода на бременността.Писала съм и преди за хормоните ми, настроенията, постоянния плач, избухливостта и т.н.Чувствам се гадно, че най - прекрасния период от живота на повечето жени за мен беше ад.Сега, след като малкия се роди нещата седят по друг начин.За различните жени бременността протича по различен начин.

Аз пък съм абсолютно съгласна с мнението на nau4e която каза следното !

Цитат
Е, драми, мелодрами.....всичко, ама в норми.....другото според мен е " синдрома на единствената бременна".На много такива съм се нагледала....

Последна редакция: сб, 09 юли 2011, 19:43 от Boten Mary

# 579
Всичко е индивидуално, разбира се. Аз бях подготвена за какви ли не изблици, но ми се разминаха, просто имах късмет.

Flower, чудесно, че сега вече си спокойна, това му трябва на бебето.   bouquet

Troy, в тази тема не крещим, тя е за съвети, не за лични нападки.  Peace

# 580
michelangela simoni и flower_, благодаря момичета. Ще докладвам веднага като имам новини.   bouquet

# 581
Всичко е индивидуално, разбира се. Аз бях подготвена за какви ли не изблици, но ми се разминаха, просто имах късмет.

Flower, чудесно, че сега вече си спокойна, това му трябва на бебето.   bouquet

Troy, в тази тема не крещим, тя е за съвети, не за лични нападки.  Peace

Сериозно ? А случайно да видя мнението на   michelangela simoni или нейното не е нападка ?Отделен е въпроса че е абсолютно невярно твърдението и !

Моля модераторката след като ме модерира то поне да бъде обективна !

# 582

A ти се явяваш в ролята на каква - на меродия ли ???И  хайде да не ми казваш какво да правя ,за да не ти кажа къде да отидеш ! И преди да напишеш следващата си глупост прочети още веднъж къде какво съм писала и дали изобщо съм охарактеризирвала който и да било !
Ако имаш нещо на въпреки моля на лична ! Няма нужда от публичност на глупостите ти !

Troy, виждам, че си много спокойна, но все пак за този пост мисля да информирам модератор.

# 583
  • София
Моля модераторката след като ме модерира то поне да бъде обективна !
Съвсем обективно събрах два поста.
Вместо да пускате 2-3-4-... поста един след друг използвайте бутона "Редактирай".
По същия начин, съвсем обективно, е модерирана и flower_.

# 584

Troy, виждам, че си много спокойна, но все пак за този пост мисля да информирам модератор.

Спокойна съм до в момента в който някой ме обвинява в нещо което не съм извършила !
Явно чуството ти за справедливост е доста ''размито''...
И ако не знаеш как се наричат твърдения без доказателства нарича се клевета ! Та в случая си застъпничка точно на клеветата !

Общи условия

Активация на акаунт