Жената Везни - 4 част!

• 34 793
  • 723
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте HugМалко остана да започваме с честитките, но моя смятам да го пропуснем Mr. Green
Ходя на курса и се уча на страхотни неща, е поне за мен са такива GrinningСамо ме е яд, че има процедури за над 100лв. и не ги упраяжнявам в/у себе си Crossing Arms При нас е топло и слънчево, та да не ме мислите, но разбрах, че в София голям студ Mr. Green
Хубави почивни дни на всички  bouquet

# 211
elinor1985
Ели
какви са тези процедури заинтересуваме
договорът ми е за 6 месеца
има време newsm78

# 212
elinor1985
Ели
какви са тези процедури заинтересуваме
договорът ми е за 6 месеца
има време newsm78
Процедурата е кислородна мезотерапия и само на лице е 150лв., а иначе за цялата зона 200лв.Един час се прави кислород и се нанасят ампули в дълбочина чрез него.Много е хубаво да се прави поне два пъти в годината, много се надявам скоро да подложа и себе си Flutter
Значи договора ти е срочен и ако решиш можеш да напуснеш когато си искаш без предизваестие.

# 213
  • при него
Хелоу Мацкен,

Ели, супер са тези терапии аз много обичам, ама напоследък не остават пари за подобни глезотии.
Мислех да си правя лазерен пилинг (при близък приятел - пластичен хирург), но ме е страх, казах ми че боли и аз май се отказах за сега.
А, да се оплача, май ще се наложи да ми лепят сцепената устан след "страстната" целувка от Кучо...

# 214
Здравейте ,Везнички!
Честит ден на независимостта!

Желая на всички приятни празници!

Последна редакция: чт, 22 сеп 2011, 17:10 от Ivllin

# 215
  • при него
Честит! Честит!

.. а от утре започваме с честитките за РД..

# 216
Танче, Барни  явно много те обича, прибрахте ли си го или му се сърдиш и ще продължи да е на бабин дом hahaha

Аз въобще не съм по празниците и май не ги честитя на никого, само личните почитам.Темерут съм и без бой си го признавам Mr. Green

# 217
Аз въобще не съм по празниците и май не ги честитя на никого, само личните почитам.Темерут съм и без бой си го признавам Mr. Green

Аналогичен случай и у наше село........Използвах деня за да изчистим у нас.....До довечера приемам гости, заповядайте.....От утре няма да си личи,че е имало почистване...Не...то ще е чисто, но не гарантирам,че ще е подредено.......

bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2

# 218

Аналогичен случай и у наше село........Използвах деня за да изчистим у нас.....До довечера приемам гости, заповядайте.....От утре няма да си личи,че е имало почистване...Не...то ще е чисто, но не гарантирам,че ще е подредено.......

bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2
Ами да идвам тогава GrinningАз ще донеса торта, правих една с мюсли от форума и не е лоша.Това седене вкъщи ме избива на кулинарна вълна, за две седмици правя две неща и то все сладки Heart EyesА за предните 8г. откакто живея сама съм  сътворила едно пиле със зеленчуци, а и пилешки хапки полуфабрикат Mr. GreenРазни гозбички не ме влекът, може би защото не съм по яденето, но сладкарството май ще ми хареса, а и всичко сладко обичаммм!
Гледам "Тетрадката" и много се разчуствах, страхотен филм Flutter

# 219
  • при него
Утре мисля да си го прибирам Барнито, ама мъжо вика  - в събота.
Та ще видим. Трябва да го водя на доктор (за обезпаразитяване) и затова бързам.
Сега трябва да тръгвам от офиса, но утре ще ви разкажа каквъ скандал вдигнах оня ден на мъжо, че ме подмина на паркинга, а той ме видял ама бързал да се скрие щото ми носел подаръка за РД.. пък аз си викам .. как не го е срам да ме подмине, че и вратата на входа ми тресна...  hahaha

# 220
Хайдееееееееееее...........Ивето има рожден ден днес!!!!!!!!! И на Маги щерката!!!!! Почна сеееееееееееее купонаааааа!!!!! Насам народе.......щедро черпим!!!!! Живи и здрави всички родени в този най-хубав период!!!!!!!!!!! Наздраве!!!!!!!

Честита есен!!!!!!!!!!!!!!

Ако пропускам някой днес - да каже без бой, и да не се сърди -  отивам на поправителен!!!!!

# 221
  • при него
Честит Рожден ден Иве!
Да пожелая отново много здраве, късмет  и прекрасен празничен ден!
Hug bouquet bouquet bouquet Hug

Маги, честит рожден ден на твоето мило момиче!
Пожелавам й много успех с учението, много нови емоции и много нови приятели в Университета и да радва мама само със шестици!
Hug bouquet bouquet bouquet Hug

Прекрасен празничен ден ви желая мили момичета и да ви е слънчева цялата година!
 nbirthday nbirthday nbirthday  bigdance2  bigdance2  party023 newsm67

# 222
Благодаря ви Везнички! Да сте живи и здрави и много обичани!
Ето да се почерпите виртуално :

# 223

Честит празник и на Ани от Бургас, както и на дъщеричката  на Маги!

# 224
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!Иве, Ани и на Маги момичето, бъдете здрави, много щастливи и нека се сбъднат всичките ви мечти!

Общи условия

Активация на акаунт