Декемврийче вече шава, иска на море и плаж с мама!

• 25 507
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
RollingStones защо ще си правиш амниоцинтеза?

# 406
  По принцип не пия кафе но на такава гледка едва ли някой може да устои newsm44

# 407
Добро утро на всички мами Grinning днес ви пожелавам един много усмихнат и хубав ден Heart Eyes и без никакви такива Sick аз да ви се оплача срещам голям проблем с намирането на име за момченце Rolling Eyes вчера си набелязах няколко нормални хубави български имена,и като си дойде таткото какво да ви кажа изброявам му ги и той никое не хареса ама нито едно представяте ли си #Cussing out ако някой иска да даде някое предложение за име ще ме зарадва много Hug

Незнам кои имена си предложила на таткото,но аз също харесвам традиционните бг имена.Сина ми се казва Калоян,а ако второто пак е момче,ще е Момчил.Иначе имена много - Георги,Александър,Боян,Пресиян,Преслав и т.н.  bouquet
Много ти благодаря  bouquet 2 от твоите предложения ги няма в списъка ми ще ги добавя,но ще има голям размисъл така като гледам newsm78

# 408
Добро утро, дами! Прекрасен ден ви желая, а аз се стягам за преглед и ми е доста нервно.
Кафето изглежда страхотно!
А за имената и аз съм в голяма чуденка, защото този път аз ще си кръщавам бебето. С таткото имахме уговорка, че на първото детенце той ще измисли име, а на второто аз и сега съм много затруднена. Искам ако е момче да го кръстя Симеон на моя дядо, а ако е момче си мисля за Симона.

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 09:08 от Juli_Ivka

# 409
  • Beyond the Frontiers
Добро утро,

mimi_0719, вземете си един именник, имаше такива преди в списание Бебе.

При нас наред е буква "В", обаче зациклих. Още съм на вълна мъжки имена и не мога да превключа. Sad

# 410

на 39 години сьм и се водя рискова група.

моля ви някоя мамам да сподели нещо за размерите на бебето.

# 411
  • Beyond the Frontiers

на 39 години сьм и се водя рискова група.

моля ви някоя мамам да сподели нещо за размерите на бебето.

Не мисля, че е притеснително - при мен е 7,7 см и това отговаря на 13 седмица и 3 дни. Доколкото виждам официално вървите 2 седмици след мен, а това си е пак доста относително и е +- 1 седмица от реалното зачеване.

# 412
а намери таблица в нета и сьм спокойна Simple Smileвсичко е нормално с размерите пускам и линк ако някой има моите вьпроси

http://www.azibebe.com/index.php/bremennost/bremennost/-razmeri- … /menu-id-117.html

# 413
Да ви питам за гърдите. На мен ми е първа бременност и честно казано не съм очаквала да ми пораснат гърдите толкова скоро, а дали се дължи на бременноста или просто съм напълняла това вече не знам. Трябва по-скоро да си купя нови сутиени, защото вече нито един не ми става. Предполагам и с вас е така.   bombs
С първата бременност ми нараснаха, но сега с втората имам чувството, че толкова бързо и толкова много нараснаха. Голям кеф е обаче - аз цял живот си карам с малки гърди и сега е много приятно:)

# 414
  • София
здравейте и от мен. днес и аз бях на скрининга 12 седмица и доктора каза че всичко е нормално с бебо, ръце, крачета, но това което мен ме притесни вьпреки че той пак каза че всичко е в нормите че бебето е 5.45 см. струва ми се много малко и по спомен от това което вие споделяхте ми се струва наистина малко. споделете как са вашите бебчета като сантиметри. аз много се вторачвам защото миналата година така малко - малко ембриомче докато спря вьобще да расте и направих миседаборт. утре ще си взема час и за амиоцинтеза след 3 седмици и се надявам всичко да мине добре.
ДУ и от мен! Не съм писала доста време, но съм тук постоянно.
За размерите мисля, че няма нищо притеснително. Аз в сряда бях да се регистрирам и ме гледаха на ехо. Казаха ми, че и аз съм в 12 и 1 ден и бебчо е 5.66 см.

Пуснаха ми и кръвни и урина направо съм за НАСА! Сега чакам микробиология и цито - стискайте палци всичко да е ок! Другата сряда ще ходя за БХС.

Какво ще кажете да споделим при кои лекари ходим на консултация и къде? Аз съм в МД-София при Карамишева. Първото ми впечетление е страхотно! Дано да остане така!
Май се поувляках с писането, но така е като само се скатавам.

welcome на новите  мами!  bouquet

# 415
За рaзмерите намерих това

http://www.baby2see.com/development/ultrasound_sonogram/first_tr … mester_scans.html

12 -та семица -  CRL= 41mm to 54mm

# 416
Искам да питам: Може ли да отида на погребение? Дядо ми почина. Извинявам се че ви развалям вечерта, но незнам кой да питам.
Ако си суеверна, не ходи. Но ако мислиш, че това са нещата от живота, отиди и се сбогувай с човека.
Една приятелка изпрати баба си, докато беше бременна - има си здраво и страхотно момиченце. Всичко е до твоето светоусещане. А в живота има и смърт и раждане...

# 417
Да ви питам за гърдите. На мен ми е първа бременност и честно казано не съм очаквала да ми пораснат гърдите толкова скоро, а дали се дължи на бременноста или просто съм напълняла това вече не знам. Трябва по-скоро да си купя нови сутиени, защото вече нито един не ми става. Предполагам и с вас е така.   bombs
С първата бременност ми нараснаха, но сега с втората имам чувството, че толкова бързо и толкова много нараснаха. Голям кеф е обаче - аз цял живот си карам с малки гърди и сега е много приятно:)
И аз съм така. Много бързо и доста по-големи станаха в сравнение с малките размери, които беха преди да забременея. С първата бременност като че ли не бяха чак толкова големи.
Мерси за табличката ще е много полезна и ако може и Войажер да я сложи на първата страничка да си ни е под ръка.

# 418
утре ще си взема час и за амиоцинтеза след 3 седмици и се надявам всичко да мине добре.
От кой месец може да се прави амнио? Аз не знаех, че може толкова скоро.Представях си , че е след 5 или 6ти месец. А за размера на бебо мисля че е наред. Миналата седмица като ми правиха хорионбиопсията, ехографа определи бебо на 11с.3дни и беше към 5см. Мазнейкова каза, че си върви нормално

# 419
Добро утро!

Благодаря, момичета, за топлия прием!

Kalalily, големите са много доволни, хвалят се наляво-надясно, въпреки че ги предупредихме да не споделят със всеки, и на моменти става много смешно. Единият от близнаците беше дръпнал настрана свекър ми и му споделил "тайната" по мъжки, та ни развали изненадата.  Laughing
А баба ти е трябвало предварително да ти каже, че иска да спазваш траур, а не да те гони от гроба му после. Ние отложихме сватбата с 1 година заради майка ми - тя искаше да спазва траур за дядо ми.

veselichka, Juli_Ivka, благодаря за милите думи, но не съм особено смела, по-скоро си мисля, че просто имам здрави нерви.  Rolling Eyes

Lara8, гърдите реагират на хормоните, за да се подготвят за кърменето... и да разсейват таткото. След раждането ще станат още по-големи и това не зависи от общото напълняване или отслабване.

Lady Vi, моите съболезнования!
И мен не ме пуснаха на погребението на баба ми при първата ми бременност, тогава не го възприех като суеверие, а загриженост за мен, но пък аз така и така се разтроих много.

*Teddy* , мерси!  "Само на 30" от друга страна може да се разглежда като "чак на 30", трябваше ми близо година и половина да се реша - мразя болници.  Mr. Green

mimi_0719, а таткото няма ли предложения?

Приятен ден и мерси за кафенцато - виртуалното ми се услажда!

Общи условия

Активация на акаунт