Декемврийче вече шава, иска на море и плаж с мама!

• 25 627
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
момичета добро утро  Hug
да ви питам някой има ли проблеми с кървене още , че мене вече абсолютно ми писна.....
от петъка пия утрогестан и уж всичко беше изчезнало и сутринта пак се събудих с кафяво кървене ......... вече направо не мога да си обясня от къде идва това  Cry като ида на лекар вси ми казват , че нищо нямало нещо си там от това че яичниците спирали да действат и уж тия хормони трябваше да оправят ряботата , а то през 4-5 дена все кървене......
ебати гадното в 12 седмица и сега ми дойдоха тия проблеми на главата..... Sad
някой чувал ли е нещо на кво може се дължи така кървене в такава късна седмица ?
сори , че ви занимавам  с такива неприятни нища в ранни зори...

# 151
# 152
*Mishela* Честит рожден ден и от мен. Бъди здрава, усмихната и скоро една щастлива мама на малък бебок.

Колкото до вкуснотиите, то вярно са все някакви достъпни неща, които всеки може да си ги позволи, стига да не е нещо, което изисква готвене обаче. Защото аз на моменти съм толкова зле, че не мога да се вдигна от леглото вечер, повдига ми се от миризми често, по 10 часа пък съм на работа... а няма и кой да ми го сготви... та трая до почивните дни, когато събирам сили да си сготвя нещичко вкусно Wink

# 153
момичета добро утро  Hug
да ви питам някой има ли проблеми с кървене още , че мене вече абсолютно ми писна.....
от петъка пия утрогестан и уж всичко беше изчезнало и сутринта пак се събудих с кафяво кървене ......... вече направо не мога да си обясня от къде идва това  Cry като ида на лекар вси ми казват , че нищо нямало нещо си там от това че яичниците спирали да действат и уж тия хормони трябваше да оправят ряботата , а то през 4-5 дена все кървене......
ебати гадното в 12 седмица и сега ми дойдоха тия проблеми на главата..... Sad
някой чувал ли е нещо на кво може се дължи така кървене в такава късна седмица ?
сори , че ви занимавам  с такива неприятни нища в ранни зори...

Здравейте, момичета,

Добре че не съм на работа, че да мога да ви изчета.
Таничка, да чукна на глава и да не казвам голяма дума, но от две седмици не съм имала проблеми. Но мушкането на утрогестана засега продължава с пълна сила. Успешно минах през летене, а от два дни активно се разхождам, но по-бавничко, наравно и от време на време посядам, че голяма жега в тази София. За награда ще водя тази вечер бебетата на концерта на Стинг, че ми писна да слушам за колички, креватчета, анатомични ванички и дрешки - един не ме попита как съм аз, а не двата мушморока #Cussing out

Мишела, честит рожден ден! Пожелавам да си здрава и с много, много късмет както за теб, така и за твоите любими хора!   bouquet С теб сме една зодия, ама аз ще черпя в петък.

За окосмяването на корема - и аз си имам, освен това космите по принцип ми растат по-бързо. Преди ходех на месец-месец и половина на кола маска, сега трябва да ходя на две седмици.

# 154
Мишела честит рожден ден и от мене   bouquet  party006 да си жива и здрава и много обичана , както в къщи така може и извън къщи  Laughing

# 155
Мишела честит рождееен деен   bouquet Пожелавам ти едно здраво и усмихнато бебе през декември  Hug
Аз да се похваляяя имам 6 на изпита вчера  newsm44
За съжаление обаче , нещо пак повърнах веднъж ,  силно се надявам да е самоооо случайност  Praynig
Много сте писали връщам се да дочета  smile3529

# 156
Лудичка, честито! Все шестици да носиш   bouquet

В предишния постинг забравих да се похваля, че вече си имаме ясла - от 10 септември 2012 г. Луда работа! ooooh!

# 157
Нединка дали може да ми обясниш каква е процедурата с яслата в София, че аз въобще не съм наясно   ooooh!

# 158

Mishela честит рожден ден и от мен. Пожелавам ти много здраве, щастие, лека бременност с прекрасен завършек, и най-вече весел празник.

За един ден роман написахте, но понеже изобщо не ми се работи Simple Smile успях да го прочета. Само да отбележа че и ние вечеряхме тиквички с кисело мляко Thinking Телепатия явно.

# 159
Една честитка и от мен Мишела, пожелавам ти да си жива здрава а и покраите всички останали една много лека бременност и едно много хубаво и пухкаво бебе декември  ura hbdtu

Момичета ако някой е по нясно моля да ме светне по въпроса ей сега от работа ми се обади колежката питали я преди тея 3-ри месеца който съм на работа освен здравни осигуровки други дали съм си плащала,това не разбирам какво ги засяга Thinking. Те са длъжни да ми пуснат болничния лист в НОИ и да ми изплатят обещетението, нали?! Моля ви ако сте се сблъсквали с такива неща обяснете Thinking

# 160
  • София
Мишела, Честит Рожден ден !

Таничка, обърна ли се към наблюдаващия те лекар ? Направи си изследвания или отиди на по-голям специалист. Не е нормално това течение.

# 161
Здравейте и от мен! И ни есме на вълна тиквички и череши ,но сега това им е сезона, нормално, после ще дойдат дините LaughingИскам да попитам, какво се прави,за да ни сложат и нас отпред в списъка, че се раждаме на 7 декември, първа рожба ще ми е ...мерси!Честит РД *Mishela* много здрава, щастлива мама да си , лека бременност и раждане ти желая.Някой беше споменал за ясли в София, бихте ли обеснили как се случват нещата...

# 162
stefito_8986 ти преди тия 3 месеца си работила на друго място така ли?
Ако не се лъжа трябва да са ти превеждани осигуровки за  фонд "Общо заболяване и майчинство", което е отделно от фонд "здравно осигуряване". Понеже за болничния се гледа 12 месеца назад, а за майчинство 18, затова е хубаво месеци назад да са ти превеждани осигуровки и по този фонд.

Моля някой по-компетентен да каже също, аз не съм счетоводител.  Wink

# 163
Не преди тея три месеца не съм работила близо 2 години и сега март месец почнах но през това време съм внасяла само здравни осигуровки, защото за други незнаех ooooh! ooooh! ooooh!

# 164
Здравейте, момичета,

Мишела, Честит Рожден Ден, май освен мнг стрелци, сме и доста близнаци Simple Smile Пожелавам ти мнг усмивки, да си много обичана и здрав и пухкав бебок като закъснял подарък   Gift

Относно тиквичките и на мен мнг са ми се дояли, обожавам ги, ама хич не ми се занимава, май ще е през уикенда, като си отида в родното градче, там си имам фритюрник  Simple Smile Череши хапвам, но гледам да си ги бера, защото тези на пазара не съм сигурна с какво са пръскани.

За секса и аз да си кажа luvbed като разгонена кучка съм, луда работа, мога по цял ден това да правя, мъжа ми миличкия не ми смогва вече...

Усмихнат ден на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт