Декемврийче вече шава, иска на море и плаж с мама!

• 25 512
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
  • USA
Моите съболезнования за дядо ти spokoМоя дядо почина преди 5г.и после аз се омъжих след няколко месеца и от тогава баба не ми е давала да стъпя на гроба му.Не знам защо.Дано някой друг ти помогне Hug

# 391
  • Beyond the Frontiers
Искам да питам: Може ли да отида на погребение? Дядо ми почина. Извинявам се че ви развалям вечерта, но незнам кой да питам.

Аз бих отишла. Иначе след това ще съжалявам, но все пак прецени състоянието си. Ако физически си добре... Hug

# 392
  • Русе
Здравейте!Поздравления на всички за очакваното чудо!За мен това е втора бременност,но ми се струва че имам толкова много въпроси,все едно ми е за първи път....Снощи с моя бебок имахме малко проблеми и сега съм меко казано шашната.Вчера по незнайни за мен причини получих контракции и моя док искаше да ме вкарва в болницата.Така и не влязох,но от вчера съм на магнезии и но-шпа.Лежах 24 часа и сега слава богу  Praynigболките отминаха.Ама не смея да вдигна нищо по-тежко от телефона и полежавам.И честно да ви кажа нямаше по-прекрасна разходка от ходенето ми до магазнчето до ъгъла.
 Пожелавам на всички успешна бременност и здрави и пухкави бебоци!

# 393
Благодаря ви момичета. Физически мисля, че съм добре, но нали имало някакво суеверие та затова се чудех.

# 394
  • Варна
Много съжалявам  Cry !
И аз бих отишла- близък е. Но за кратко, не биха ми понесли всички ревове и изобщо атмосферата, но аз съм много чувствителна на тази тема (изпратила съм много близки хора). Аз бих се сбогувала в дома или на мястото където го изпращат, но не и на гробищата. Просто тази церемония....с това слово, тези думи и всички тъжащи хора... не бих могла. Особено сега, толкова чувствителна съм станала и рева безпричинно  ooooh!
Прецени си сама, ти най- добре си знаеш емоционалното състояние!
Иначе съм чувала, че не е хубаво да се ходи заради негативната емоция, нали всичко се пренася на бебето.

# 395
Lady Vi , моите съболезнования! Моят калеко почина преди 2 седмици, но аз не отидох на погребението, защото не се чувствах добре и си прецених, че няма да издържа психически. Вчера ходих до тях и обясних на леля и на братовчедите причината и те ме разбраха напълно. Ако се чувстваш обаче достатъчно силна иди и си вземи сбогом, защото после може и да съжаляваш.  Hug

# 396
Ами аз например сега на задушница няма да ходя на гробищата, макар че баща ми почина преди години и с майка винаги ходим, но сега ми забрани, даже и жито няма да вари, обаче ако я питам защо незнам дали ще може да ми отговори. Тя е доста суеверна и на моменти малко ми е смешно, но онзи ден и други ми казаха сега в това положение да не ходя. От друга страна преди години на една моя позната баща и почина когато беше бременна и тя присъстваше... незнам. Както го чувстваш. Ох стана малко тъжно, ама част от живота...

# 397
lady_v мойте съболезнования, на мен свекър ми почина 10 дни преди да се роди дъщеря ми и тогава свекърва ми, а и майка ми казаха, че не е хубаво да отида на погребението. Не съм ходила след това на 9 дни, на 40 също, просто защото кърмачките и бременните не било хубаво да са на такива събития.

Аз ги послушах на времето, защото бях много близко до термина и вече бях в очакване.

Таничка радвам се, че сте добре, стискам палци всичко да е ок.

# 398
Lady Vi ако физически и психически се чувстваш ОК отиди spoko. Не обръщай внимание на суеверията. Аз загубих баща ми преди 1г и 9месеца и девер ми преди 1г и 6месеца и най-редовно 1-2 седмично ходя на гробовете им и сега въпреки, че съм бременна. Много по-зле бих била, ако не ходех, така намирам по-голяма утеха, че съм по-близо до тях

# 399
здравейте и от мен. днес и аз бях на скрининга 12 седмица и доктора каза че всичко е нормално с бебо, ръце, крачета, но това което мен ме притесни вьпреки че той пак каза че всичко е в нормите че бебето е 5.45 см. струва ми се много малко и по спомен от това което вие споделяхте ми се струва наистина малко. споделете как са вашите бебчета като сантиметри. аз много се вторачвам защото миналата година така малко - малко ембриомче докато спря вьобще да расте и направих миседаборт. утре ще си взема час и за амиоцинтеза след 3 седмици и се надявам всичко да мине добре.

# 400
Здравейте, момичета!
Нямаше ме ден и половина и не мога да ви насмогна. С повечко зор все пак се добрах до тук, де. Mr. Green
Добре дошли на новите мами! С пожелание за леко бременеене! Hug И специални поздрави за Ivira - много се впечатлих от факта, че си само на 30г. (поне така пише в профила ти), а чакате пето детенце! Да са ви живи и здрави!  bouquet
Lady Vi, моите съболезнования за дядо ти! Flowers Rose Flowers Rose Нямам представа какви са суеверията, но и аз си мисля, че би трябвало да има проблем да се сбогуваш с него според състоянието си. Кураж! Hug Hug Hug
Спокойна вечер на всички!

# 401
Добро утро на всички мами Grinning днес ви пожелавам един много усмихнат и хубав ден Heart Eyes и без никакви такива Sick аз да ви се оплача срещам голям проблем с намирането на име за момченце Rolling Eyes вчера си набелязах няколко нормални хубави български имена,и като си дойде таткото какво да ви кажа изброявам му ги и той никое не хареса ама нито едно представяте ли си #Cussing out ако някой иска да даде някое предложение за име ще ме зарадва много Hug

# 402
Добро утро!Влизам само да ви пожелая хубав ден!
Ivira  welcome welcome welcome

# 403
Добро утро на всички мами Grinning днес ви пожелавам един много усмихнат и хубав ден Heart Eyes и без никакви такива Sick аз да ви се оплача срещам голям проблем с намирането на име за момченце Rolling Eyes вчера си набелязах няколко нормални хубави български имена,и като си дойде таткото какво да ви кажа изброявам му ги и той никое не хареса ама нито едно представяте ли си #Cussing out ако някой иска да даде някое предложение за име ще ме зарадва много Hug

Незнам кои имена си предложила на таткото,но аз също харесвам традиционните бг имена.Сина ми се казва Калоян,а ако второто пак е момче,ще е Момчил.Иначе имена много - Георги,Александър,Боян,Пресиян,Преслав и т.н.  bouquet

# 404

Добро утро и от мен.

Общи условия

Активация на акаунт