Жената Везни - 4 част!

• 34 791
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
Запис от една везна, родена на 2 окт Simple Smile)

# 76
# 77
Здравейте и от мен Hug
честит Имен Ден на всички празнуващи днес!  bouquet
Добре дошла на новата везничка Hugсамо с ден си ме изпреварила Simple Smile
Браво на ходещите на почивка, блазе ви Grinning

# 78
  • София
Здравейте и от мен Hug

Вие пък си живеете на почивката  Laughing Знам какво имаш предвид, но сигурно е голям кеф ако решиш - след работа на плажа
Ако си гледала филма Марли и Аз, главният герой се оплакваше: Хората идват на почивка във Флорида, ама аз тук си живея

# 79
Здравейте и от мен Hug

Вие пък си живеете на почивката  Laughing Знам какво имаш предвид, но сигурно е голям кеф ако решиш - след работа на плажа
Ако си гледала филма Марли и Аз, главният герой се оплакваше: Хората идват на почивка във Флорида, ама аз тук си живея
Да ти кажа след работа въобще не се сещам да ходя на плаж, а и е твърде късно.Като почивам пък не ми се ходи или няма с кого защото всички са на работа, а и няма кой да ме закара и вземе Mr. Greenаз живея на центъра на Варна, но си е път до плажа.Като съм ходила на почивка винаги е било различно.

# 80
  • Пловдив / София
Мн. отдавна не съм писала.

Чета, някои вече са се върнали от море. Аз по принцип не съм много "морска", обаче тая година може би ще ми се очертае година без море. И направо...така ми се ходи, заради пустия му плаж - за 2-3 дни само, стигат ми.

Иначе по-другата седмица съм в отпуск и отиваме в Хелзинки. Не ме питайте как го измислихме. Дано да е хубаво.

Друго интересно няма. От 1-2 месеца ме е налегнала някаква летаргия в емоционален план. Нещо везните ми са се разлюшкали, ама много се люшкат.  Confused

# 81
dani.m73 - добре дошла! Това за меренето и тегленето при ремонт ми е твърде познато, ама това съм аз  Wink. Моят мъж е близнак - незнам дали е типично това за тях, ама хич не му се мери, и почва един спооор. Ако надвия  Wink, после ме хвали - колкоооо добре съм се справила и колкооо хубаво станало. Ама последния път понеже не ме чу като му казах, че дрелката хвърля масло/пробиваше дупка на тавана за абажура/ - резултатът беше новобоядисаната стая цялата в капки от масло  Rolling Eyes и последва едно пипкаво търкане/това аз де, той няма търпение/ и ново боядисване от него!
Таз година няма море, на планина - хем ми е близо, хем дечурлигата миналата година не искаха на плажа, а само на басейна. Искам самоооо тишина и спокойствие и да си почина - все едно къде! Да си пия с часове кафето и да си чета някъде книжка!  Heart Eyes Поне сега съм с такава настойка!
Светулка - привет и на теб!

# 82
galinkacat  благодаря  Hug

с нетърпение чакам морето, аз там се зареждам с положителни емоции , а и децата също го обожават   sport027

# 83
Привет муцита! Скоро не съм се разписвала Embarassed  Embarassed  Embarassed

Засега няма с какво да се похваля около Симона - чакаме 4 класиране за запълване на бройките... има много добри оценки, но баловете за момичетата за по-високи от тези за момчетата ... и в крайна сметка момчета с тройки влизат, а момичета с петици НЕ!!!

Иначе имахме премеждие с колата - счупи се точно като прибирахме моята приятелка от летището в София, та се наложи да ни теглят до В.Търново. Имахме голям късмет че на мъжлето приятел беше в столицата и ни "извози" с помощта на въже...важното е че се прибрахме живи и здрави  ooooh!

В събота се проведе другарската ни среща, която организирах - всичко са много доволни и сега паращам мейли със снимки и телефони...но това поне са хубави трепети.

Сега отивам да си лягам, че имам нужда от почивка, а и ушето ми вече трета седмица не се оправя - утре пак на лекар да му апликира крем за пореден път ... Гушки от мен Heart Eyes  

# 84
Обожавам морето добре че имаме куче да ни разхожда Whistling

# 85
Тази година ще пропусна морето, но пък имам друга радост - моето момиче е студентка, специалност туризъм  Peace

# 86
Тази година ще пропусна морето, но пък имам друга радост - моето момиче е студентка, специалност туризъм  Peace

Честито Маги, това е мечтата за специалност на мен и дъщеря ми  Peace

# 87
Аз преди няколко дни се върнах от морето и честно казано очаквах да прекарам по-добре. Tired

# 88
Честито,Маги!  bouquetНа дъщеря ти пожелавам щастливи студентски години и завоюване на нови върхове! newsm10

# 89
dani.m73, дано и твоята дъщеря постигне мечтата си  Peace

Ivlin-Ивелина, много благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт