Лято иде, слънце грее - АВГУСТОВСКА мама дебелее

• 30 301
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
  Ние утре ще пътуваме на преглед до Сливен , трябваше да е на 10 ти , но понеже имам и работа до града ще го съчетая ... предполагам , че пак няма да ме гледа доки , понеже не е привърженик на честото гледане , като й занеса заключението от ФМ от София ще й стане ясно.

Браво Златит , а поне кръвно и твоите мерки не вземат ли ?  Hug

# 46
бъдещите мами на близнаци, ако четат, ще ми напишат ли кога и какви инжекции са им били за дробчетата на бебета?
хубава и усмихната седмица на всичка Laughing
Само мен явно не ме пращат на тези инжекции, но в сряда ще питам докторката, тогава ще съм в 31-ва седмица вече.
Иначе и аз пия магнезий - прахчета Диаспорал по две на ден и отделно магнерот ми изписаха от две седмици, че  нещо много взеха да разпъват бебоците.
Radost, и аз като съм права по-дълго чувствам, че ми става тежичко, но като поседна минава веднага, докрая сигурно само ще лежа и ще се премествам от стол на стол  Joy

# 47
mmmshushy80 нито кръвно ми измери нито обиколка. Нещо май хич не и се занимаваше, поне чу тоновете на бебко и каза че всичко е наред. Аз вкъщи си се меря всяка седмица, че там все забравят, а като и напомня ми казва че не било от голямо значение ooooh!

# 48
Моята докторка нито веднъж не ме е мерила, но ако не забравя ще кажа на свек да ми даде шивашки метър:)
Ох тези течности- аз никога не съм пила вода в големи кол., но сега се опитвам поне по половинка и някоя друга чашка безалкохолно, но не всеки ден.
Аз хич не мога да седя започва да ме боли кръстаи гърба, но с ходенето май нямам проблем.(не че много вървя де)
аз на моя имен ден ще се срещна с бебо(24.06) нямам търпение макар, че на 24.05 бях на преглед

# 49
ДА, Магнерота и производните му трябва да се спре поне един месец преди раждането иначе рискувате да преносите.

Не трябва да се пие докрая, защото раждането все пак се нуждае от контракции, а с магнезия вие гледате да ги избегнете.

# 50
q mitreva Яни, лентичката ти май пак е зациклила мила  newsm78 Не трябва ли да си 30 г.с. и 4 дни???

# 51
запис от мен!!!
Грийни,Близу     Hug Hug Hug

# 52
Цоп и аз да се запиша  Hug,
много хубава темичка
Искам да се похваля,днес ми беше много хубав деня,първо накупих малко бебешки дрешки и след това си разбрах кръвните резултати и Слава Богу всичко е перфектно,много се бях притеснила да не развивам диабет  ooooh!
Знам че не съм много сериозна и не пиша всеки ден,но пък постоянно чета какво става тук  Flutter
За магнезий аз пия по 1 на ден,заради контаркцийте,но си ги имам не са спрели изобщо,поне сега е нормално да ги имам а не като в 4 ти месец,да се притеснявам.Иначе подуване на краката нямам,но пия много вода hahaha(да не кажа само вода) и у нас когато сядам краката са ми винаги вдигнати,също така имам навика след душ да се поливам накрая с хладка вода,много е полезно за кожата а е и приятно(като свикне човек) Party
Ами за сега е това  Peace

# 53
Герибейби тя постоянно зацикля и на мен ми омръзна да я поправям.

# 54
  • София, Люлин-8
Запис и от мен.

Страхотна темичка.  Simple Smile

Благодаря  Hug  Hug  Hug    bouquet   bouquet   bouquet

# 55
  • Бургас
След дълго отсъствие да се завърна и аз! Много непознати мамчета и малко от старите познати виждам, но винаги ми е било безкрайно приятно да се запознавам с нови хора!
 Hug  bouquet Hug
ПП: Шуши, как си мила, много се радвам че си с тумбаче и ти!  Hug

# 56
Анито, къде се загуби, мнооого дълго време не си писала Hug
fentazi, честити покупки и браво за хубавите резултати!
Магнезий и аз пиех 3х1 заради крампи, но го спрях, защото престана да ми действа.
Току що даваха репортаж от откриването на Айко в Бургас и гледах да видя някоя бременна мама, но не видях  Mr. Green

# 57
  Хоп ... идвам да ви прочета след края на работния ден ... за съжаление имах кофти момент днес като се прибирах се отбих на пазар и докато си подбирах картофи ми текна кръв от носа ... сега прочетох , че е нормално , но утре няма да пропусна да споделя с доки. Знам , че ще ми каже ... повече почивка ... но като няма начин  Blush

Анито , радвам се че се появи ...хей не ни забравяйте ... аз хич не го долубвам този фейс ... мъж си намерих по интернет , но съм от по - старото поколение на нет сърфиращите и тази прекалена показност не ми харесва. Аз съм добре , развиваме се нормално , за този момент само подутите крака ме мъчат  Simple Smile

maria_1980, онзи ден имаше доста коремчета , като ходихме ние , в събота ... но аз не бях очарована от креватчета и прочие , харесахме си кухните и всички други оформления , но бебешките неща не бяха много , определено в Синди има много избор.

А по повод докторите и прегледите , аз когато ходя 1 път в месеца , винаги мерим кг - те ми , мерките на корема , кръвното налягане и обсаждаме резултати от изследвания , ако има такива  , слушаме тоновете с едно апаратче и накрая всичко това се описва в един лист, който тя ми дава и казва , че е за личната , но аз така и не съм ходила да ги давам.

Това е от мен , много гушки и лека вечер  Hug

# 58
# 59
Здравейте и аз не бях писала дтлго време, просто няма нищо ново при мен и затова, иначе ви чета.
Магнерот пия по 1 на ден заради едни леки болки преди 2 месеца и кръвното (не може да се качи доколкото ми обясни АГ). Питах я да продължам ли да го пия и желязото и витамините, каза ДА, не ми е споменала да спирам Магнерота изрично я питах.
За подуването: откакто не ходя на работа, по-малко се подуват краката ми, едно че не съм по цял ден на компа, и второ винаги мога да си полегна и да ги охладя. Не прекалявам с разходките тъй като още от април месец ми е адски топло, а сега направо вода тече от мен където и да отида, а тези хора по банки и инситуции как работят без климатик не знам, ако съм им колжка да съм ги побъркала Crazy
ПС: много свежа темичка  newsm51

ехе къде ми изчезна лентичката  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт