Декемврийче вече шава, иска на море и плаж с мама!

• 25 503
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Браво Пижо много е сладко искам и аз вече през блузката да ми личи а не само като го оголя  Grinning

# 436
  • Варна
Пижооо, много ти е яко коремчетооо  Hug! Искам и аз така, но явно ще почакам още 3-4 седмици  Wink Моя тумбак е все едно съм понапълняла или преяла и гледам да си го прекривам. Колежките са всички на диета и само ме поглеждат въпросително искайки да кажат - ами ти няма ли да почваш вече, май имаш нужда  Laughing

# 437
кога мислите да кажете на работа
не ви ли заподозират вече
мен един колега ме заподозря - та му казах днес

# 438
утре ще си взема час и за амиоцинтеза след 3 седмици и се надявам всичко да мине добре.
От кой месец може да се прави амнио? Аз не знаех, че може толкова скоро.Представях си , че е след 5 или 6ти месец. А за размера на бебо мисля че е наред. Миналата седмица като ми правиха хорионбиопсията, ехографа определи бебо на 11с.3дни и беше към 5см. Мазнейкова каза, че си върви нормално

меѫду 14 и 16 седмица. на мен ми дадоха час 7 юли.

# 439
  • Варна
Мислех да кажа (на всички) като започне да ми личи и не мога да го скрия. Иначе знае само най- близката ми колежка. Вчера казах на шефката. Тя идва веднъж в месеца и реших, че сега трябва да и кажа, иначе през юли като дойде ще съм се издула вече  Wink
Честно да ви кажа нямам желание да се хваля и да разказвам  Rolling Eyes. Явно е свързано с предната неуспешна, когато толкова се радвахме, че искахме целия свят да знае веднага, обаче не беше писано. Сега сме доста по предпазливи и някак и ние не можем да се зарадваме с пълна сила  Sad Мъжо все пита кога ще кажем на сестра му, бабите и други близки, но аз нямам желание - като ми проличи ще разберат.

# 440
Мишела как си успяла да се стърпиш и ти и твоя мъж и да не кажете ама наистина на най близките си хора,ние веднага си казахме и на най-добрите си приятели Laughing Mr. Green

До сега четох темите на другите мами който термина им е юни много е вълнуващо и някак успокояващо, ако искате прочете и вие !! Peace Peace

Къде мислите вие да раждате в частна клиника, държавна как секцио или не? аз за сега съм в частна и ще направя всичко възможно да е по нормален път раждането Praynig знам още е далеч но е хубаво поне психически да се подготвим !!!

# 441
Мишела как си успяла да се стърпиш и ти и твоя мъж и да не кажете ама наистина на най близките си хора,ние веднага си казахме и на най-добрите си приятели Laughing Mr. Green

До сега четох темите на другите мами който термина им е юни много е вълнуващо и някак успокояващо, ако искате прочете и вие !! Peace Peace

Къде мислите вие да раждате в частна клиника, държавна как секцио или не? аз за сега съм в частна и ще направя всичко възможно да е по нормален път раждането Praynig знам още е далеч но е хубаво поне психически да се подготвим !!!
  И аз съм за нормалното раждане по принцип но ще съм си в родилното май а не в частна клиника Thinking

# 442
Добро утро или по-точно добър ден мами  Hug   bouquet

Днес доста си поспах, трябваше да наваксвам съня от вчера. Добре че поне нямам проблеми със съня и си спя нормално, защото нямам навик да спя през деня, а и нямам желание да го придобивам.

Аз когато търсех име за момиченце, защото за момченце съм си го харесала доста отдавна, попаднаx на доста сайтове с имена. Просто напишете имена и те ще излязат.

За гърдите аз съм доволна, защoтo винаги съм имала малки гърди (85B) и сега ми е доста приятно. И мЪжа ми доста им се радва, засега отдалече, но се надявам това скоро да се промени.  Flutter

# 443
Аз този път мисля да раждам в Тукуда. Осигуряват ни от работата допълнително и ни покриват избор на екип.
Предния път бях в Шейново и единствено от акушерката за която платихме останах доволна.
Полеви условия бяха - една баня+тоалетна на цял етаж, а тя разбита. Стаята ми беше цялата в мухал и прозорецът не се затваряше. NO comment

# 444
За нормалното раждане съм. Мисля и този път да пробвам така. Предния път минах и без обезболяване. Старх ме е от тая игла в гръбнака:)

# 445

Аз - секцио в Токуда. Първото раждане завърши със секцио по спешност и надали ще ме пуснат да раждам нормално, колкото и да ми се иска. Пък от друга страна каквото дойде, важното е да си тръгнем живи и здрави с пухкаво бебе.

# 446
За нормалното раждане съм. Мисля и този път да пробвам така. Предния път минах и без обезболяване. Старх ме е от тая игла в гръбнака:)
И аз съм така - страх ме е от упойката повече от системата с окситоцин.  Crazy

# 447
а кажете какво упойки предлагат по време на нормалното раждане за тая в гръбнака съм чувала че докато ти я слагат ако получиш контракция си щял да останеш паралезиран... така вум чувала а и не съм раждала преди кажете... Embarassed

# 448
Абе не е чак така , но не трябва да мърдаш - все пак това е гръбнакът ... Трябва ти свестен анестезиолог . А аз малко трудно се доверявам... Да кажат майките , които са раждали с упойка. Аз раждах без упойка и с много намеса от страна на докторите : пукане на мехур, туширане , окситоцин ... много ме боля , но след 2 часа нямаше и помен от състоянието , в което бях ....

# 449
Хей, момичета, ама на вас много ви личат коремчетата вече! Crazy Моето е съвсем мъничко - все едно е по-отпуснато или съм преяла. Ама за момента това ме устройва, че в средата на другия месец ще се женим и няма да ми е комфортно, ако ми личи прекалено много. Mr. Green
Гърдите - и моите са станали видимо по-големи. По принцип съм с малък бюст и сега му се радвам. До скоро милото му се радваше само от разстояние. Дето викаше той, работата беше "очи пълни, ръце празни". Joy Сега вече не ме болят чак толкова, та има мааалко повече достъп до тях. Rolling Eyes Ще видим, живот и здраве, как ще се спогаждат с бебчето на тая тема. Mr. Green
Гледам и раждането обсъждате. Аз имам желание за нормално раждане. От този момент като цяло ме е страх, ама по-добре нормално, отколкото секцио. Така де, освен ако не се наложи по някакви медицински показатели. На този етап обаче не мисля за това, така че изобщо не знам дали ще искам обезболяващи или как... И мен ме е страх от игли, ама знае ли се - зора какво ли не прави... Да наближи, ще го мисля. Wink

Общи условия

Активация на акаунт