Жената Везни - 4 част!

• 34 803
  • 723
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Преди години изобщо не вярвах в зодии и такива неща и много се дразнех, когато почнат да ми мелят за качествата на отделните зодии. И досега не мога да кажа категорично - този е такъв, онзи - инакъв.
Нооо....оказва се, че аз с Деви и мъже, и жени - не меля, не мога да стана близка, някак си взаимно не се харесваме. Поне с 3-4 души ми се е случвало, и доста по-късно разбирам, че са Деви.
За мъжете Везни... също имам впечатления, напоследък имах възможност отблизо да наблюдавам двама - ей, като че една майка ги е раждала, а са съвсем различни като произход и манталитет.
Имам чувството, че от Везните не стават добри началници. Или са меки Мари като мен и им се качват на главите, и може би точно заради това пък някои стават прекалено тиранични - като Слави Трифонов.
Вие как мислите?

# 256
Мъжете от нашата зодия са много меки, аз мъж Везни да се развика и държи лошо не съм срещала.Не се разбирам с Риби, глупави са до крайност, а и много подмолни, а аз харесвам директни хора.С Близнаци и Лъв съм в хубави отношения.Харесвам много Овните PeaceПри мен мисля, че асцендента Скорпион много взема връх, по-скоро съм крайна отколкото мека.За шеф според близките ми категорично ставам Grinning

# 257
аз съм с асцендент везни, много ми харесва зодията и хората с нея. включвам се да ви кажа, че сега е новолуние в знака на везни - намислете си желание!  Wink

# 258
Честит рожден ден Мамче!
Да си ни жива и здрава, много щастие с твоят любим и с дечицата!!!

# 259
Честит рожден ден на патерица на Мама Цоцоланка!
Честит рожден ден на kragovrat и Im So Exited !                                                                     

Бъдете много щастливи и обичани!                                                                                    

# 260
аз съм с асцендент везни, много ми харесва зодията и хората с нея. включвам се да ви кажа, че сега е новолуние в знака на везни - намислете си желание!  Wink
  newsm78 намислих  bouquet

# 261
kragovrat и Im So Exited, честит рожден ден!
Да сте живи и здрави и много щастливи!

# 262
................някои стават прекалено тиранични - като Слави Трифонов.
Вие как мислите?
Абсолютно подкрепям, това лято имах челен сблъсък с мъж везна, крещи, ругае  Flutter  на последните му истерии не издържах и аз викнах, това животно така се ядоса, ръцете искал да ми чупи  Mr. Green Но пък страшно много работеше, миналото лято пък се сблъсках с мъж везна, тиранично мързелив, само гледаше какво от къде да измъкне да се наяде  ooooh! ако имам трети сблъсък с мъж везна ще му извия врата  Mr. Green хахаа каква спокойна йога съм  Embarassed днес пропуснах занимание, май трябваше да отида  Mr. Green
Честит празник момичета, бъдете здрави   bouquet 

# 263
Честит рожден ден на kragovrat и Im So Exited !
Бъдете здрави ,усмихнати и щастливи!

# 264
Момичетаааа ... Честит Рожден Ден на всички Везнички, за чиито рождени дни не успях да вляза в темата ... Желая ви много положителни емоции, много усмивки и ... ах, любов, накъде без любов!  Heart Eyes
И какви почерпки има само ... Аз влизах редовно в темата да ви чета де, но през телефона (снимките не се зареждат) и едва сега виждам какви вкусотии има тук!  Hug

Честит Рожден Ден на "Развълнуваната" ни съфорумка   Heart Eyes и на Кръговрат   bouquet!

# 265
Момичета, благодаря ви много за поздравите, и тук, и във фейса.......

Обичам ви, знаете!!!!!

Днес съм се вкарала в един филм - май с добър край, не ми се сърдете, още някак си съм под пара....Като отпусна адреналина ще пиша повече.......

Да не пропусна деня и рожденните дни днес......

Честит рожден ден на kragovrat и Im So Exited ! Живи и здрави бъдете, обичани, щастливи, влюбени и усммихнати!!!!!!! Да илядите!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 266
Трендафила КуКуригова  и  Ali&Meli,

Честит рожден ден!   bigdance2 newsm59                                                                                   

# 267
Здравейте,Везнички!Днес имам рожден ден!Заповядайте!

# 268
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!ТРЕНДАФИЛА, ALI&MELI, IVLLIN БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ, УСПЕШНИ И ОБИЧАНИ!

# 269
Ели,благодаря! Hug

Общи условия

Активация на акаунт