Декемврийче вече шава, иска на море и плаж с мама!

• 24 594
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.350452249609.191874.350432249609
Днес ги гледам за 8 път и не мога да им се нагледам  Heart Eyes
Страхотни са!!!
И аз обичам жълти, зелени, оранжеви бебешки дрешки. Като почнат с тия розови и синички неща...

# 631
Радостче, това е една мацка от форума от фотографската тема  Peace  Аз съм си я заплюла още от преди да забременея да ми знима бебчето като се роди. Както и още едно момиче, което правих страхотни снимки на бебчета  Heart Eyes

за болките в гърдите - като цяло нямам, но от време на време имам някаква остра болка в дясното зърно, като прорязване такова, много странно. Може би защото по принцип ми е вдлъбнато, а сега е постоянно изскочило и затова нещо се опъва, знам ли.  newsm78

аз този уикенд мисля да открия морския сезон. Не издържам вече, та сигурно ще се вдигнем с 1-2 коли и ще отидем за уикенда.

А за дрешките - розовото и аз не мога да го понасям  Sick Обичам момичешки дрешки, но защо са все в това ярко розово!?! От време на време намирам в бежово, лилаво и червено. Дори на моменти съм склонна да приема бледо розово (по-скоро пепел от рози), но това яркото не мога да го гледам...  много сложно се оказа

# 632
  • Beyond the Frontiers

А за дрешките - розовото и аз не мога да го понасям  Sick Обичам момичешки дрешки, но защо са все в това ярко розово!?! От време на време намирам в бежово, лилаво и червено. Дори на моменти съм склонна да приема бледо розово (по-скоро пепел от рози), но това яркото не мога да го гледам...  много сложно се оказа

Това цикламеното ли? Аз го харесвам, но пък е прекаленно на моменти.

тези са супер  Grinning

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 14:20 от Galactic Voyager

# 633
Хах - тук сме се събрали достойни кандидат - членки на организацията Pink Stinks Grinning . И на мен ми идва в повечко този цвят . В OKAIDI съм виждала не-розови момичешки дрешки, нали от мерак все ги заглеждам , ама пусто още нищо не съм купила  Crazy . Ама и то нищо не се знае още - може пак да пазарувам в синьо-зелената гама. Като сме си заговорили за цветове -любимият ми за бебета е бяло . Толкова сладко-чистички ми изглеждат бебета в бяло.

http://www.obaibi.fr/VAD/AffichageProduit?StoreID=1&MarqueID … 2182&fcs=true

http://www.obaibi.fr/VAD/Nuit/Dors-bien/Dors-bien-raye-SeaLine-/ … :1:2:1:171641.htm

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 14:26 от Radostche

# 634
Хей мамии привет  wavey
Аз имам един малко малоумен въпрос,ама все пак ще питам Whistling на лентичката ми пише 13 г.с. това означава ли,че съм приключила с 13 и започвам 14-та и дефакто сега в 14-та сед. ли съм? И ако е така по таблицата на първа страница излиза,че съм в началото на 4-ти месец така ли? Thinking Моля някой да ми обясни,че от толкова четене из различни сайтове съвсем се омотах..... #Crazy

А и друго, бях питала за боядисването,днес ме мазнаха,но понеже ми е тъмна ест. коса не се получава това,което искам и ще ми трябва сиг. година да го постигна. Дали ще има някакъв проблем следващия месец да си прасна блондора и после боята и да си реша от веднъж проблема,че май по-бързо решение не виждам Crossing Arms

Надявам се всички да са добре, в добро настроение и настроени само за положителни емоциии, много hug от мен

# 635
  • Варна
`KiSs , да от днес влизаш в 4-я месец - честитооо   bouquet !
А за цвета на косата, не те съветвам да правиш коренни промени и да го сменяш точно сега- рискуваш да не получиш резултата, който искаш. Отделно се ползват доста силни амонячни бои и обезцветители, което не е добре за бебо. Аз също се боядисвам, руса съм и исках по - тъмен цвят но ме спряха и доки и фризьорките!

# 636
Кисс да, точно това означава, че имаш 13 навършени и започваш/навлизаш в 14-та вече.

Войаджър, точно това в средата ми идва в повече. Това пак е малко по-убито розово, не е от най-ярките, но пак не бих го взела.
Аз съм ок с подобно розово или най-добре въобще да не е розово:

# 637
Аз съм голям фен на тези... Не съм попадала на други дрехи със съответните цена/качество.

# 638
Аз съм голям фен на тези... Не съм попадала на други дрехи със съответните цена/качество.

Супер са! Посочи мястото, където да ги видим.

# 639
  • Отвъд алеята зад шкафа
Здравейте. Тия дни се позагубих, но покрай сватбата, на която бяхме кумове, ми се събра много път, много емоции и много умора. Общо взето ми се събират около 1500 км път за 4-5 дена...Утре пак съм на път, отново за морето. Някой пита за плажа - както казах, аз съм на море от 2 седмици и ще бъда там до септември. Не мисля, че има нещо по-различно, отколкото ако не сме бременни - за силното слънце си е ясно, мазането с по-силен фактор...нищо ново. Аз по принцип избягвам къпането в нашето море, защото ме е гнус, рядко влизам, повече на басейн обичам. Сега съм в един хотел в Трявна, в който има джакузи и го ползвах няколко пъти без проблем.

Относно цветовете на дрешките - избирам според самата дрешка, не според цвета. Дъщеря ми има дрехи във всякакви цветове - аз харесвам дрежката като съвкупност от модел, цвят и материя, купувам и розово, цикламено, ако ми хареса модела. Имам предпочитания към определен стил и  марки като NEXT и Zara.

За 1-ва страница - второ дете, термин 19.12.2011, София

Kiss имаш завършена 13-та седмица и започваш 14-та  Peace

П.П Уф, пиша на чужд лаптоп без БДС и докато напиша поста, вече има 4 нови мнения  Laughing

Аз си правих кичури преди 2 седмици, станаха си много добре. За дълъг престой на море и липса на фризьор препоръчвам кичури, а не боя, която трудно устоява на слънце и морска вода.

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 15:26 от gadamer

# 640
Тук.

Онлайн не съм поръчвала, директно в магазина им отидох...

# 641
Zara имат страхотни бебешки дрешки наистина - и роклички и якенца!  Heart Eyes И аз много ги харесвам но в БГ, освен тях други подобни почти няма, та затова аз главно от чужди сайтове поръчвам.

# 642
  • София
Тук.

Даа, някак си искам да запазя този специален миг с първите бебешки дрешки да го направя лично и ръчно, а не виртуално Simple Smile

Снощи минах покрай Mother care и се зачудих дали да не си купя един лигавник, какво пък толкова  Flutter

# 643
  • Beyond the Frontiers
Тъкмо щях да питам на Картърс къде има магазин или поне дрешки. Страхотни са им нещата.
KiaraTiara, не си струва да даваш пари тук в Mother care, държат невероятни цени - пробвай онлайн, има страхотни разпродажби. Сега съм фиксирала лот от 3 бодита за 5-6 паунда.

Голяма тема повдигнах  Embarassed

Тук.

Къде е той?

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 15:41 от Galactic Voyager

# 644
За купуването на дрешки, само да кажа че съм чувала 1вото нещо да е шапка за да може по-лесно да излезе бебче Peace (аз купих за дъщеря ми шапка, и после малко бодита, че чаках мама да дойде с цял куфар дрехи  Joy) а сега ще прегледам какво имам и най-вероятно ще купя шапка и пак може би няколко бодита, че всичко ми е почти ново  Peace

Общи условия

Активация на акаунт