Петокласници сме ние и от учене не се боиме! тема № 31

• 49 316
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Момичета, моля Ви, не знаете ли, че подхващате взривоопасна тема.  Mr. Green Войни се водят във форума на тази тема  Laughing
Който иска да слага, който - не.

# 586
Уф, мантуто и на двете ми деца е отрицателно, няма реакция. Ще се наложи реваксинация.
Утре щерката ще прави входно по музика. Дано не въведат входни нива и учебници по ЧАС НА КЛАСА!
Аз се шегувам, ама май-май натам вървят нещата, защото веднъж в месеца в този час ще се провеждат инструкции по безопасност на движението и ще решават листовки!

# 587
Аз се шегувам, ама май-май натам вървят нещата, защото веднъж в месеца в този час ще се провеждат инструкции по безопасност на движението и ще решават листовки!
При нас е така от първи клас.  Grinning
Ох, Дилма и Гоги най-после минаха. Време  е да пуснат градския транспорт и детето да се прибере от училище.

# 588
  • София
Ох, Дилма и Гоги най-после минаха. Време  е да пуснат градския транспорт и детето да се прибере от училище.
Ох, Дидева мислела съм си за вас при всяко споменаване на Габрово и Дилма. Joy
Викам си: "днес габровци са много важни! Тежко ще го раздават вече!" Mr. Green

# 589
  • София

Напълно съгласна с Carmela Biscuit.
Манту не е ваксина, а само проба, какъв е проблема да се направи? Даже си е добре да знаеш как върви детето ти с имунитета.

Съгласна и с Етиа.

Дано не въведат входни нива и учебници по ЧАС НА КЛАСА!

Пък аз някъде чух, че в часовете на класа щели да им разясняват какви са им правата и какъв е редът за постъпване на работа. Може би се отнася за по-големи ученици, но както и да е са си полезни тези неща. Стига да не минават формално (за жалост твърде вероятно).

# 590
На девойката утре ще отчитат Манту-то и ще видим дали трябва да се реваксинира.

# 591
  • Русе
не ме разбирайте погрешно, ще го правим мантуто, но т.к. като по-малка направи алергичен васкулит от една противогрипна, личната много внимава като и слагат ваксините. иначе не съм направила мантуто защото имат безумно работно време - само сутрин, а ние сме на училище - може би в понеделник.

# 592
  • София
И аз нямах предвид мантуто, а реваксинацията, ако се наложи.
Всъщност сега се замислих - мантуто се съобразява с годината на раждане ли или с това кой клас е детето? Защото дъщеря ми е една година по-малка от съучениците си.

# 593
Мисля (почти съм сигурна), че с годината на раждане.

# 594
  • София
Мисля (почти съм сигурна), че с годината на раждане.
Вече е така, да. Peace До преди няколко години беше иначе, гледаше се класът.Казвам го от опит, тъй като ми се наложи тогава да разуча нещата заради каката ни, която е по-малка с  повече от година от съучениците си.
При моите петокласнички реакцията на мантуто беше наред и не се наложи реваксинация.

# 595
  • Стара Загора
И при нас Мантуто беше отрицателно и не се наложи ваксинация. newsm44

# 596
  • София
anjali, eine in Rente gegangene Nixe , благодаря ви!   bouquet

Значи моето мислене се отлага за догодина.  Grinning

# 597
 Аз заведох дъщеря си и й направиха пробата Манту.Слава богу не се наложи ваксина.И аз мисля, че дадена ваксина има годност и ако направите тази година пробата ще е рано за правилен резултат.Май имат още едно манту като ученици.

# 598
Здравейте!Виждам,че тук темата за петокласници.Някой да сподели как е програмата при вас,натоварена ли е?Защото при нас Сряда,Четвъртък и Петък е доста трудна,всичките дни са с разказвателни предмети и почти няма време кога да се учи,още повече и като сме втора смяна на даскало.Моето дете учи в 48-мо.Училище с много строги правила!Въпроса ми е:как е при вас програмата,редуват ли се натоварени дни   с по-разтоварваща програма на следващия ден или е като при нас.Моля да споделите и за учителите,че в това 48-мо за една грешна дума се пише двойка.Много са взискателни...това донякъде е добре,ама все пак децата ни не са професори,като се има предвид,че и времето не стига.Ако така продължи,какъв стимул ще имат децата ни да учат занапред?Мисля никакъв!Обмислям вариант за друго училище.Някой да препоръча такова.Благодаря предварително!

# 599
  • Русе
предните няколко страници се обсъжда това, моля прочети назад Peace

Общи условия

Активация на акаунт