Декемврийче вече шава, иска на море и плаж с мама!

• 24 592
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
ооооооо аз мога да се разплача от всичко - почти няма филм на който да не се разплача. по принцип съм доста ревлива, обаче сега  Laughing чак понякога се усещам, че и аз незнам защо плача и ми става смешно или пък се ядосвам на себе си.

много пъпки имам, смятам да отида на козметик да видя дали няма да ме консултират нещо, че хич не се харесвам така  Thinking

# 616
Здравейте мами   bouquet

Ходих да си взема резултатите от анализите, но изглежда само се разxодих, защото не са готови. Казаха ми, че ще ги погледнат на 20ти и ако има нещо притеснително ще ми се обадят. Тук е голяма жега, в 10:30 слънцето вече силно грееше и съжалих че не се намазах. Все пак се надявам лъчите по това време да не са толкова вредни. Отивам да се пoизлегна малко и да почивам, че се изморих доста.   Tired

Hug Hug Hug

# 617
Хайде и аз да каза за пъпките първо. Забелязах, че когато ми се засили проблема с гаденето и повръщането и пъпките се увеличиха. По гърби ми са предимно дребни, но гъсто. Излизат ми обаче и големи -като подкожни, стоят си по 4-5 дни и ме побъркват. Сега сякаш гаденето и повръщането намаляха и пъпките заедно с тях. Като бях бременна с дъщеря ми всички ми казваха, че съм се разхубавила, а носех момиче.
За първото усещане на бебчето- няма да го объркате. В момента и а усещам все едно имам балон в корема, особено, когато имам газове- сякаш го подпират. Но ритането е съвсем различно. В началото е много лекичко, чудиш се дали си въобразяваш. Като пърхане е наистина. А мъжът ми започна той да усеща ритниците поне 2-3 седмици след мен. С дъщеря ми движенията ги усетих 18 седмица, така че след месец започвам да се "ослушвам" Grinning

# 618
аз с пъпките сама се справям. излезнаха ми 3 - 4 и на пара си ги обработих, понеже разбирам от козметика, но определено ми излизат повече. преди да забременея нямах пъпки, но сега имам съвсем малко и дано да не стават много. а иначе терминът ми е декември.

# 619
Здравейте, мами,

Смогнах да ви изчета най-после...Да започна от пъпките, аз по принцип съм с проблемна кожа, но сега е страшно, няма такъв ад, не минават със седмици, а не мога и да ги махна, не са като останалите, ако има лек, споделете, ще съм и аз мнг благодарна.
За гърдите и стриите ми подариха два крема на кокона и майка, и честно казано от този за стрии, дето е цялото тяло, съм мнг доволна, попива добре, прави ми кожата мека, а и не е мазно, аз се мажех с бебешко олио, но то съхне мнооого дълго.
За плакането, всяка бременна около мен казва, че е станала мнг по-чувствителна, аз пък се чувствам точно обратното, по принцип съм голяма ревла, а сега съм плакала само веднъж откакто съм бременна.... Rolling Eyes Наистина хормоните нещо се бошуват!

Усмихнат ден на всички и успешна седмица  Hug

# 620
И аз имам ужасно ного пъпки.А  с Криси кожата ми беше стнала страхотна,като бебешка,така че сега се надявам че е женско .Следобед съм на лекар,дано го в Praynigиди ве4е

# 621
Бременността с Катето се разхубавих, косата ми се сгъсти и т.н., а тази бременност освен, че е по-гадна, се чуствам и по-грозна.
Та това с твърденията, че като погрозняваш е момиче, а обратния случай е момче, ще излезе един от поредните митове.
За изчисленията за пола на детето, също ми излизаше, момче, но не.
Има един начин, по кръвта и смяната й през определен брой години при бащата и майката - и той също не позна.
Така, че най-сигурно е като се роди бебето-тогава няма грешка!!! Laughing

# 622
Здравейте мами и от мен Hug Относно стриите засега се мажа с бебшкото олио на джонсанс всяка вечр след душче,но честно казано според мен всичко си е до кожа.Една приятелка скоро роди и изпозлва някаква кометика за заличаване на стриите Thinking,да се надяваме че няма да се нацепим много Laughing иначе съм се замислила по късно дали да не се мажа и с още нещо newsm78
А относно плакането от два дни немога да се понасям Laughing всичко ме изнервя дразни викам на мъжа ми за щяло и нещяло той милия ме търпи какво да прави #Crazyя после пък рева ,абе турските сериали ги надминаваме Joy Laughing  Иначе днес се чувствам добре и не ме си гади ,но засега newsm17 и дори си направих кафе иначе не го понасям ,но момичетааааааа никак не ми е така хубаво кафенцето както преди  Sad преди с какво удовослтвие си го пийвах сутрин като стана ,а сега имам чувството че пия урина Joyмного мо се е изменил вкуса
 А някой ходи ли вече на плаж??? А се страхувам още....смятам да ходя следобед и под чадъра поне крачетата да си попека ,че са белиииииииииииии  Laughing някой ми казват че не е хубаво да се мокри корема, други пък, че няма проблем кой да слушам  Laughing

# 623
привет и от мен,
купих си вече крем - мустела и на него пише - че не съдържа: парабени, фталати, фенолксиетанол. Да видим как ще е при мен. - как ще действа.
 За пъпките и аз имам  - особено една огромна и само я натискам, Аз ги мажа малко със спирт, не знам дали може..

за други мазила ми казаха освен мас - на водна баня да се загрее зехтин и накрая задължително трябвало да се мажеме с олио. Сега може и с кремчета.
И аз имам олио сега мажа се, но много мазно това, всичко е на петна вкъщи вече..
Приятен ден,
  bouquet

# 624

За плакането, всяка бременна около мен казва, че е станала мнг по-чувствителна, аз пък се чувствам точно обратното, по принцип съм голяма ревла, а сега съм плакала само веднъж откакто съм бременна.... Rolling Eyes Наистина хормоните нещо се бошуват!

Усмихнат ден на всички и успешна седмица  Hug

Аз пък си мислех, че друго животно като мене няма hahaha С предишната ми бременност бях страшно избухлива и чувствителна, а сега като чели малко неща могат да ме извадят извън строя. Абе пълно спокойствие Laughing

# 625
И аз много обичам да се мажа с олио, но не и лятото...неможе да попие,предизвиква ти кожата да се поти повече.
Сестра ми използваше Кокона и Мама и си и излязоха стрии...или е до кожа или е до някой крем за 200 лв.  Rolling Eyes
Аз започнах да използвам Перкуталфа.
Консултирах се отностно пъпките, че направо  #2gunfire и ми казаха,че дори и да си купя някоя скъпа козметика,тя ще лекува конкретната пъпчица,но така или иначе проблема няма да изчезне, докато не се регулират хормоните.За това ми казаха да ги третирам със салицилов спирт.Аз слагам само на конкретната пъпчица,че ме е страх по цялата кожа.
То не са косми,то не са пъпки....голям ужас...
Отностно гърдите до скоро неможех да спя от болки,но постепенно болката намаля,сега само зърната са ми раздразнени и на моменти щипят  Peace
  bouquet

# 626
С първата си бременност се бях разхубавила, което значи "момче", но уви - роди се момиче.
През цялото време имах киселини, дори водата ме дразнеше, което пък според бабите значи "дълга коса", но уви - нямаше нито коса, нито вежди.....
Та вече не вярвам на никакви подобни поверия.

# 627
Аз наминавам само да ви споделя нещо ...

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.350452249609.191874.350432249609

Днес ги гледам за 8 път и не мога да им се нагледам  Heart Eyes

# 628
  • Beyond the Frontiers
Интересно ми е как ще сме сигурни, че сме усетили първотоо помръдване на бебо.
Какви ли не неща усещам из корема си:)

Joy Joy Нали и аз така. Като във филма Пришълец е, мърдат разни бабунки, чуваш странни звуци... Mr. Green Това с датата на първото усещане е пълна глупост. При втора бременост е нормано де се усети движението доста по-рано.

При мен нещата преминават в друга крайност - до сега ми се гадеше от глад и като хапнех ме облекчаваше, сега е обратното. Като не ям ми е ок, в момента в който хапна, стой та гледай. Sick

me4opuhhh, не стигнах до плажа заади гаденето, но юли съм първа кипра. А за къпането смятам да се възползвам максимално и да не излизам от водата  Sunglasses

Сега да се оплача - винаги съм мислела, че за момичета има по-голям избор от дрехи. Е, днес ходих рових в Бенетон и няколко други, ами нищо не харесах. Защо всичко е в това кошмарно бледо розово...Пътьом купих едно бебешко боди на рае наситено цикламено и бяло, ама пак розово.  Tired

# 629
мен пак взеха да ме наболяват гърдите. Уж се бяха успокоили миналата седмица.
Днес пийнах едно кафенце на работа. До сега и това не можех. Ама не ми беше вкусно. Но не ми се и повдигна:)
Вие какви сутиени взимате. Аз купих без банели, но с леки подплънки, да не прозират зърната на работа. Но имам чувството , че ме дразни и това.

Общи условия

Активация на акаунт