Испански филми

• 176 403
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
А този EL MISTERIO DE CALENDA вече излъчва ли се?

Излъчваше се пролетта. Пролет 2013 ще тръгне втори сезон който ще се състои от 8 серии ако не се лъжа. Simple Smile

# 466
  Субтитрите за сериала в замунда са оправени вече.Гледам първи сезон много е хубав.Излязъл е и втори сезон.

Йеее!

Ванката, благодаря! По AXN ли? И имаш ли представа дали го има някъде из торентите?

bouquet

# 467
  Субтитрите за сериала в замунда са оправени вече.Гледам първи сезон много е хубав.Излязъл е и втори сезон.

Йеее!

Ванката, благодаря! По AXN ли? И имаш ли представа дали го има някъде из торентите?

bouquet

Не, по Антена 3 където се излъчва и Корабът. В български торент не съм срещал сериала , но трябва да го има някъде из испанските торенти.

# 468
  Дано го пуснат и в нашите. Благодаря Simple Smile

# 469
  • София
Гласуваме за филмов Мъж на годината на БГ мама. Марио Касас участва с 3MSC
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=692502.msg23777869#msg23777869

# 470
Аз закрастих по испанското сериалче  Crazy

Наподобява ми английското Абaтство Даунтън  Thinking, което следя, отново проблемът Upstairs Downstairs, но обилно поръсено с Агата Кристи  Simple Smile

Скрит текст:
МноУ се ядосах накрая на 1-ви сезон - дъртият иконом, който се оказа сериен убиец   Crazy как го изпущиха  Crossing Arms #2gunfire Joy

"Толедо" също го изтеглих, след тестван 1-ви епизод и ми хареса също ... Изобщо приятно съм изненадана от братята испанци в областа на сериалите Thinking Grinning (филмите са ясни - Алмодовар и сие, но от сериалите бях гледала само "Легендата за Испания"  Blush ).

# 471
  • София
Точа му се на Гран Хотел, значи става викаш Thinking

# 472
  • Ямбол
И аз така,изглежда интересен PeaceУтре го свалям WinkВидях,че главната актриса е от СМС,любимо сериалче Heart Eyes

# 473
  • София
Аз заради Йон Гонзалес Heart Eyes

# 474
  • Ямбол
Аз заради Йон Гонзалес Heart Eyes
Ами Нели,той пак граеше в СМС,лошото пуберче,май newsm78Симпатяги са ми испанчетата, повечето Wink

# 475
  • София
От "Интернатът" го знам аз, и от Mentiras y gordas Peace

# 476
  • Ямбол
От "Интернатът" го знам аз, и от Mentiras y gordas Peace
"Интернатът"все се каня да го гледам и все не се нагласям LaughingНо момчето е участвало и в СМС Peace

# 477

Добър сериал, изгледах и двата сезона,дано да има трети.

# 478

Добър сериал, изгледах и двата сезона,дано да има трети.

Ще има вече го снимат и есен 2013 ще го видим, дотогава пролет 2013 ще можем да се насладим на втората част на втория сезон (още 8 епизода).

# 479
 Намерих Luna, el misterio de Calenda:
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=337579&hit=1
но още няма субтитри.

Общи условия

Активация на акаунт