Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 14

• 30 743
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
Колко интересно това за температурата. Ще взема да си я премеря, досега все ми е била около 36.5, дали сега не е станала по-висока. Наистина странно.  Simple Smile

# 706
  • София
37,2 по принцип е Т...висока в никой случай, но не е нормална(освен ако човек принципно не е толкова).
Но до 37,2 може да се качи и от прегряване. Все пак я следи няколко дни 2-3- пъти дневно, като ест не мериш след сън веднага...

Брат ми пък обратното цял живот е с мн ниска Т.... има такива хора, които нормалната им Т е по-ниска или по-висока от приетите.

# 707
Възможно ли е само седмица след закъснението да имам вече леко оформен "бременен" корем ... дори теста още не ми показва /само нещо като бледорозова мъгла, дори не е и бледа черта, но пък имам всички симптоми и съм почти 100% сигурна/ ... вече имам едно дете и съм чела, че при втора бременност проличавало по-рано, но чак пък толкова рано  Shocked.

# 708
  • София
Anita_79, с втората бременност ми личеше още в началото. Докато при първата едва в 5ти месец.

# 709
  • Italia
Да питам и аз - възможно ли е Престо около 9-10 дни след акта да отчете? Виждал се лек контур на втората черта... Знам, че кръвен е най-точен, но момичето няма възможност в момента да го направи, а аз тест не съм си правила от 9 години

# 710
  • София
50 на 50..

# 711
Цитат
50 на 50..
Подкрепям.
Което значи, че е по-добре малко търпение, защото каквото и да покаже, после може да не се окаже вярно. Най-добре един ден закъснение и тогава тест.

# 712
Е, то 50 на 50 е и без тест. Wink

# 713
Здравейте  Grinning пили ли ли сте чая за кърмачки teekanne mother & child и ако да по колко пъти на ден?Дори и да не е същият чай а някой друг по колко пъти на ден сте го пили  Grinning

# 714
  • Italia
Хехе, то ясно - или ше е бременна, или няма да е, благодаря за отговорите, момичета   bouquet

# 715
  • София
Здравейте  Grinning пили ли ли сте чая за кърмачки teekanne mother & child и ако да по колко пъти на ден?Дори и да не е същият чай а някой друг по колко пъти на ден сте го пили  Grinning
Пила съм чая на Хип, 1-2-3 пъти на ден.
Сега гледах в някаква листовка специално за този чай, 3 чаши на ден.
Пишете в кърмаческия подфорум.

# 716
дай линк на него  Grinning

# 717
Цитат
Е, то 50 на 50 е и без тест.
  Joy вярно
Аз пия на хип чая. То наистина е за кърмаческия, но понеже стана въпрос, а аз точно четях тази статия не мога да не споделя. Вижте какво пише:
"Повечето лактогонни смеси имат не толкова лечебен, колкото психологически ефект (доказано с изследвания на Световната здравна организация). При това, на някои майки помагат най-вкусните средства (значи тези, които предизвикват у тях прилив на положителни емоции, следователно повишават производството на окситоцин, тоест самото оттичане на кърмата, а не нейното количество), на други само тези, за чието приготвяне е необходимо доста да се потрудят, например, да се счукат и стрият орехи, да се залеят с вряло мляко, дълго да киснат, да се взимат топли и т.г. (значи майката получава удовлетворение от свършената трудоемка работа - стимулира пак окситоцина), и накрая, има майки, на които помагат изключително неприятни на вкус рецепти (един вид ето как се мъча само и само да има кърма, каква съм героиня, самооценката се повишава, удовлетворението е огромно, отново се стимулира окситоцинът!). "
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=859

# 718
Да питам и аз - възможно ли е Престо около 9-10 дни след акта да отчете? Виждал се лек контур на втората черта... Знам, че кръвен е най-точен, но момичето няма възможност в момента да го направи, а аз тест не съм си правила от 9 години

4 двойни Престо си направих /значи осем/ и всички отрицателни, като се почна от 7-я ден след акта, както е по упътване, та чак до първия ден от закъснението. На 6 ден от закъснението си направих Шуър чек - нещо като розова мъгла  Rolling Eyes, утре пак ще повторя - вече 8 дни от закъснението с всички признаци ... та на “ранния“ Престо хич не му вярвам вече.

# 719

Общи условия

Активация на акаунт